- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.341
onlar büyüyünce beni beğenmezler napsınlar beni
yusufun bugün dişi sallanıyordu çektim ama daha zamanı varmış çıkartamadım
iyi geceler canım inş yarın güzel bir rakam görürsün tartıda
canım dediğim gibi elinden geldikçe girmeye çalış o dönemde 1 gün sorun olmaz ama 3-4 gün birinin yokluğu olmuyor
çay beni hep acıktırmıştır
zaten ben çayı birşey yerken içerim belki bundan acıkıyorumdur
ben iyiyim canım yorgunluk var hiç dinlenmiş hissedemiyorum kendimi
acaba enerji içeceği filan mı içsem
şimdi dedim tatlım açlığını bastırsın diyee
iyi geceler canım inş yarın güzel bir rakam görürsün tartıda
canım dediğim gibi elinden geldikçe girmeye çalış o dönemde 1 gün sorun olmaz ama 3-4 gün birinin yokluğu olmuyor
çay beni hep acıktırmıştır
zaten ben çayı birşey yerken içerim belki bundan acıkıyorumdur
ben iyiyim canım yorgunluk var hiç dinlenmiş hissedemiyorum kendimi
acaba enerji içeceği filan mı içsem
bir günde deyin ki hiç bişi yemedim ve canım hiç birşey istemiyor
kız napıyon çocuklara okulda sen...:44:
ya sorma offf.ben 8. li rakam görmek istiyorum artıkın yaaaaaaaaaaaaaaa
enerji içeceklerinin şeker oranı yüksek biliyor muyduun.. çay bastırıyor beni yaa
yok öyle bi gün hayatımda olmadıda hiç
bir günde deyin ki hiç bişi yemedim ve canım hiç birşey istemiyor
tamam canım
diyetin ilk zamanlarında diyordum aslındaaaa ama artık usandııııııııııııııııııııım
ayy valla ne güzel olurdu di mi=)Ne oldu kızz canın sıkıntısı geçmedi.. Keşke aynı şehirde olsaydık pikniğe gitseydik 12 kız :)
naber canım nasıl gidiyor okulben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmözlediniz mi beniii ben sizi özlediiim
bencedeeeeeearkadaşlar son zamanlarda izin alma olayı arttı tabi buda motivasyonu azaltıyor
ben izin alma olayına sınır getirmek istiyorum
beraberce karar alalım hangi durumlarda izin alınacak belirleyelim
mesela örnek vereyim misafir gelindiği zaman ya da misafirliğe gidileceği zaman (il dışı hariç) izin alma olmasın
çünkü bunlar bir anda olan şeyler değil önceden biliyor insan kendini ona göre ayarlasın erkenden girsin 7 mesaj hakkını doldursun
o gün yoğun olabilirsiniz ama bir 15 dk ayıramayacak kadar kimse yoğun olamaz unutmayın biz kilo verirken bir çok şeyden kendimizi kısıyoruz, nefsimizle mücadele ediyoruz, o yoğunluğun içinde 15 dk kendi iyiliğimiz için feda edebiliriz
ne kadar yoğun olursak olalım o gün hiç mi dışarı çıkmıyoruz, bir yere gidip arkadaşımızla bişeyler hiç mi içmiyoruz, eve gelip hiç mi tv izlemiyoruz, hiç mi kitap okumuyoruz? Bunları yapıyorsak buraya gelip paylaşım yapabiliriz diye düşünüyorum
kurallar gereği izin alınma önceden bildirilmesi gerekiyor
ama gün bitmesine yarım saat kala gelinip ben bugün çok yorgunum izinli yazar mısınız deniliyor bunu artık istemiyorum izin bir gün önceden ya da sabah istenilsin
birde benim o izni onaylamam beklensin ya telime ya da özelden mesaj atılsın ben onay verdikten sonra izinli olabilirsiniz
artık dediğim gibi her şeye izin vermek istemiyorum
