- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.281
gül değil yağ bitecek canım naabeeerhihoyyyt
EVET DOGRU YEMEK . KIZLAR KUSURA KALMYIN BEN YEMEGE İNİYOM. YEMEGİ KAÇIRIRSAM .SABAHA KADAR AÇ AÇ UGRAŞAMAM SİZLERLE. YEMEKTEN SONRA GÖRÜŞMEK DİLEGİ İLE. ÖPÜLDÜNÜZ...AFİYET OLSUN AZ YEN BAKAM...a.s.heee hee ööle öleeee
sen de hele domatesleri tadı güzelmi
akşam yemeğinide yedin gerek yok artık köfteye
kına göndereyim mi kız. Sen önce şu avartarı açıkla demi rosecigimmm.
selamlar bu kilolardan kurtulmanın sırrı ne,ne olur yardım edin
geldim kızlar 1.73 cüm benim yüzümden dayak yemişsin anladığım kadarıyla çook üzgünüm
neyse bensize biraz bilgi vereyim geçmişi sonra okuyacam ayrıntılarıyla bu arada bugün müşterim yoğun nazar değmesin işaallah
10 nisanda diyete başladım 80,6 kg.dım 36 günde 5,3 kg verebildim ancak ekmeği kestim sadece sabahları yarım simit öğleye doğruda geri kalan yarısını yiyiyorum şeker yerine tatalandırıcı kullanıyorum
tabakları baya küçülttüm günde 3 litre su içiyorum
eğzersiz yapamıyorum fazla çünkü eve gittiğimde yorgunluktan bitmiş oluyorum eğer akşamyemeğini biraz fazla kaçırırsam ceza olarak koşu bandında 1 saat 6 km.de yürüyürumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
senağlama senağlama :tomato: :tomato: AKREPİN :bbo:AVARTARI kafamçokkarıştı KIZ AVARTAR
ıhım ıhım şişt . Bak ayıp oluyo ...misafirimiz var şurda... Sen bakma o akrebe falan . Dış mihrak 4. Takım elemanı nolcak...:mymeka::mymeka::mymeka:
Sananen elalemin vatarından.sen önce kendine bakkk.ne diyon kızz sen .ne konuşutyyon milletin arkasından.
Tereyağııı zeytin yağı seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.:mymeka::mymeka:
iyi ya hayatım gel bizi izle ozaman ...9 kilo vermem gerekiyo,ne o ayakkabıyı ne de pantolonlarımı giyemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?