- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.961
:26::26:Cıssssssssssssssssssss
yok icraata dökmedim çokşükür de.inş bgn aklıma düşmez yinehahahah o da güzelmişşşşşşşşşşşşşşş=)
ayyy demeseydim keşkeee bi cangadır yürüdü gitti aslı dövcek beni
ablacım sen bizi düşünme.kopmamak adına vaktin olunca ugrar gidersin.sonuçta geçici bi durum bu.rahat ol
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
offf kaptan fena kızdı..
tamam tamam kızlarda istemediler zatiii.ama napalım beni idare edin o zaman bak sohbete gelemiyom ancak 5 dak ugrayabiliyom.
evimi mok götürüyo.bugün izin aldım derste çalışmıyocagım önce toparlayıp silip süpürcem valla sonra geçen haftadan kalan çamaşırlar var 1 sepet annem katlamıştı onları yerleştircem 2 sepette katlancak ve ütülencek.
bugün ders ve bilgisayar açmayacagım hiç.küçük oglumun yarın dogum günü var onuda bugün yapıverem yavrularım ilgilenemiyom ya ne onlarla ne siizle vijdan azabı çekiyom..
dün spor vardı geçen hafta yoktu ya.evde de yapmamıştım ay bi hamlamışım heryerim agrıdı..hoca dediki sabahları trt 3 te plates oluyo 8i10 geçe 15b dak.sürüyo enazından esnetir seni vaktin olunca yap dedi.en güzel sen yapıyodun noldu sana dedi.valla dedim ev işi yok çalışma işi yok otur otur sandalyede ders çalışırken böyle oldum.artık okumaya geçtim ama.notlarımı elime alıp dolaşarak çalışırsam daha iyi olur
ablacım sen de kendini zorlamayacak kadar takıl buraya olsun..ben de cok sınav dönemi atlattıgım için seni gayet iyi anlıyorumcanım bi sen anlayış gösterdin bana ama genel sonuç olarak kızlar beni bi yere göndermiyolar...
aşkolsun kız saliha.en cok da sana bakıyorum.nankööörevet canım avitamininin eksikliginde agız içi yaralar ve aftlar oluyo..karbonatlı su ile gargara yap tatlım bide mikastatin damla var ecz. günde 3-4 kere agız içine damlat geçirir yutman önemli degil.sonrası vitamin takviyesi bide karadut fayda veriyomuş denemedim ama ..sarımsakta sür bakalım uçukta çok faydalı zararı olmaz sarımsak dene hemen ..sonucu bildir bebegimm.......
Ya iyiyimde profilinden off off yazısını değiştir içimiz kararıyo bebeim
bende bilmiyom vallaaa..çok şeymi kaçırdık acaba
ay hadi gözün aydın.allah emeklerinin karşılıgını versin bebegimmm
oy madımak ...
ay dün ne ettim biliyonuz mu hani ben göreve gidiyom ya saglıkevine .zaten hiç kimse yok benden başka radyom ve ders notlarım var. radyoda roman havası kalkıverdim oynadım oynadımbide dedim kamera felan var rezil rüsva oldum cümle aleme diye kendi kendime güldüm
evet canım avitamininin eksikliginde agız içi yaralar ve aftlar oluyo..karbonatlı su ile gargara yap tatlım bide mikastatin damla var ecz. günde 3-4 kere agız içine damlat geçirir yutman önemli degil.sonrası vitamin takviyesi bide karadut fayda veriyomuş denemedim ama ..sarımsakta sür bakalım uçukta çok faydalı zararı olmaz sarımsak dene hemen ..sonucu bildir bebegimm.......
günaydın kızlar
Ben tam kan sayımı yaptırıcam bütün hastalıklar benimi buluyo.. Aft değil canım pamukçuk.. yara değil.. kan sayımı yaptırayim sonra senin dediklerini alicam.. Şu an haftada 1 ampul d vitamini alıyorumevet canım avitamininin eksikliginde agız içi yaralar ve aftlar oluyo..karbonatlı su ile gargara yap tatlım bide mikastatin damla var ecz. günde 3-4 kere agız içine damlat geçirir yutman önemli degil.sonrası vitamin takviyesi bide karadut fayda veriyomuş denemedim ama ..sarımsakta sür bakalım uçukta çok faydalı zararı olmaz sarımsak dene hemen ..sonucu bildir bebegimm.......
canım bi sen anlayış gösterdin bana ama genel sonuç olarak kızlar beni bi yere göndermiyolar...
Naz yapıyorum bebeim :)aşkolsun kız saliha.en cok da sana bakıyorum.nankööör
benim cevap yazmama mahal bırakmamış emine abla.herşeyi söylmiş sagolsun..evet canım vitamin eksikliklerinde aftlar olur agızda.bide bağışıklıgımız azaldıgında da olabilir.stres ve üzüntü bağışıklıgı düşürdüğünden bu durumu tetikleyebilir cnm.andorex gargara da kullanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?