Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

16.05.2012 çarşamba

aynalar *** 7+
1.73 *** 7+
pisiq ***7+
melekaysee *** 7+
0menekse0 *** 7+
majeren*** 7+
tedis *** İZİNLİ
rainandthesun *** İZİNLİ
oyagibi *** İZİNLİ
nilipus ***İZİNLİ
realincir *** İZİNLİ
emidaf ***İZİNLİ
yanlışlık yoktur umarım :44:

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum...
bi yanım yiyip yatmak istiyo
bi yanım sabah aslı ya ne dicen
kalk biraz spor yap diyo..
of ben bu takıma niye katıldım ya:26:.
rahat rahat popo büyütmek varken of offff

naber kızlar ben uyumuşum iyi geldi bana
şimdide şu ölçeklerle uğraşıyorum yarın okuldan çıktı alıyımda haftasonu bitiriyim okulun sonu geldi artık
bitsin işlerim gelecem

yarın bildirim günü unutmadınız dimi

niye katıldın sonucunu söyleyim 15 kilo verdin bir o kadarda vercen bunun için

arkadaşlar son zamanlarda izin alma olayı arttı tabi buda motivasyonu azaltıyor
ben izin alma olayına sınır getirmek istiyorum
beraberce karar alalım hangi durumlarda izin alınacak belirleyelim

mesela örnek vereyim misafir gelindiği zaman ya da misafirliğe gidileceği zaman (il dışı hariç) izin alma olmasın
çünkü bunlar bir anda olan şeyler değil önceden biliyor insan kendini ona göre ayarlasın erkenden girsin 7 mesaj hakkını doldursun

o gün yoğun olabilirsiniz ama bir 15 dk ayıramayacak kadar kimse yoğun olamaz unutmayın biz kilo verirken bir çok şeyden kendimizi kısıyoruz, nefsimizle mücadele ediyoruz, o yoğunluğun içinde 15 dk kendi iyiliğimiz için feda edebiliriz

ne kadar yoğun olursak olalım o gün hiç mi dışarı çıkmıyoruz, bir yere gidip arkadaşımızla bişeyler hiç mi içmiyoruz, eve gelip hiç mi tv izlemiyoruz, hiç mi kitap okumuyoruz? Bunları yapıyorsak buraya gelip paylaşım yapabiliriz diye düşünüyorum

kurallar gereği izin alınma önceden bildirilmesi gerekiyor
ama gün bitmesine yarım saat kala gelinip ben bugün çok yorgunum izinli yazar mısınız deniliyor bunu artık istemiyorum izin bir gün önceden ya da sabah istenilsin

birde benim o izni onaylamam beklensin ya telime ya da özelden mesaj atılsın ben onay verdikten sonra izinli olabilirsiniz
artık dediğim gibi her şeye izin vermek istemiyorum

kimse üzerine alınmasın
bu aldığım kararlar bizim için
paylaşım az olunca biz etkileniyoruz

izinli sayılabilecek durumlar

1. Sağlık sorunları
2. internet ile ilgili sorunlar
3. il dışına ziyaretler

ben bu 3 madde dışında izin verme taraftarı değilim artık

sizlerinde fikirlerini bekliyorum

Son düzenleme:
yok şeker takıma yeni insanlar katıldı ya da insan sen izin lamadan once 2 side varmıydı bilmiyorum sen neler yaptın bakalım??

tanışırız onlarla da en kısa zamandaa... ben de napıyım ders çalıştım sınava girdim falan şenliklerimiz vardı onlara katıldım bayaa güzel eğlendim ama bir o kadar da yoruldum... bu sırada diyetimi de bozdum :26:
ama bugün hemen telafiye başladımm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…