Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarrrr iyi gecelerrrrrrr ben sizi çok özlemekkkkkkkkkkk az kaldı amaaa:)) 3 aysonra inş. buradayım vede uzun sürede gidemeyeceğim:d

katılıyom bacım.hepimizin motivasyonu eksiliyo yoksa..
ceza çekmemek için son dakika girip izin istemek falan yapılıyo ben de dahil diyeyim.
burası yarışma sahası artık kilo verme ve paylaşım konusunda kendimize çeki düzen vermemiz lazım..

kızlarrrr iyi gecelerrrrrrr ben sizi çok özlemekkkkkkkkkkk az kaldı amaaa:)) 3 aysonra inş. buradayım vede uzun sürede gidemeyeceğim:d

hoşgeldin canım nasılsın
nasıl gidiyor hamilelik
kaç kilo aldın bakim

evet sonunda kötü etkilenen biz oluyoruz artık sıkı tutmalıyız bu durumu

hoşgeldin canım nasılsın
nasıl gidiyor hamilelik
kaç kilo aldın bakim
ay ay canımmmm hoşbuldukkkkk
güzel gidiyor ah birde kilocuklar olmasa.
7 kg aldım tam olarak 8 i zorlamaya başladım(((
bebiş için değer amaa bukadar ummuyordum daha 3 ayım varrr
siz napıyorsunu keyifler nasl bakim

valla kızlar halimi görseniz acırsınız bana.
o kadar yogunumki anam aglıyodur herhalde ama anamı bile göremiyom.
yazık ona bile dedim anne sınava kadar acil bişi olmayınca beni arama diyeee..
çocuklar saat21.30 da yemek yediler.soru çözdügümüz sitedekiler tenefüs verdiler o arada koydum önlerine kendim ekmek arası aldım elime oturdum pc başına.napalım 3 hafta idare etcek herkes beni..
evim berbat.çamaşırlar ütü bekliyo ev temizlik bekliyo.ama ben buraya bile fırsat yaratmaya çalışıyom.yani bazı arkiler var görüyom face de dolaşıyolarda buraya ugramıyola.neyse ben çok konuşuyom kolay gelsin kaptanım sen ne dersen o olur beni çıkar takımdan çıkarım o derece yani

güzel emoşum eferimm peynir ekmek çok çok geç olmadığı için çok da sorun yaratmaz... çay iç bu arada

canım hayırlısı ile tamamlarsınız inşallah saglıkla

nasıl olalım canım bende bahardan mıdır nedir bir dalgınlık bir bıkkınlık var ama kulak asmıyorum
bu aralar öğrencileirmle başım dertte bahar onlarıda vurdu ödev hak getire

seni canım takımdan çıkaracam ama hedefine ulaşınca
öyle aslı beni atsında bende kurtulam diye bekleme yani

ne kadar çok izinli varmış yaa ... tedis hala gelmedi mii nerelerde o ya ? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…