Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kıslar.... nasılsınız.. valla ben işden geldim 3 de .. 3 den beri odanın birini döktüm onu temizliyom duvarlarını sildim camlarısı sildim.. komple boşaltmıştım içeri aldım perdeler yıkanıyo şimdi.. unutmadan yarın oglanın odası boyanacak inşallah ben işdeyken.. gelemzsem bilinki bilgisayarı takamadım...hemen bugün neler yaptıgımı anlatayım
5 de kalkış
bir ceviz bir kayısı
2 saat tempolu yürüyüş
7,30 yarım bardak süt
saat 9 klasik kahvaltı
aralarda kayısı
öglen bir köfte salata birazcık corba
aralarda kayısı
akşam kabak yemegi bir iki catal makarna bir dilim ekmek
akşam yürüyüşe cıkamadım malesef..
biraz buradayım geçmişe bakıp hemen kaçacagım.. banyoyu yakmam lazım ütü yapmam lazım oglanın odasını boşaltmam lazım:1shok: :1shok: :1shok: yav benim daha cok işim varmış senağlama senağlama senağlama

ah canım kolay gelsin. umarım bol bol kalori harcarsın yarın bende boya yaptıracagım tüm evi hem de ben de giremem herhalde...

hadüüüü
sen öyle san ben o avatarı neden yaptım sanıyon
sonunda buldum avatarımı bu hatuna baka baka böööle olucam..
asıl sen bakma delüüüüü

kız sen kendine bak benim ne kaldı böle olmama allahın izniyle bir 2 aya işlerm tamam

vayyy kızlar birinci olmuşunuz
aynalar sende bireyselde üçüncü olmuşun
tebrikler şekerler

birncide bizden çıkmış ve üçüncü olmuşuz 4. takım olaraaak
hadi tebrik edin bakeeem
sizide tebrik ederim..kaydirigubbakcemile3
alah canını almasın nasıl güldüm ya diyom noluyor :roflol: :roflol:
MERHABA DESTİNAM. AY NEDEMEK OGİBİ OLAMAM .AY ALLAH SENİ İNANDIRSIN. HANİ ŞÖYLE AYNADA YANDAN BAKTIM MI AYNI BENNNNkaydirigubbakcemile3
hemde yandan baktın hemde aynı sen.. kızz daha o rüyaları görmeye cok var.. kesin bu lambaları söndürmüştür.. yoksa inceltici aynamı kullanıyon sırnaşık şey sırnaşık şey
anammm 4 kilo vermiş bacım bu ufff napmış öleee peki merak yaptım imdi
yok şeker yok en iyisi haftada bir kilo
çabuk verince hepsi geri geliyorÇok üzgünüm çoook
kız kafalarını karıştırma.. onların kilosu cok yeni başladılar gidenin cogu su.. haftada 2 kilo bana göre ideal.. önlerine set olmam bakım...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ŞİT AKREPCİK SEN BİLİRSİN KIZ. SİRKELİ SUYU AKŞAM YEMEKTEN ÖNCEMİ İÇİM GECE YATARKEN Mİ.:uhm:
sabah aç karnına iç akşamda yatacagın sıra
aboooo ne olmuş burda beyaaaa. oku oku yeni bitirdim.

hımmm birinin fena halde ya kaşıntısı var. yada kulağı çekilcek.bilin bakalım bu kimmmmm

oku oku biz bunları aldık guruba ama .. kesin püsküüt buraları silince takımı komple kapatacak bu kadar kalabalık yüzünden :roflol: :roflol:

