Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

izinler konusunda sana sonuna kadar katılıyorum aslıcım.müdahale etmen yerinde oldu.kendimizi bi çekidüzen vermemiz gerekiyodu..
ben evde net olmadıgı için sadece mesai saatlerim içinde beşe kadar gelebiliyorum.eve internet baglattıgımızda akşam da gelmeye devam edicem inşallah

canım meyve çok olmuş.meyvenin fazlası karacigerde alkol etkisi yapıyo.daha az meyve ye yanında 1 bardak süt veya 1 kase yogurt ye dah doyurucu ve saglıklı olur inan

canım diyet listemdekiler doğrultusunda yedim ama :44: doktorumun verdiği meyve porsiyonları... yanında hep yoğurt yedim zateen

ahhh tubi gitmiş ...
off kızlar çok açım yaaa kahvaltı yaptım ama telafi günündeyim...
neyse şimdi bir fincan çay içiyim bir de kayısı yicem biraz bastırır belkiiiim

Merhabalar

Sanırım bugün kilo kaybımızı bildirim günü.

Ben henüz yeni olsam da bildireyim. Geçen hafta yani başladığımda: 66.6

Şimdi: 64.2

Ve bu durum beni çok üzüyor. Deli gibi su içsem de, spor yapsam da, listemde yazan her şeyi eksiksiz ve tam zamanında yesem de çok hızlı kilo kaybediyorum. Çok korkuyorum :26:

diyetin ilk 15 günü vücut hızlı bi şekilde ödemleri atar sebep bu olabülürr

4. maddeyi açıklıyorum saliha kabızken özürlü izinli

eğlenirken yemeyi unutaydın

bebeğim şöyle yapsan menülerini azaltmak yerine doktorun verdiği diyete uyup sporu iki katına çıkarsan heeeee

Bence bu da diyetten soğumaya sebep olabilecek bişey.
Hiçbişeyi 2 katına çıkartmadan kaldığın yerden devam etmek en doğrusu ve en güzeli gibi geliyor bana canım.

haftayada spor yapamıcam.bu haftada.sınaw haftam.adet olamıyorum.napcam ben ya hafta 1 gidiyodu önceden.gerçi elim çok gitmeye başladı yemeklere almadığıma şükredyim.bi 70 lere düşeydim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…