Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ŞİİŞŞTT .NOLUYO LAN ORDA SİZ BENİ TANIMAMIŞSINIZ. HELE GELSİN BENİM DESTİNAM HAZRETLERİM .. NESLİŞAHIM NESLİHANIM ROSAM .. SİYAHIM.. KİM KİMİ, DÖVER GÖRÜŞÜRÜK OZAMAN kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gece yatmadan önce iç
ben öyle yapıyorum sabaha kadar yağları eritiyor karnım su gibi ter ve birde sıcacık oluyor normalde hep buz gibi olur

GERÇİ BENİM KARNIM DA ÖYLE SENİN Kİ GİBİ VICIK VICIK ERİYCEK YAG YOK AMA . NEYSE Bİ DENEYELİM BAKALIM..:lepi:

pusula yönmü değiştirmiş neee
tereyağım benim fazlası zarar azı karardelikafadulden

GERÇİ BENİM KARNIM DA ÖYLE SENİN Kİ GİBİ VICIK VICIK ERİYCEK YAG YOK AMA . NEYSE Bİ DENEYELİM BAKALIM..:lepi:

tabi tabiii öyledir şeker...
sen boşuna çabalıyosun aslında biz hepimiz senin gibi olmak için çabalıyoruz...
idolum benimmmm örnek insannnnlülülülülülü

valla bende uyuz oldum nazco ordan öööle bakıyoor bu kadar lafa canmı dayanırkiii
yoksa bu sayfayı yenilemedide enson yazdığı yazısınamı bakıyor halaaa

haaa haaa haaa çok güzel ya üç beş müşteri baktım geri döndüm ama yazdıklarınızı okumaya yetiştiremiyorum ne güzel bi yer burası
durun hepsini okiim

zaten bizde onların gelmesini bekliyoruz:jeyyar:

hadi be yaaa desene szin hastane 14. takımı ağırlicak bu hafta
şimdi gelen krize girecek

hahahaha kız nazcoyu erken yollamışınız hastaneden çabuk kendine gelmiş

ben çıkıyorum artık popom yapıştı iyice koltuğa be yaaa
kalkıp akşam mamasını hazırliim ben
söylemesi ayıp mercmekli köfte yapıcamda

hadi iyi bakın kendinize şekerler öptüm hepinizi

evet kızlar ben akşam yemeğimi yiyecem cokacimcoooksonra yine görüşürüz öpüldünüzkaydirigubbakcemile3

şişt kız akrep nere kaçtın kız. Aynalarcım görüyon demi nasıl kaçtı.sen sakın ona uyma tamamı canım. Yedinmi biberleri.

AFİYET OLSUN CANIM. AMAN BOL YOGURT AZ DOLMA. TAMAM MI. BAK CUMAYA BİŞİ KALMADI.a.s.

kızlar valla çok iyi geldiniz banayaaa
1.73 üm tereyağım doping gibi oldun varya hiç halim yoktu az önce şimdi canlandım resmen

tereyağınıda pek severim heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…