- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.241
ŞİİŞŞTT .NOLUYO LAN ORDA SİZ BENİ TANIMAMIŞSINIZ. HELE GELSİN BENİM DESTİNAM HAZRETLERİM .. NESLİŞAHIM NESLİHANIM ROSAM .. SİYAHIM.. KİM KİMİ, DÖVER GÖRÜŞÜRÜK OZAMAN kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3yok yok biz hiç elimizi bulaştırmayalım
okadar lafdan sonra kesin döverler bizi ondan sonra bağırsın dursun
akreeeeepppp aynalaaaaar kurtarın beni diye ama biz sadece seyrederiz yoğurdumuzu yerken
yoğurtta amma içimizi serinletir heeesırnaşık şey
Vay be şu çizelgeye bak.... Kim yapmış anam seni. 9 kilo heyyyytttttt be bittin sen bittin.
gece yatmadan önce iç
ben öyle yapıyorum sabaha kadar yağları eritiyor karnım su gibi ter ve birde sıcacık oluyor normalde hep buz gibi olur
ŞİİŞŞTT .NOLUYO LAN ORDA SİZ BENİ TANIMAMIŞSINIZ. HELE GELSİN BENİM DESTİNAM HAZRETLERİM .. NESLİŞAHIM NESLİHANIM ROSAM .. SİYAHIM.. KİM KİMİ, DÖVER GÖRÜŞÜRÜK OZAMAN kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
GERÇİ BENİM KARNIM DA ÖYLE SENİN Kİ GİBİ VICIK VICIK ERİYCEK YAG YOK AMA . NEYSE Bİ DENEYELİM BAKALIM..:lepi:
ŞİİŞŞTT .NOLUYO LAN ORDA SİZ BENİ TANIMAMIŞSINIZ. HELE GELSİN BENİM DESTİNAM HAZRETLERİM .. NESLİŞAHIM NESLİHANIM ROSAM .. SİYAHIM.. KİM KİMİ, DÖVER GÖRÜŞÜRÜK OZAMAN kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aşkolsun insan bahsetmez yani ...bulan var bulamayan var....bol bol yag olsun inşallahhhhben çıkıyorum artık popom yapıştı iyice koltuğa be yaaa
kalkıp akşam mamasını hazırliim ben
söylemesi ayıp mercmekli köfte yapıcamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?