Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba arkadaşlar

Sizlere en büyük sorunumdan bahsetmek istiyorum.
Daha önce de bir kaç kere söylediğim gibi öğretmenim ve bu işimde çalıştığım yerde terfi edildim ve yönetim kurulundayım. Dolayısıyla çalışma saatlerim azalsa da iş yüküm inanılmaz bir şekilde arttı.
Hem fiziksel olarak hem de beyinsel olarak inanılmaz bir yorgunluğum var. Dolayısıyla çıkıp yürüyüş yapmayı bırakın, işyerime 10 dklık mesafede olan evime bile taksiye binerek gelebiliyorum yorgunluktan, bi an önce kendimi yatağa atabilmek için.
Bu da beni korkutuyor çünkü benim istediğim diyet+spor ile sağlıklı bi şekilde kilo verebilmek iken, sadece birinci adımını yapabilip gerisi yalan oluyor.

Sizin tavsiyelerinizi duymak istiyorum bu durumda . Yardımcı olun lütfen

canım ben bundan 5 yıl önce ağır bir diyet yapmıştım 3 ayda 21 kilo vermiştim
o dönemde sözleşmeli öğretmendim, müdür yetkiliydim hafta içi okul, okuldan sonra kpss ye çalışıyordum, hafta sonuda temel eğitim, hazırlık eğitim kurslarına gidiyordum bu yoğunluk içinde haftada 3 gün spor salonuna gidip spor yapıyordum
insanoğlu boş zamanı olunca daha kendini bırakıyor şimdi daha rahatım ama o zamanki gibi kararlı değilim
ilk günlerde zor geliyor ama spor belli bir süre sonra dinç olmanı sağlıyor daha enerjik oluyorsun

Canım haklısın belki de. Bi başlasam devamı gelecek gibi.

sabah=1kivi-1elma-1 kase yoğurt
ara=2kayısı-zencefilli limonlu çay
öğle=1 büyük elma-1kase yoğurt-5 badem
ara=bir dilim çavdar-1.5kk peynir-bir üçgen peynir-bir domates-bir salatalık
akşam=yoğurtlu kabak(2 kabak-4yk yoğurt-1ceviz)-bir tavuk göğsü ızgara-2 sıkma çiğ köfte
ara=çilekli yeşil çay

sadece merakımdan soruyorum, çok ağır bir diyet değil mi bu?

sadece merakımdan soruyorum, çok ağır bir diyet değil mi bu?

Baharcim bazen regl döneminde yada duygusal olduğumuz, yada davetli olduğumuz misafir ağırladığımız günlerde pasta börek çörek indiriyoruz mideye.. yada benim gibi açlıktan öleceğini düşünüp yarım ekmek yuttuğum :) günler oluyor.. Biz bunlara üzülmek yerine hemen ertesi gün telafi günü yapıyoruz.. daha meyve sebze yada önceki günü tolere edecek şekilde yiyoruz.. Bu arkadaşın bahar şenlikleri varmis yimiste yimiş :) :) şimdi o günlerin telafisini yapıyor minik kuş

Yeşil çay öneririm dinç tutuyor.. Ben ilk içtiğim gece hiç uyuyamamıştim:)

ya ben işte hiç öyle şeyler yapmıyorum biliyor musun. eğer ben diyeti bigün bozduysam ogün benim için o diyet bitmiş oluyor. ya hep ya hiç yani. çok ilginç farkındayım ama, eğer diyete bi hafta devam ettiysem, bigün de artı bişey yediysem, o bir haftada verdiğim kiloları geri almış gbii hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…