- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 43
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.521
valla çok pis gaza geldim ben. yarın sabah 19 mayıs tatilim. kalkıp koşu parkına gidip koşacağım
ayrıca benim diyetisyenim bitki çayları konusunda çok katı nedense. sadece çay ve türk kahvesi içmeme izin veriyor.
hahaa bi erkenci benim galibaa kimsecikler yoook . tabi herkesin hafta sonu programı da vardır. e ben ders çalışacak olunca programım da yok tabi böööyle erkenciyim iştee
Herkese günaydınlaaaaaaaaaaaaaarrr güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğimlee
bilmiyorum ki. ben normalde çok içerim öyle bitki çayı filan hatta kapalıçarşıdan kiloyla alıyordum filan. ama o öyle diyince içmiyorum. neden böyle dedi bilmiyorum :/neden cnm bitki çayı napıyomuşda
valla çok pis gaza geldim ben. yarın sabah 19 mayıs tatilim. kalkıp koşu parkına gidip koşacağım
ayrıca benim diyetisyenim bitki çayları konusunda çok katı nedense. sadece çay ve türk kahvesi içmeme izin veriyor.
ya ben işte hiç öyle şeyler yapmıyorum biliyor musun. eğer ben diyeti bigün bozduysam ogün benim için o diyet bitmiş oluyor. ya hep ya hiç yani. çok ilginç farkındayım ama, eğer diyete bi hafta devam ettiysem, bigün de artı bişey yediysem, o bir haftada verdiğim kiloları geri almış gbii hissediyorum
kuzum aramızda kaç yaş var bizim yaaa :)) 90 kuşağıyım ben heheeeeeyt
eskiden tvde gösterileri izlerdik ne güzelhahaa bi erkenci benim galibaa kimsecikler yoook . tabi herkesin hafta sonu programı da vardır. e ben ders çalışacak olunca programım da yok tabi böööyle erkenciyim iştee
Herkese günaydınlaaaaaaaaaaaaaarrr güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğimlee
Saliş naber canım görüşmeyeli nasılsın? psikiyatrın ilacını kestin mi,kesicem diyodun,umarım iyi olmuştur
Emoş,Aslı,Fadik nasılsınız kızlar?
Tuğba karataya başlamıştın nasıl gidiyor?
Bıraktığın gibi hala izinliler:)(tedis)Emine ve Oya sizler de iyisiniz umarım en son bıraktığımda izinliydiniz.
vee sevgili mezunumuz Hazal sen nasılsın canım?
Kendimi kilo alıyomuş gibi hissediyorum.çok yiyorum sanki.ama acayip şişim karnım patlıcak gibi .tartıdada artı çıktım bu sabah anlamadım ya çok üzülüyorum.bitsin şu kabus haftam sınav dönemi hep böyle sıkıntılı oluyo((
ya benim tartımda da bi bozukluk var sanırım.
yerini değiştirdiğimde kilom artıyor ya da azalıyor. gerçek kilomu öğrenemiyorum bir türlü
Devamını dilerim :) :)bu sabah da spora gittim ayrıca.
yarım saat yürüyüş (akut astımım olduğu için koşamıyorum) yarım saat de aletlerle salon egzersizleri yaptım. şimiden kendimi mutlu hissediyorum
Kendimi kilo alıyomuş gibi hissediyorum.çok yiyorum sanki.ama acayip şişim karnım patlıcak gibi .tartıdada artı çıktım bu sabah anlamadım ya çok üzülüyorum.bitsin şu kabus haftam sınav dönemi hep böyle sıkıntılı oluyo((
bizde oturak ders çalışak dimii.hak mı bu ama :)
ya benim tartımda da bi bozukluk var sanırım.
yerini değiştirdiğimde kilom artıyor ya da azalıyor. gerçek kilomu öğrenemiyorum bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?