Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nasıl çaktın ya hemen çok gözüaçıksın kaptann

nasıl olalım canım bende bahardan mıdır nedir bir dalgınlık bir bıkkınlık var ama kulak asmıyorum
bu aralar öğrencileirmle başım dertte bahar onlarıda vurdu ödev hak getire
kıyamam sizin tatil yaklaşıyor yaa ondandır kuzu zaman geçmek bilmiyordur biran önce haziran gelin diyee sayıklıyorsannn işe adapte olamıyorsundur.
yusufçuk napıyor

çok iyi düşünmüşsün aslıcım ama ben sınav zamanları bilgisayaraı hiç açmıyorum çoğu zaman bazen canım çok sıkılıyor çalışmaktan 5 dk bakıyorum bu yüzden izin istiyorum... hele bir de finallerim başlayacak hergün sınavım olacak ama elimden geldiği kadar izinlerimi azaltmaya çalışırım .

inanki elimden gelse hemen bulcam sana birini .olmadı benim 2 oglandan çıkar bişiler sana

onlar büyüyünce beni beğenmezler napsınlar beni

kıyamam sizin tatil yaklaşıyor yaa ondandır kuzu zaman geçmek bilmiyordur biran önce haziran gelin diyee sayıklıyorsannn işe adapte olamıyorsundur.
yusufçuk napıyor

yusufun bugün dişi sallanıyordu çektim ama daha zamanı varmış çıkartamadım

aslıcımmm ii geceler canımm cici bak kendine tüm kızçelerrrrrrrrrreee selamlarrrrrrrrr öptüm hepinizz

ben çıkıyom güzeller.
iyi geceler olsun herkeslere çoookkkkk öpüyom sisleriiii

iyi geceler canım inş yarın güzel bir rakam görürsün tartıda

canım dediğim gibi elinden geldikçe girmeye çalış o dönemde 1 gün sorun olmaz ama 3-4 gün birinin yokluğu olmuyor

canımm iyiyim açlıktan ölüyorum sankiii ama bitki çayıyla bastırmaya çalışıyorumm ... sen nasılsın ??

çay beni hep acıktırmıştır
zaten ben çayı birşey yerken içerim belki bundan acıkıyorumdur

ben iyiyim canım yorgunluk var hiç dinlenmiş hissedemiyorum kendimi
acaba enerji içeceği filan mı içsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…