- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.701
canım yaa sıkma canını şuan sadece sınavlarını düşün eşinle sonunda tatlıya bağlarsınız zaten ama sınavdan kalırsan 1 dönem uzatırsın boşu boşunaa sen şimdi sınavını halletmeye bakstres yaparsan baştan kaybediyorsun sabretmek ve sakin olmak lazımm
:))) bana görede değil heheheh
güvenme meselesi değil ki canım bi bayanlamı aldatcam onu heheh :)) korumaya çalışıyo sadece kendince
burası sabah göre biraz daha güzel ama soğuk hava
bende söylemem hatta söyletmem evli olmamız ona bu hakkı vermez
neden evde kaldığımı anladınız mı şimdi
inş cumaya kadar böyle devam eder canım
benimde not işlerim var uuff yaaaa
bulursun canım.inşallah :))
kıskanç olmayan erkek bulacaksın
selam kızlar nasılsınız ben not işleriyle uğraştım
biraz dinleneyim pasta yapacam benim bebelere sürpriz
kızlar atv haberi izleyen var mı
yurt dışındaki ünlülerin spor hocası bişi bulmuş çok basit balon şişirerek 6 haftada 6 kilo veriyormuşsun
yatmadan hemen önce bir balonu 10 defa şişirip bırakıyorsun sonra yatıyorsun
bu şişirme sayısı her gün iki iki artıyormuş ilk gün 10 defa şişireceksimniz sonra 12, 14, 16, 18, 20 ... diye gidecekmiş
6 haftada 6 kilo fena değil gerçi sayı gittikçe artıyor ama olsun basit bir spor ne dersiniz yapalım mı
bide spordan önce kahve içilecekmiş
bide sabah 15 derece sıcaklığındaki su ile kuveti doldurup içine gircekmişsin soğuk suyunda zayıflamaya etkisi varmış bizim küvet olmadığı için yapamayacam enime göre leğende yok malesef
anaaam ne güzeeel ben de istiyoruum pastaa
çok ilginçmiş yaaaa nesi varmış ki balon şişrmenin yav
Bizden koruyo :) :) :)güvenme meselesi değil ki canım bi bayanlamı aldatcam onu heheh :)) korumaya çalışıyo sadece kendince
leğen:) bilmem biri denesin.. Gece bu konudaki yorumlari bi araştırayımkızlar atv haberi izleyen var mı
yurt dışındaki ünlülerin spor hocası bişi bulmuş çok basit balon şişirerek 6 haftada 6 kilo veriyormuşsun
yatmadan hemen önce bir balonu 10 defa şişirip bırakıyorsun sonra yatıyorsun
bu şişirme sayısı her gün iki iki artıyormuş ilk gün 10 defa şişireceksimniz sonra 12, 14, 16, 18, 20 ... diye gidecekmiş
6 haftada 6 kilo fena değil gerçi sayı gittikçe artıyor ama olsun basit bir spor ne dersiniz yapalım mı
bide spordan önce kahve içilecekmiş
bide sabah 15 derece sıcaklığındaki su ile kuveti doldurup içine gircekmişsin soğuk suyunda zayıflamaya etkisi varmış bizim küvet olmadığı için yapamayacam enime göre leğende yok malesef
Midem yerine bağırsaklarım çalışsa keşke:)yok onlar benim çocuklarımın vermem
kaslara etki yapıyormuş canım bide mideyi çalıştırıyor balon şişirmek
selam kızlar nasılsınız ben not işleriyle uğraştım
biraz dinleneyim pasta yapacam benim bebelere sürpriz
tatile girmeye yakın herkesin bir işi var yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?