- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.301
her hafta haneme 2 kilo yazılıyo,çok yemesemde şişiyorum
oh oh sürsün hayatım sürsün hiç acele etme valla ben burayı idare ederim.. Iyi sürmeler....neyse dua et ben şimdi aşağı imniyom.kızm bisiklet sürcekk.sonra gelirimmm.
ne diyon kız ben 120 kilodan 98 e düştüm .şimdi degil tabi daha önce. Yazın 120 kışa 103yaza aldım 106 kışa dogru 98 kışın tekrar almışım bu sefer 1 nisan şakası yaptım kendime 110 ile başladım şuan 99.600 ....eee niye verdin niye aldın diyeceksin... Ya hiç vermeseydim. Belki şuanda 150 160 kilo olur yataktan kalkamazdım....hem ablam içinde sordun 114 kilo
diyetisyene gittim bir ayda 2.3 kilo verdim,sonrasında fazlasıyla aldım ve alıyorum
sen diyetisyenin bildiklerini bilmiyonmu kardeşim.hiç hesaptan anlamazmısın. şimdi bi çekmece düşün. Hergün 2 tane eşya koyuyosun 1 tane alıyon 2 koy 1 al. Noluyo sonunda.............
:mymeka:SUS KIZ ZIRLAMA NE O ÖYLE... AAAAAAAAAAAAA ÖNCE HERGÜN TARTILMAK MORALİNİ BOZUYOSA TARTILMA....SENDE BEN TOKUM BEN TOKUM DİYCEN TAMAM MI. BİRDE DAR GELEN BİR KIYAFETİNİZİ HER GÜN DENEYİN. VALLA ÇOK FAYDASI OLUYO. GENİŞ GİYİNMEYİN. ETRAFINIZDAKİLER NE DERSE DESİNLER EN AZINDAN YÜRÜUÜŞ YAPIN. YATTIGINIZ YERDE YUVARLANIN BACAKLARINIZI HAREKET ETTİRİN. YAPIN Bİ ŞİLER ÖZELLİKLE SU. MASAYA OTURMADAN KESİNLİKLE 2 BÜYÜK BARDAK MUTLAKA SUU..ay kızlar ben çok doluyum aslında bi fırsat bulsam hepsini anlatcam ama
birincisi ben bi hafta 2kilo veriyorum ondansonra 15 gün bende tık yok hergün tartıda fenalık geçiriyorum 15 gün sonra bi 2 kilo daha gidiyo ondan sonra gene tık yok sizinde böylemi oluyo ya ben aslında bu 5 kiloyu ilk ay vermiştim ne güzel 6 gündür gene bi numara yokvallasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
siz nasıl verdiniz
olur canım olur benim bildigim çook iyi marka bi yag çöz var içtin mi inceciksinbu arada spor yapmaktan nefret ediyorum,sporsuz olmaz mı
kusura bakma böyle olursa tek büyüyen korkuların degil gibi geliyo banakusura bakma 1.73 sadece korkularım büyüyor
ya allah allah 6 gün de ne bekliyodun kaç günde aldın ki kiloları. hem belki adet döneminde felansındır. hem bu ara zaten hepimizde biraz ödem var. demekki napcaz biraz daha ya yediklerimizi kıscaz yada hareket etcezay kızlar ben çok doluyum aslında bi fırsat bulsam hepsini anlatcam ama
birincisi ben bi hafta 2kilo veriyorum ondansonra 15 gün bende tık yok hergün tartıda fenalık geçiriyorum 15 gün sonra bi 2 kilo daha gidiyo ondan sonra gene tık yok sizinde böylemi oluyo ya ben aslında bu 5 kiloyu ilk ay vermiştim ne güzel 6 gündür gene bi numara yokvallasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?