Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

heee hee ööle öleeee
sen de hele domatesleri tadı güzelmi
akşam yemeğinide yedin gerek yok artık köfteye
EVET DOGRU YEMEK . KIZLAR KUSURA KALMYIN BEN YEMEGE İNİYOM. YEMEGİ KAÇIRIRSAM .SABAHA KADAR AÇ AÇ UGRAŞAMAM SİZLERLE. YEMEKTEN SONRA GÖRÜŞMEK DİLEGİ İLE. ÖPÜLDÜNÜZ...AFİYET OLSUN AZ YEN BAKAM...a.s.

BENİM İŞTE BENİM KİMSE YOK DEMİsengözlerimebaksanab NAZCO YENİDEN MERHABA ...UMARIM ORDASINDIR. KENDİNDEN BAHSETSENE KIZ...

AMNIN KİMSECİKLER YOOOKKKKK. YEMEK Mİ YİYOLAR cokacimcoookSPOR MU YAPIYOLARkaydirigubbakcemile2 NE BİLEM:uhm:

geldim kızlar 1.73 cüm benim yüzümden dayak yemişsin anladığım kadarıyla çook üzgünüm
neyse bensize biraz bilgi vereyim geçmişi sonra okuyacam ayrıntılarıyla bu arada bugün müşterim yoğun nazar değmesin işaallah
10 nisanda diyete başladım 80,6 kg.dım 36 günde 5,3 kg verebildim ancak ekmeği kestim sadece sabahları yarım simit öğleye doğruda geri kalan yarısını yiyiyorum şeker yerine tatalandırıcı kullanıyorum
tabakları baya küçülttüm günde 3 litre su içiyorum
eğzersiz yapamıyorum fazla çünkü eve gittiğimde yorgunluktan bitmiş oluyorum eğer akşamyemeğini biraz fazla kaçırırsam ceza olarak koşu bandında 1 saat 6 km.de yürüyürumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

NEYSE BEN DE AZICIK HAREKET EDEM VEREMEZSEM KİLO. NE YEDİN DİYE BAŞIMA GEÇERLER GENE .kaydirigubbakcemile2 ÇENEMDE DURMUYO HEMEN 98 DEDİM NE DERSİN 98 OLCAM CUMAYA KADAR DİYE HA ŞİMDİ UGRAŞ DURRR.....

kııızz. Merhaba .durdun durdun pir konuştun valla.

ÖNCE ALLAH MÜŞTERİNİ DAİM ETSİN.:Saruboceq:. KİLO KONUSUNDA HARİKASIN... SEN BAŞARIRSIN KIZ.

senağlama senağlama :tomato: :tomato: AKREPİN :bbo:AVARTARI kafamçokkarıştı KIZ AVARTAR

:mymeka::mymeka::mymeka:
sananen elalemin vatarından.sen önce kendine bakkk.ne diyon kızz sen .ne konuşutyyon milletin arkasından.
tereyağııı zeytin yağı seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.:mymeka::mymeka:

Zaten kesin ve kararlı olmak lazım .kesinlikle karamsarlık yok.verebilirim degil.vercem diyceksin. Haaa bide bu uzun bi yol. Onun için zevkle yapcaksın. Arada kaçamakların olacak tabiii. Onlardan pişmanlık duymasını bileceksin.(zaten bildiriyolar merak etme)

ıhım ıhım şişt . Bak ayıp oluyo ...misafirimiz var şurda... Sen bakma o akrebe falan . Dış mihrak 4. Takım elemanı nolcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…