- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.501
valla çok pis gaza geldim ben. yarın sabah 19 mayıs tatilim. kalkıp koşu parkına gidip koşacağımYeşil çay öneririm dinç tutuyor.. Ben ilk içtiğim gece hiç uyuyamamıştim:)
Baharcim bazen regl döneminde yada duygusal olduğumuz, yada davetli olduğumuz misafir ağırladığımız günlerde pasta börek çörek indiriyoruz mideye.. yada benim gibi açlıktan öleceğini düşünüp yarım ekmek yuttuğum :) günler oluyor.. Biz bunlara üzülmek yerine hemen ertesi gün telafi günü yapıyoruz.. daha meyve sebze yada önceki günü tolere edecek şekilde yiyoruz.. Bu arkadaşın bahar şenlikleri varmis yimiste yimiş :) :) şimdi o günlerin telafisini yapıyor minik kuş
Kapanış konuşması yapmışyeni nesilden çok ümitliyim
merhaba arkadaşlar,uzun bi aradan sonra tekrar buradayım.nasılsınız görüşmeyeli? epey bi geçmiş birikmiş biri bana olanları kısaca özetleyebilir mi?
hoşbulduk canım,evet paylaşım çok önemli buraya ara verince hemen diyete de ara veriyoruz çünkü.herşeyin yolunda olması güzel,yeni arkadaşımız da hoşgelmiş,inşaallah hedeflerine ulaşır.Aslıcım ben şimdi çıkıyorum kahvaltı yapmadık daha gideyimde hazırlayayım mamalarımızı:)hoşgeldin canım
takım izinli hep
kalan bizlerde biraz rahatsızız bu durumdan çünkü paylaşım çok düştü
bu yüzden izin olayına sınırlama getirdim
sağlık, net ve il dışına çıkma dışında izin yok ne kadar yoğun olursak olalım burayada zaman ayıracağız
ben bildiğin gibi aynı değişen bişey yok
takıma yeni bir arkadaş geldi bahar oda öğretmen
olumsuz bir durum yok çok şükür
merhaba arkadaşlar,uzun bi aradan sonra tekrar buradayım.nasılsınız görüşmeyeli? epey bi geçmiş birikmiş biri bana olanları kısaca özetleyebilir mi?
bu hafta çok yoğun geçti benim için,yıl sonu tiyatro gösterimizi 22 mayıs salı günü sunuyoruz inşaallah,oyüzden sık sık prova yaptık,çok yordu beni bu işler.hayırlısıyla inşaallah bir de geceyi atlatırsam rahata erecem.
Ayşee ne yaptın ameliyat oldun mu canım?
Nur dersler yoğun galiba,sık dişini yaza az kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?