Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kendimi kilo alıyomuş gibi hissediyorum.çok yiyorum sanki.ama acayip şişim karnım patlıcak gibi .tartıdada artı çıktım bu sabah anlamadım ya çok üzülüyorum.bitsin şu kabus haftam sınav dönemi hep böyle sıkıntılı oluyo ((

bizde oturak ders çalışak dimii.hak mı bu ama :)

ya benim tartımda da bi bozukluk var sanırım.
yerini değiştirdiğimde kilom artıyor ya da azalıyor. gerçek kilomu öğrenemiyorum bir türlü

bu sabah da spora gittim ayrıca.
yarım saat yürüyüş (akut astımım olduğu için koşamıyorum) yarım saat de aletlerle salon egzersizleri yaptım. şimiden kendimi mutlu hissediyorum

Spora çıkmadan önce yeşil çay içmeyi zaten doktorlar öneriyor.. Metabolizmayı hızlandırdığı için spordan 2 kat fazla yağ yakımi oluyor

Işte yüz gr verip 200 gr alıyoruz:) misal öğlen tutamam kendimi 1 tabak makarna yerim fakat hemen akşama mutlaka onu tolere edecek şekilde yiyip yolumuza devam etcez

eskiden tvde gösterileri izlerdik ne güzel

Rezene demle cınım bide sıcak limonlu su

cnm dert etme kendine şimdi bunu şişkinlik vardır niye kilo alasın kii sınav dönemi insanın herşeye takası geliyor sen derslerine konsntre ol allahın izniyle sağ salim atlatacaksın

ya benim tartımda da bi bozukluk var sanırım.
yerini değiştirdiğimde kilom artıyor ya da azalıyor. gerçek kilomu öğrenemiyorum bir türlü

1.sürekli tartılmamalısın cumadan cumaya sabahları tuvalete çıktıktan sonra mümkün olduğu kadar çıplak

2.tartını sabit biryer de tut hep aynı yerde tartılmaya baka değişmesi normal bnm ki değişiyor hiç bir tartı gerçek kilonu yansıtmıyor zaten sen sadece birini baz al ve aynı şartlarda olsun. kaç kilo verdiğini anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…