Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
yemedim

ara
2 bisküvi
1 bardak çay

öğle
1 kepçe kuru fasulye
yarım kepçe yoğurt

akşam
1 kase çorba
salata

ara
5 erik

Cık diyen ağzını yerim:) eminecim bizimlesin ha ha ha

Sevimli hırsız var asli çok şirin bi animasyon.. Çok güzel yapmışlar müzikler efektler çok hoş. Imkanın varsa bebislere izlet.. Ben bayılıyorum o filme.

aklımda bulunsun canım sağol

3 saattir dinlenmeye çalışıyorum:) dün hava sıcak olduğu için pek yorulmadık.. Bugün donduk ama yikandı işte.. Yarında annem babam ben 3ümüz madımak toplamaya gidecez erkenden..

burdakilerde durmadan madımak topluyo
kolay gelsin canım
salihacım ben çıkıyorum film zamanı öptüm seni

selam hazal emine nasılsınız
sizleri görüyorum aşağıda
aslım görmemişim canım ayy uğraşıyorum kızlaaaaaaaa çok yaramaz bugın tırmanmaya çalşişiyor sürekli =) bu arada kızım koltuğa tutunarak yürümeye başladıııııııııııııııııııııııı=)
kızlar ben biraz koşu bandına çıkcam şimdi de.ne yapayım spora hızlı dönüş yapacağım dedim ne kadar yorulsam da gün boyu sporun yerini tutmuyor.eğer yorgunluktan serilmezsem gelirim yine.
yap yap canımmm
anasını satıyım milletvekilleri 3 ay yapsın hatta arada eksradan 15 gün tatil yapsın ama öğretmenlerin ki batısın gözlerine salakların gidip boş sınıf beklicez sanki saçmalıkkkkkkkkkkk
oya pazartesi dönecekti ne oldu nerde bu kız bitmedi mi işleri..

evet ya ne oldu oyaya aslı bi açıklama yapppp

hazal kız yürüdüğüne göre dikkatini çeken herşEYE yürüyüp ulaşmak isteyecek.. Ne sevimli tutunarak yürür bi durur bakar tekrar:) benim erkek kardeşim birgün alt değiştirme sırasında süründü duvara tutunup yürümeye başladı.. Bizde böyle bi sevindik. 5 dk sonra tutundugu duvarı suladi

ablacım sınavın daha önemli bence şuan.çok abartma tabi ama bu diyet olayını sınava kadar ertele.bide kafanı bununla meşgul etme

Allah kolaylık versin canım valla...benim hayatta başaramayacagım bi iş bu.ben cocuk hasta gelmesin diye dua bile ediyorum.çok emek isteyen çok zahmetli bi iş.ama bir okadar da kutsal

gece gece ne güldüm.harikalar yaaa

ne gündü yahu.bu koşturmaca bitse artıkçooook yorgunum.bedenim bana itaat etmiyo artık.gördüğü yere devrilmek istiyo
iyi geceler herkese.

hahahah o da güzelmişşşşşşşşşşşşşşş=)
ya hakkaten dehşet bişey bu çanga..ay cnm çekti şimdi.olsa da yesem

ayyy demeseydim keşkeee bi cangadır yürüdü gitti aslı dövcek beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…