Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Saliha dogru mu görüyorum süpersin yaaaa

ellerine saglık kaptanım
kızlar kilo verenleri ,gram verenleri,veremeyenleritakımda olan herkesi kutluyorum.hadi bu hafta böyle yırttınız.şu dakikadan itibaren haftaya cuma için hazırlanıyoruz.herkes bu takımın sorumluluk bilincine varsın artık.başta şahsım olmak üzre hepimizi ciddiyete davet ediyorum.takım toparlan artık kendine gel

kahvaltı
1 yumurta
1/2 domates
1/2 salatalık
1 kk peynir
ögle
1 çay bardagı süt
1 çay bardagı nesfit
ara
1 elme
ikindi
2 tane otlu pide(2 normal pide kadar)

hepsi bu olcak inşallah
burdaki elme elma oluyo

Son düzenleme:
bugün spora vakit ayırırmıyım bilmiyom birazdan ders başlayacak saat 10.30 a kadar sürüyobakalım belki yalan dünya seyredrken poisklet falan binerim ..
poisklet de pisiklet
aceleden nasıl yazıyom ya neyse ben çıkıyom fıstıklar şimdi ders başlıyo öpüyooommmmmm

Son düzenleme:

ayyy ben de tam tersi moralim bozullunca yemeğe saldıran bir insanım hem de tam gazz
öğretmensin sanırım ? ne öğretmenii ?

canım nasıl mavi yazcam tarif etsene bi

anlatıyım canım benim ama öncelikle aklıma güzel anılar geldii
ayşeeeeeeeeee hatırlıyo musuuuun ?

şimdi canım ben yeni üye olduğumda mesaj yazma yerinde renk seçenekleri yazı seçenekleri falan yoktu bunun için mesaj yazdığın yerin hemen üstünde B U I harfleri yazan biryer olması lazım... eğer öyle bir tablo varsa kocaman A harfi yazan yere tıkla renkler orda çıkarr...
eğer bu tablo yoksa sen de sırasıyla şu işlemleri yap:
kullanıcı kontrol paneline gir ayarlarımdan seçenekleri düzenleyi bul ordan mesaj editörünü gelişmiş düzenleyici olarak değiştir tamamdır . diğer ayarlarını da isteklerin doğrultusunda değiştirip kaydetmeyi unutma

:118:

kahvaltı
1 yumurta
1/2 domates
1/2 salatalık
1 kk peynir
ögle
1 çay bardagı süt
1 çay bardagı nesfit
ara
1 elme
ikindi
2 tane otlu pide(2 normal pide kadar)

hepsi bu olcak inşallah
burdaki elme elma oluyo

bunla kalsın tatlım bence dee akşam kapanışı iyi yapmamışsın ama ondan öncesi iyi

ayyy kızlar yaaa akşam yemeğinden sonra 2 sıkma çiğ köfte yedim etsiz karnım çok fena olduuu tutamadım boğazımı yedim böyle olduuu ceza banaaa

kızlar sizinle bir metni paylaşmak istiyorum çok hoşuma gitti
bir ortaokul öğrencisinin yazdığı söyleniyor

Aşağıdaki yazıyı bir ortaokul öğrencisi...okulunun duvarına yazmış.
İnanılmaz güzel ve farklı bir bakış açısı.
İyi de yapmış.
Bu ülkede yaşayan her insanın bağımsızlığını ve demokrasisini borçlu olduğu insan:

... ... ... ATATÜRK... ... ...

Gençliğinde kot pantolon giyememiş. Sevgilisinin elinden tutup, hasılat rekorları kıran bir sinema filmine gidememiş...
Padişah ona Trablusgarp Cephesinde görev verdiğinde, lüks uçak şirketinin, first class koltuğunda viskisini yudumlayarak görev yerine gidememiş...
Halkına bağımsızlık fikrini anlatabilmek için kortej eşliğinde Mercedeslerle gezememiş Anadoluyu...
Kurtuluş hareketini başlatmak için 19 Mayısta Samsuna ayak basan ayağında spor ayakkabısı ya da kovboy çizmesi yokmuş...
Kazandığı her savaştan sonra savaş sahasına fırlayıp moral veren mini etekli ponpon kızlar da yokmuş...
Tarih kitaplarına bakılırsa, Yunanlıları İzmirden denize döktükten sonra timsah yürüyüşü de yapmamışlar...
Ülkesinde yapacağı devrimleri, unutmamak için not alacağı bir cep bilgisayarı olmadığı gibi, kendisine suikast girişiminde bulunacakları da cep telefonundan öğrenememiş!
Atatürk için üzülüyorum. Dağ gibi adam, bir radyo programına faks çekemeden,
İsmet Pasa için Safiye Ayladan bir istek parçası isteyemeden gitti …
Lozan Zaferinden sonra veya Cumhuriyetin ilanından sonra arabaya atlayıp,
sabahlara kadar korna çalıp, elinde bayraklarla sokaklarda tur atamadı. Evinin balkonuna çıkıp, bir şarjör mermiyi havaya sıkamadı.
Atatürke acıyorum...
Sen kalk, dört kadınla evlenebileceğin bir dönemde dünyaya gel, sonra değerini bilmeyip tek kadınla evlilik sistemini getir.
Aaaah ah... Çılgın diskolara gitmek, sabahlara kadar içip, içip rock yapmak,
babasının mercedesini alıp söyle bir Emirgan turu çekmek dururken...

Bunları yapmadı Atatürk...

Keyif çatmadı...

Tüm hayatını ülkesinin kurtuluşuna ve uygarlaşmasına harcadı...

İŞTE ONUN İÇİN BÜYÜK ADAMDI ATATÜRK...
HER FIRSAT ELİNDE VARDI.
O İSE SADECE BU MİLLETİN BAĞIMSIZLIĞINI İSTEDİ.

BÜTÜN SUÇU ;
2 KADEH RAKI IÇMEKTİ… O KADAR

hehehe herhalde anlatmazsam olmaz bilgisayar öğretmeniyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…