- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.921
Cık diyen ağzını yerim:) eminecim bizimlesin ha ha hacııkk olmaz izne ayrıl sonra kilo al gel izin vermiyorum
yeni duraklama dönemini atlattın noluyo şimdi
bahane bulma yok sınav varmışta düzenli yemek yiyemiyormuşta
eskiden işin yok muydu o zaman yapıyonda şimdi niye yapamıyon
burdasın hem sınava çalışacaksın hem diyetini yapacaksın
sen 3 hafta nedir biliyon mu en az 500 gr dan 1.5 kilo eder
manavdan gidip 1.5 kilo almayacan canım
senden gidecek kilolar bunlar hanııııımmmmm
Cık diyen ağzını yerim:) eminecim bizimlesin ha ha ha
Sevimli hırsız var asli çok şirin bi animasyon.. Çok güzel yapmışlar müzikler efektler çok hoş. Imkanın varsa bebislere izlet.. Ben bayılıyorum o filme.kızlarla avatar izleyecez
ben izlememiştim
ama netten izlemek zor oluyor çok duruyo
3 saattir dinlenmeye çalışıyorum:) dün hava sıcak olduğu için pek yorulmadık.. Bugün donduk ama yikandı işte.. Yarında annem babam ben 3ümüz madımak toplamaya gidecez erkenden..nasılsın canım
dinlendin mi biraz
Sevimli hırsız var asli çok şirin bi animasyon.. Çok güzel yapmışlar müzikler efektler çok hoş. Imkanın varsa bebislere izlet.. Ben bayılıyorum o filme.
3 saattir dinlenmeye çalışıyorum:) dün hava sıcak olduğu için pek yorulmadık.. Bugün donduk ama yikandı işte.. Yarında annem babam ben 3ümüz madımak toplamaya gidecez erkenden..
aklımda bulunsun canım sağol
burdakilerde durmadan madımak topluyo
kolay gelsin canım
salihacım ben çıkıyorum film zamanı öptüm seni
aslım görmemişim canım ayy uğraşıyorum kızlaaaaaaaa çok yaramaz bugın tırmanmaya çalşişiyor sürekli =) bu arada kızım koltuğa tutunarak yürümeye başladıııııııııııııııııııııııı=)selam hazal emine nasılsınız
sizleri görüyorum aşağıda
yap yap canımmmkızlar ben biraz koşu bandına çıkcam şimdi de.ne yapayım spora hızlı dönüş yapacağım dedim ne kadar yorulsam da gün boyu sporun yerini tutmuyor.eğer yorgunluktan serilmezsem gelirim yine.
anasını satıyım milletvekilleri 3 ay yapsın hatta arada eksradan 15 gün tatil yapsın ama öğretmenlerin ki batısın gözlerine salakların gidip boş sınıf beklicez sanki saçmalıkkkkkkkkkkkkolay gelsin canım
bende geçen sene çok yoruluyordum okuma bayramı için
canım sana bişey sorcam arkadaşımla konuştum ablasıda öğretmen ankarada
onların okuluna yazı gelmiş 28 temmuza kadar okuldaymışız
imzalamışlar
sizdede böyle bişi var mı
tatilimiz azalacak mı acaba :18::18::18::18:
oya pazartesi dönecekti ne oldu nerde bu kız bitmedi mi işleri..
ablacım sınavın daha önemli bence şuan.çok abartma tabi ama bu diyet olayını sınava kadar ertele.bide kafanı bununla meşgul etmekızlar merhaba ben geldim köyden.şimdi spora gitcem.ama ben çok kötü şeyler yedimmm
aslım ya ben iznemi ayrılsam sınava kadar napsam diyet felan yapamıyorum yapmayı geç kesemiyorum.kendimi veremiyorum şu sınavı atlatıncamı dönsem.ama gitmek istemiyorumda kilo alırsam kızmayın bana 3 hafta napsam bilemedim .söz sonra hep vercem yaaa.......
ya hakkaten dehşet bişey bu çanga..ay cnm çekti şimdi.olsa da yesemkızlaar ben canga yı bilimyom yaaa
Allah kolaylık versin canım valla...benim hayatta başaramayacagım bi iş bu.ben cocuk hasta gelmesin diye dua bile ediyorum.çok emek isteyen çok zahmetli bi iş.ama bir okadar da kutsalkızlar bu aralar yorgunluktan benim de canım çıkıyor.okuma bayramı hazırlıkları yapıyorum ama çocukları çalıştırmak beni çok yoruyor.bir grubu çalıştırırken diğer gruplar ses yapıyor valla kafam kazan gibi.hala çocuk sesleri çınlıyor kulaklarımda
hakkatten yaa.bi gitti bir gitti kız:44:oya pazartesi dönecekti ne oldu nerde bu kız bitmedi mi işleri..
gece gece ne güldüm.hazal kız yürüdüğüne göre dikkatini çeken herşEYE yürüyüp ulaşmak isteyecek.. Ne sevimli tutunarak yürür bi durur bakar tekrar:) benim erkek kardeşim birgün alt değiştirme sırasında süründü duvara tutunup yürümeye başladı.. Bizde böyle bi sevindik. 5 dk sonra tutundugu duvarı suladi
ya hakkaten dehşet bişey bu çanga..ay cnm çekti şimdi.olsa da yesem
hahahah o da güzelmişşşşşşşşşşşşşşş=)hazal kız yürüdüğüne göre dikkatini çeken herşEYE yürüyüp ulaşmak isteyecek.. Ne sevimli tutunarak yürür bi durur bakar tekrar:) benim erkek kardeşim birgün alt değiştirme sırasında süründü duvara tutunup yürümeye başladı.. Bizde böyle bi sevindik. 5 dk sonra tutundugu duvarı suladi
ya hakkaten dehşet bişey bu çanga..ay cnm çekti şimdi.olsa da yesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?