- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.321
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
ne kadar çok izinli varmış yaa ... tedis hala gelmedi mii nerelerde o ya ? :44:
kime nazlanayım aslım yaaa
Sonunda hallettim
gerçi iki defa yapmak zor geldi ama napacan oluyor böyle aksilikler
nasıl olalım canım bende bahardan mıdır nedir bir dalgınlık bir bıkkınlık var ama kulak asmıyorum
bu aralar öğrencileirmle başım dertte bahar onlarıda vurdu ödev hak getire
seni canım takımdan çıkaracam ama hedefine ulaşınca
öyle aslı beni atsında bende kurtulam diye bekleme yani
canım hayırlısı ile tamamlarsınız inşallah saglıkla
gel canım sende gel dert anası olduk zaten
ben kime nazlanayım ya birini bulupta ömrünü yiyemedim bi
kıyamam sizin tatil yaklaşıyor yaa ondandır kuzu zaman geçmek bilmiyordur biran önce haziran gelin diyee sayıklıyorsannn işe adapte olamıyorsundur.nasıl olalım canım bende bahardan mıdır nedir bir dalgınlık bir bıkkınlık var ama kulak asmıyorum
bu aralar öğrencileirmle başım dertte bahar onlarıda vurdu ödev hak getire
senii yaramazzzz gördümmmmm canımmm yaaa bak bakk olmaz yaniiiah ah sen gittin gideli ben çok degiştim.
kirlendimkandırıldım ekmek ve makarnanın cazibesine daynamaz oldum..
arkadaşlar son zamanlarda izin alma olayı arttı tabi buda motivasyonu azaltıyor
ben izin alma olayına sınır getirmek istiyorum
beraberce karar alalım hangi durumlarda izin alınacak belirleyelim
mesela örnek vereyim misafir gelindiği zaman ya da misafirliğe gidileceği zaman (il dışı hariç) izin alma olmasın
çünkü bunlar bir anda olan şeyler değil önceden biliyor insan kendini ona göre ayarlasın erkenden girsin 7 mesaj hakkını doldursun
o gün yoğun olabilirsiniz ama bir 15 dk ayıramayacak kadar kimse yoğun olamaz unutmayın biz kilo verirken bir çok şeyden kendimizi kısıyoruz, nefsimizle mücadele ediyoruz, o yoğunluğun içinde 15 dk kendi iyiliğimiz için feda edebiliriz
ne kadar yoğun olursak olalım o gün hiç mi dışarı çıkmıyoruz, bir yere gidip arkadaşımızla bişeyler hiç mi içmiyoruz, eve gelip hiç mi tv izlemiyoruz, hiç mi kitap okumuyoruz? Bunları yapıyorsak buraya gelip paylaşım yapabiliriz diye düşünüyorum
kurallar gereği izin alınma önceden bildirilmesi gerekiyor
ama gün bitmesine yarım saat kala gelinip ben bugün çok yorgunum izinli yazar mısınız deniliyor bunu artık istemiyorum izin bir gün önceden ya da sabah istenilsin
birde benim o izni onaylamam beklensin ya telime ya da özelden mesaj atılsın ben onay verdikten sonra izinli olabilirsiniz
artık dediğim gibi her şeye izin vermek istemiyorum
kimse üzerine alınmasın
bu aldığım kararlar bizim için
paylaşım az olunca biz etkileniyoruz
izinli sayılabilecek durumlar
1. Sağlık sorunları
2. internet ile ilgili sorunlar
3. il dışına ziyaretler
ben bu 3 madde dışında izin verme taraftarı değilim artık
sizlerinde fikirlerini bekliyorum
inanki elimden gelse hemen bulcam sana birini .olmadı benim 2 oglandan çıkar bişiler sana
kıyamam sizin tatil yaklaşıyor yaa ondandır kuzu zaman geçmek bilmiyordur biran önce haziran gelin diyee sayıklıyorsannn işe adapte olamıyorsundur.
yusufçuk napıyor
emine, nur nasılsınız
sen neler yedin anlat bakalım bi :44::44::44:
kıyamam onaaaa:)) öp bneim için yaramazı heheyusufun bugün dişi sallanıyordu çektim ama daha zamanı varmış çıkartamadım
ben çıkıyom güzeller.
iyi geceler olsun herkeslere çoookkkkk öpüyom sisleriiii
çok iyi düşünmüşsün aslıcım ama ben sınav zamanları bilgisayaraı hiç açmıyorum çoğu zaman bazen canım çok sıkılıyor çalışmaktan 5 dk bakıyorum bu yüzden izin istiyorum... hele bir de finallerim başlayacak hergün sınavım olacakama elimden geldiği kadar izinlerimi azaltmaya çalışırım .
canımm iyiyim açlıktan ölüyorum sankiii ama bitki çayıyla bastırmaya çalışıyorumm ... sen nasılsın ??
gündüz yeşilçay 2 kupa sabah aç ve gece yatmadan form çayı içiyorum canım uygunmudur
ayyy söylemiyim canınız çekeeer :26:
ne yediiiiiiinnn
kıyamam onaaaa:)) öp bneim için yaramazı hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?