Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yeşil çay öneririm dinç tutuyor.. Ben ilk içtiğim gece hiç uyuyamamıştim:)
valla çok pis gaza geldim ben. yarın sabah 19 mayıs tatilim. kalkıp koşu parkına gidip koşacağım

ayrıca benim diyetisyenim bitki çayları konusunda çok katı nedense. sadece çay ve türk kahvesi içmeme izin veriyor.

ayyy teşekkür ederim canım yerime açıklama yaptığın için

bahar ağır olmuş diyince çok mu yedim acaba diye korktum ben de anlayamadım

hahaa bi erkenci benim galibaa kimsecikler yoook . tabi herkesin hafta sonu programı da vardır. e ben ders çalışacak olunca programım da yok tabi böööyle erkenciyim iştee

Herkese günaydınlaaaaaaaaaaaaaarrr güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğimlee

merhaba arkadaşlar,uzun bi aradan sonra tekrar buradayım.nasılsınız görüşmeyeli? epey bi geçmiş birikmiş biri bana olanları kısaca özetleyebilir mi?

bağımsızlık tohumlarımızın atıldığı,onurlu varolma mücadelemizin başlatıldığı bu güzel gün hepimize kutlu olsun
evlerimiz bayraklarla gönüllerimiz coşkuyla dolsun,dilimizin döndüğünce anlatalım bu günü ve kıymetini henüz küçük olan yarının büyüklerine,anlatalım ki bilsinler ve unutmasınlar atalarını ve verdikleri mücadeleleri ve ne sıkıntılarla elde ettiğimizi bu günleri.

bu hafta çok yoğun geçti benim için,yıl sonu tiyatro gösterimizi 22 mayıs salı günü sunuyoruz inşaallah,oyüzden sık sık prova yaptık,çok yordu beni bu işler.hayırlısıyla inşaallah bir de geceyi atlatırsam rahata erecem.

bir de eşim okulunun bi programı dolayısıyla İstanbula gitti perşembe günü çarşı pazar da bana kaldı( pazartesi dönecek inşaallah..
iştee benden haberler böyle,sizde ne var ne yok?

Haa bu arada benim diyet biraz gümledi ama şükürler olsun ki tartıya yansımadı hatta sanırım koşturmadan 100-200 gr da vermişim:))ama daha dikkatli olmaya çalışıcam bundan sonra.

Saliş naber canım görüşmeyeli nasılsın? psikiyatrın ilacını kestin mi,kesicem diyodun,umarım iyi olmuştur
Emoş,Aslı,Fadik nasılsınız kızlar?
Tuğba karataya başlamıştın nasıl gidiyor?

merhaba arkadaşlar,uzun bi aradan sonra tekrar buradayım.nasılsınız görüşmeyeli? epey bi geçmiş birikmiş biri bana olanları kısaca özetleyebilir mi?

hoşgeldin canım
takım izinli hep
kalan bizlerde biraz rahatsızız bu durumdan çünkü paylaşım çok düştü
bu yüzden izin olayına sınırlama getirdim

sağlık, net ve il dışına çıkma dışında izin yok ne kadar yoğun olursak olalım burayada zaman ayıracağız

ben bildiğin gibi aynı değişen bişey yok
takıma yeni bir arkadaş geldi bahar oda öğretmen
olumsuz bir durum yok çok şükür

hoşbulduk canım,evet paylaşım çok önemli buraya ara verince hemen diyete de ara veriyoruz çünkü.herşeyin yolunda olması güzel,yeni arkadaşımız da hoşgelmiş,inşaallah hedeflerine ulaşır.Aslıcım ben şimdi çıkıyorum kahvaltı yapmadık daha gideyimde hazırlayayım mamalarımızı:)

Canım hoş geldin özlettin kendini :) olan biten pek bişey yok aslında her zamanki gibi devam ediyoruz ama artık izin almak o kadar kolay olmayacak kaptanımız aslı tarafından kısıtlama getirildi :)

Canım umarım emeğinin karşılığını alırsın güzel bir gösteri olur :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…