- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 43
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.241
eh kolay gelsin vaktinde hepicini denedim oluyo tabi faydası ama önemli olan zaman
ben buralardayım gelince hiştleyin piştleyinnn değişik sesler serbest
herkese günaydınlar..herkesi çooooook özledim.napıyosunuz,nasıl gidiyor hayatlarınız?biz de ufak ufak yerleşmeye çalışıyoruz yeni ASM'mize.diğer doktor arkadaşım çooook tatlı bi bayan.inşallah hep böyle mutlu mesut geçer günlerimiz...ekip saglam yani.maşallah diyelim.neyse sora görüşürüz.hastalar bekler
hoşgeldin cnm aramıza bende menekşe. öğrenciyimMerhabalar Arkadaşlar
Ben de sizlerle diyet listemi paylaşmak istedim :)
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği üzerine light labne
1 kaşık marmelat
1 bardak süt (light)
112 kuru kayısı
öğlen: 8 kaşık sebzeyemeği + 1 kase yoğurt +1 dilim tam buğday ekmeği
16:00 : bir kutu ayran
18:00 : 1 elma
19:00 : 3 köfte + 1 kase salata+ 1 dilim tam buğday ekmeği
22:00 : yarım portakal
Bu liste diyetimin bana uygun gördüğü diyet listesi. 15 gün bu listeye devam etmemi uygun gördü. 3 gündür uyguluyorum.
Spor yapmaya çok fırsat bulamasam da bugün Yoğurtçu Park etrafında koşmayı planlıyorum iş çıkışında :)
Herkese kolaylıklar dilerim
Merhaba arkadaşlar, forumunuza yeni üye oldum ve çiçeği burnunda bir diyet yapanım. İncelediğim kadarıyla bu yolculukta biribirinize yardımcı ve destek olmaya çalışıyorsunuz ki bu tam da benim ihtiyacım olan birşey.
Diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum ve bunu bir grup içerisinde yapmak bana güç verecektir. Aksi halde nişanlıma dünyayı zindan etmeye devam edeceğim. Lütfen yardımcı olun, aynı grup içerisinde kilo verebileceğim arkadaşlara nasıl dahil olabilirim?
pişşşşşdddd bende burdayım günaydn cnm
light ürünler yemiyoruz canım sende yeme:) menün kilona göre normal gözüküyorMerhabalar Arkadaşlar
Ben de sizlerle diyet listemi paylaşmak istedim :)
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği üzerine light labne
1 kaşık marmelat
1 bardak süt (light)
112 kuru kayısı
öğlen: 8 kaşık sebzeyemeği + 1 kase yoğurt +1 dilim tam buğday ekmeği
16:00 : bir kutu ayran
18:00 : 1 elma
19:00 : 3 köfte + 1 kase salata+ 1 dilim tam buğday ekmeği
22:00 : yarım portakal
Bu liste diyetimin bana uygun gördüğü diyet listesi. 15 gün bu listeye devam etmemi uygun gördü. 3 gündür uyguluyorum.
Spor yapmaya çok fırsat bulamasam da bugün Yoğurtçu Park etrafında koşmayı planlıyorum iş çıkışında :)
Herkese kolaylıklar dilerim
Lahana ve karnıbahari kaynatırken içine bi kaç dilim elma koy hem tadını hem kokusunu güzelleştiriraslıcım bu çorba çok kötüüüüüüüü.... öğğğğ öğğğ ıyak yapa yapa öldüm tek kaşıkta.o soğan o maydonoz ıyyy nasıl kötü napcam ben ya...malzemeler boşa gitti :)) hiç tutumlu bi ev karısı değilim :))) zayıflamak için olan şeyler neden hep kötü şeylerdir
haha süper :))) okuma şu ilacın yan etkilerini.sonraa aa bu var bende aa buda var bende olursun hastalık ararsın cnm
Pasta kurabiye değilde gece 12 gibi zeytinyağlılari saklama kutusuna koyarken kimyam değişti:) yinede sabah yerim diye yemedim :)ayyy süpersin yaaa.ben dayanamıyorum oturmalarda malesef kaçıryorumm
Bizim burda asmde bi doktor var bayan ya hiç ilgilenmiyor.. Sinir ediyor:) sen iyi doktor ol bebeimah canım benim elimde olsa bırakırmıyım sizi.ama hastalar bisüre sonra öyle bakıyolarki,dövcekler diye korkuyorum.ama fırsat buldukça burdayım bak
neden?
1-canım ders çalışmak istemiyor,vicdan azabı duyuyorum
2-sadece çok ders çalışıyorum bu bahar havasında baydı,içim sıkıldı???
sagol güzelim.olur tabe neden olmasın.senden iyisinimi bulcamhayırlı olsun cnm benim mezun olunca senle bi sözleşme yaparız artık :))
olurum canım.aslında sert bi mizacım ve yüzüm var ama mümkün oldugunca hastalarıma karşı naif davranmaya azami gayret gösteriyorumBizim burda asmde bi doktor var bayan ya hiç ilgilenmiyor.. Sinir ediyor:) sen iyi doktor ol bebeim
Lahana ve karnıbahari kaynatırken içine bi kaç dilim elma koy hem tadını hem kokusunu güzelleştirir
sagol güzelim.olur tabe neden olmasın.senden iyisinimi bulcam
olurum canım.aslında sert bi mizacım ve yüzüm var ama mümkün oldugunca hastalarıma karşı naif davranmaya azami gayret gösteriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?