Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ne gündü yahu.bu koşturmaca bitse artıkçooook yorgunum.bedenim bana itaat etmiyo artık.gördüğü yere devrilmek istiyo
iyi geceler herkese.
Bak kızım bizde burda hasta oluyos hiç ilgilenmiyosun mesela benim dilimde pamukçuk oluyo.. Dahiliyeye gitmiştim tahlil yaptı birşey çıkmadı. dişçiye yönlendirdi.. Dişçi kontrol etti dişler normal gastroenterolojiye yönlendirdi.. Oraya gittim bağırsakları kamerayla inceledi hiçbirşey yok dedi.. Sebebi bulunamadı.. Vitamin eksikliği afti tetiklermi bebeim

şu yazıyı başka bi zayıflama grubunda okudum sizinde hoşunuza gidecektir

ay hadi gözün aydın.allah emeklerinin karşılıgını versin bebegimmm

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
offf kaptan fena kızdı..
tamam tamam kızlarda istemediler zatiii.ama napalım beni idare edin o zaman bak sohbete gelemiyom ancak 5 dak ugrayabiliyom.
evimi mok götürüyo.bugün izin aldım derste çalışmıyocagım önce toparlayıp silip süpürcem valla sonra geçen haftadan kalan çamaşırlar var 1 sepet annem katlamıştı onları yerleştircem 2 sepette katlancak ve ütülencek.
bugün ders ve bilgisayar açmayacagım hiç.küçük oglumun yarın dogum günü var onuda bugün yapıverem yavrularım ilgilenemiyom ya ne onlarla ne siizle vijdan azabı çekiyom..
dün spor vardı geçen hafta yoktu ya.evde de yapmamıştım ay bi hamlamışım heryerim agrıdı..hoca dediki sabahları trt 3 te plates oluyo 8i10 geçe 15b dak.sürüyo enazından esnetir seni vaktin olunca yap dedi.en güzel sen yapıyodun noldu sana dedi.valla dedim ev işi yok çalışma işi yok otur otur sandalyede ders çalışırken böyle oldum.artık okumaya geçtim ama.notlarımı elime alıp dolaşarak çalışırsam daha iyi olur

3 saattir dinlenmeye çalışıyorum:) dün hava sıcak olduğu için pek yorulmadık.. Bugün donduk ama yikandı işte.. Yarında annem babam ben 3ümüz madımak toplamaya gidecez erkenden..

oy madımak ...
ay dün ne ettim biliyonuz mu hani ben göreve gidiyom ya saglıkevine .zaten hiç kimse yok benden başka radyom ve ders notlarım var. radyoda roman havası kalkıverdim oynadım oynadım bide dedim kamera felan var rezil rüsva oldum cümle aleme diye kendi kendime güldüm

evet canım avitamininin eksikliginde agız içi yaralar ve aftlar oluyo..karbonatlı su ile gargara yap tatlım bide mikastatin damla var ecz. günde 3-4 kere agız içine damlat geçirir yutman önemli degil.sonrası vitamin takviyesi bide karadut fayda veriyomuş denemedim ama ..sarımsakta sür bakalım uçukta çok faydalı zararı olmaz sarımsak dene hemen ..sonucu bildir bebegimm.......

günaydın demeden daldım geçmişe ...güya bugün pc yoktu hayatım da 1 saattir burdayım

saglıgınızın neşenizin enerjinizin booollllllll oldugu bi gün olsun .....

tüm güzellikler size gelsin

öpüyoruuummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…