- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.941
Yani yerini doldurmak çok zor :) kimyası fiziği biyolojisi baştan aşağı orjinal :) yirim ben onuhakkatten yaa.bi gitti bir gitti kız:44:
Bak kızım bizde burda hasta oluyos hiç ilgilenmiyosunne gündü yahu.bu koşturmaca bitse artıkçooook yorgunum.bedenim bana itaat etmiyo artık.gördüğü yere devrilmek istiyo
iyi geceler herkese.
off canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrr
aslında ne tuaf değilmi hiç birimiz birbirimzi tanımıyor fakat tanımadığıımız kişilere burda annenden tut patronuna onu geç mahalledekii bakkalına hatta bana şişko diyen işçiye balkondaki kuşuna kadar herşeyi anlatıyoruz ve bu bildiğin bi terapi gbi geliyor bize belkide
eskiden şöle düşünürdüm arkadaşyaa o kadar önemlikii yeri geliyo ailemden bile farklı tutupp hani kankalık dönemleri vardırya evlenmeden önceki kız arkadaşların muhabbetii anne tembihler kızım anlatma herşeyini kızım paranı yedirme kzım bu kadar güvenme
yok deriz ya o benim dostumm takkiii evlilikk çat kapı dediğinde ne dost luk kalır ne kankalık kalır artık herkesin yeri yıurdu hatta bakış açısı değişirr hasetlenme kıskanma olurr sonra dersinki yalanmışş ya ailede biyere kadar arkadaşta herşeyy eşiymiş dersin insanın sonra geçer cicim aylarıı eşle sıkıntılar başlar anlatmak fikr almak istersin ama kime anlatıcan anneye anlatsan 5 gün sonra senin unutupp önüne bakacağın olayı ailen damata kin bürür hatta ilerde senin dertleşmek bağabında açılmanıı sana daha 1 sene önce bölee diyodun ama falan filan diye ısıtıp ısıtıp önüne koyarlar ide eşine kin yaparlar içlerinde
ama burda ohhh acaba dedikodumu yaparmı derdi yokk burda acaba beni küçümsermi yokkk acab ilerde bunu ban akarşı koz kulanırmı yokk ne güzel tanışmamak dermişim
yok yok bu terapi niyetine dertleşemiz paylaşımlarımız güzel benim fark ettiğim ilk konu aslında herkesin aynı şeyleri yaşıyor aynı sıkıntılarıı geçiriyor olması ama herkesin verdiği tepkilerle herkesin yaşadığı ortak olayalrın sonuçalrınında farklılaşması bi nevi yaşamdığım ama henüz bazı arkadaşların yaşadıklarıyla tecrübeleniyoruz iyki varsınız
inşallah tatlımaa gitme emoşummmmmm yaaaaaa
yaaaa bak gördün müü geçersin benceeeee sıkma canını
aneyyyyyy yavrum yazık sanaaaaaaaaaa
bende görmedim sanki iki gündürrrrrrr
ya hakkaten dehşet bişey bu çanga..ay cnm çekti şimdi.olsa da yesem
selam saliha naber
kızlaar ben canga yı bilimyom yaaa
kızlar bugün dünkü teori sınavımın uygulama sınavı vardı (aynı ders) veeeeeeee çooookkkkkkk güzel geçtiii çokçok güzel hemde....hocalar bunu göz önünde bulundururda dünküne biraz puan eklerler umarımmmmm
cııkk olmaz izne ayrıl sonra kilo al gel izin vermiyorum
yeni duraklama dönemini atlattın noluyo şimdi
bahane bulma yok sınav varmışta düzenli yemek yiyemiyormuşta
eskiden işin yok muydu o zaman yapıyonda şimdi niye yapamıyon
burdasın hem sınava çalışacaksın hem diyetini yapacaksın
sen 3 hafta nedir biliyon mu en az 500 gr dan 1.5 kilo eder
manavdan gidip 1.5 kilo almayacan canım
senden gidecek kilolar bunlar hanııııımmmmm
Cık diyen ağzını yerim:) eminecim bizimlesin ha ha ha
3 saattir dinlenmeye çalışıyorum:) dün hava sıcak olduğu için pek yorulmadık.. Bugün donduk ama yikandı işte.. Yarında annem babam ben 3ümüz madımak toplamaya gidecez erkenden..
ablacım sınavın daha önemli bence şuan.çok abartma tabi ama bu diyet olayını sınava kadar ertele.bide kafanı bununla meşgul etme
Bak kızım bizde burda hasta oluyos hiç ilgilenmiyosunmesela benim dilimde pamukçuk oluyo.. Dahiliyeye gitmiştim tahlil yaptı birşey çıkmadı. dişçiye yönlendirdi.. Dişçi kontrol etti dişler normal gastroenterolojiye yönlendirdi.. Oraya gittim bağırsakları kamerayla inceledi hiçbirşey yok dedi.. Sebebi bulunamadı.. Vitamin eksikliği afti tetiklermi bebeim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?