kimse üzerine alınmasın
bu aldığım kararlar bizim için
paylaşım az olunca biz etkileniyoruz
izinli sayılabilecek durumlar
1. Sağlık sorunları
2. internet ile ilgili sorunlar
3. il dışına ziyaretler
ben bu 3 madde dışında izin verme taraftarı değilim artık
sizlerinde fikirlerini bekliyorum
kızlarrrr iyi gecelerrrrrrr ben sizi çok özlemekkkkkkkkkkk az kaldı amaaa:)) 3 aysonra inş. buradayım vede uzun sürede gidemeyeceğim:d
ayy valla ne güzel olurdu di mi=)Ne oldu kızz canın sıkıntısı geçmedi.. Keşke aynı şehirde olsaydık pikniğe gitseydik 12 kız :)
naber canım nasıl gidiyor okulben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmözlediniz mi beniii ben sizi özlediiim
bencedeeeeeearkadaşlar son zamanlarda izin alma olayı arttı tabi buda motivasyonu azaltıyor
ben izin alma olayına sınır getirmek istiyorum
beraberce karar alalım hangi durumlarda izin alınacak belirleyelim
mesela örnek vereyim misafir gelindiği zaman ya da misafirliğe gidileceği zaman (il dışı hariç) izin alma olmasın
çünkü bunlar bir anda olan şeyler değil önceden biliyor insan kendini ona göre ayarlasın erkenden girsin 7 mesaj hakkını doldursun
o gün yoğun olabilirsiniz ama bir 15 dk ayıramayacak kadar kimse yoğun olamaz unutmayın biz kilo verirken bir çok şeyden kendimizi kısıyoruz, nefsimizle mücadele ediyoruz, o yoğunluğun içinde 15 dk kendi iyiliğimiz için feda edebiliriz
ne kadar yoğun olursak olalım o gün hiç mi dışarı çıkmıyoruz, bir yere gidip arkadaşımızla bişeyler hiç mi içmiyoruz, eve gelip hiç mi tv izlemiyoruz, hiç mi kitap okumuyoruz? Bunları yapıyorsak buraya gelip paylaşım yapabiliriz diye düşünüyorum
kurallar gereği izin alınma önceden bildirilmesi gerekiyor
ama gün bitmesine yarım saat kala gelinip ben bugün çok yorgunum izinli yazar mısınız deniliyor bunu artık istemiyorum izin bir gün önceden ya da sabah istenilsin
birde benim o izni onaylamam beklensin ya telime ya da özelden mesaj atılsın ben onay verdikten sonra izinli olabilirsiniz
artık dediğim gibi her şeye izin vermek istemiyorum
kimse üzerine alınmasın
bu aldığım kararlar bizim için
paylaşım az olunca biz etkileniyoruz
izinli sayılabilecek durumlar
1. Sağlık sorunları
2. internet ile ilgili sorunlar
3. il dışına ziyaretler
ben bu 3 madde dışında izin verme taraftarı değilim artık
sizlerinde fikirlerini bekliyorum
kızlarrrr iyi gecelerrrrrrr ben sizi çok özlemekkkkkkkkkkk az kaldı amaaa:)) 3 aysonra inş. buradayım vede uzun sürede gidemeyeceğim:d
Telafi Menüm:
sabah= çok geç kalktım bugün sabah yok bu yüzden
öğle=bir erikli yovita-bir ortaboy elma-bir salkım üzüm-3erik-bir küçük nekta şeftali
ara=bir dilim çavdar-bir kk peynir-3 çeri domates
ara=2 ceviz-5 badem
akşam=tavuklu salata-yoğurtlu kabak
ara=bir elma-5erik-3yeni dünya
ara=bir incir içine bir ceviz (saat 10 gibi...)
7 otlu çay bir fincan
kızlar nasıl sizceeee ?
artık halil sezai gibi isyeeeaaaaannnn diyon dimi
vallaa çok fena isyanlardayım aslı sonumu iyi görmüyom
naber canım nasıl gidiyor okul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?