AH AH SİZ EVİNİZDE YUVANIZ MERCİMEK KÖFTELERİNİ GÖTÜRÜN BAKEM BEN BURDA YANLIZ...senağlama
valla bizdede köfte vardı kaşarlı hemde sadece bir tane yedim biraz salata yarımkase corbaekmege hiç dokunmadım.. aman kıslar kilo verdik diye ssakın salmayın kendinizi
9 kilo vermem gerekiyo,ne o ayakkabıyı ne de pantolonlarımı giyemiyorum artık
9 kiloda ne var hemencik verirsin.
oooooo siyah ustam hoş geldin nasılsın ...
estagfirullah ne ustası Şeniz
bitti mitemizligin. bak yeni bi arkadaş geldi(e ebn eski sayılırım demi). ben biraz yardımcı olmaya çalıştım ama tabii sen büyüyümüzsün.
artık yeniigin kalmadı eskidin bitti bile
a.sa.sa.sya 1.73 cüm ben öyle zırlak biri değilim ama naparsın arada bi geliyolar işte
bak nazocum kurallarımız katı.. her hafta iyi kötü kilo vermeni istiyoruz.. hergün ne yaptın ne etin rapor veriyorsun.. arkadaşlar sana sen onlara destek oluyorsun.. paylaşım şart bu kesin ve net.. bir hafta deneme süresi var .. gelen arkadaşları deneme süresine alıp paylaşımlarına yaptıklarına verdigi kiloya bakıp takıma alıyoruz.. bak aynalar ve 1,75 arkadaşımız bu hafta girdi takıma.. bir hayfta denedik gayet menununz.. eger kurallarımıza uyarsan senide aramızda görmekden mutluluk duyarız

ya kızlar şu kilo çizelgesini yapmaya çalışıyorum ama bi türlü yapamadım
o sayfada kes bölümünü kullanamıyorum sık kullanılanlara ekledim ben bunu nasıl nereye yapıştırıcam şimdi:uhm::uhm::uhm:

ah canım kolay gelsin. umarım bol bol kalori harcarsın yarın bende boya yaptıracagım tüm evi hem de ben de giremem herhalde...
valla calışıyorum boş vaktim bu hafta izinimde yok kardeşim gelip bir oda vuruyor ben akşama gelip toparlamaya calışıyorum.... zaten 2 oda yatıracam sadece gecen sene komple boyanmıştı.... ee birde kışdan cıkıyoruz temizlik lazım.. öle arada yapıyom işde yoksa temel temizlik ay başında anca olur ... sanada kolay gelsin.. evet dedigin gibi akşam y-ürüyüşe gidemedim ama hiçde boş durmadım.. ee sabah 2 saat yürüdüm..
naber siyahım çatal karammm.napıyon gıııııııııııııı.

ne yapam kızların yazdıklarını okuyoryum.. senle arada gefezelik ediyom mn de.. kızlar hadin ben kaçtım gece gelmeye calışıyırım işlerimi ayarlayabilirsem.. dedigim gibi gelmezsem bilinki bilgisyarı söktüm oglanın odasına boya yapılıyo merak etmeyin.. hepinizi kocaman öptüm.. yediklerinize dikkat edin...valla furuurm sizi bu haftada birinci olacagız.. duydunmu rosseeeeeeeeeeeeeeee:mymeka:Şeniz

bak nazocum kurallarımız katı.. her hafta iyi kötü kilo vermeni istiyoruz.. hergün ne yaptın ne etin rapor veriyorsun.. arkadaşlar sana sen onlara destek oluyorsun.. paylaşım şart bu kesin ve net.. bir hafta deneme süresi var .. gelen arkadaşları deneme süresine alıp paylaşımlarına yaptıklarına verdigi kiloya bakıp takıma alıyoruz.. bak aynalar ve 1,75 arkadaşımız bu hafta girdi takıma.. bir hayfta denedik gayet menununz.. eger kurallarımıza uyarsan senide aramızda görmekden mutluluk duyarız [/QUOTE]
bilgilerin için sağol siyahçım
elimden geleni yapıcam emin olabilirsin bu takımda olmayı bende çok istiyorum bide kilo vermeyi tabi bu takım çok keyifli banada moral desteği olacağından eminim birlikten kuvvet doğarmışa.sa.sa.s
ben şimdi eve gidiyorum artık kapatıyoruz iş yerinden nete girdiğim için pazartesi görüşürüz inşallah
:a015::a015::a015:

ben bugün neler yedim yazayım
kahvaltı peynir, zeytin, salatalık, domates, maydonoz, bir bardak yeşil çay
öğle 3 tane diyet bisküvi, bir bardak yeşil çay
ikindi 7 erik, bir kivi
akşam 2 dolma, yarım kase cacık
bir saat yürüyüş
2,5 litre su

aynalar hepsi iyide.sen öğlenleri hep bisküvi yiyosun.vücudun osra daha azını istediğinde napcaksın canım.yani bana göre az gibi.hem 2 dolmadan bişey olmaz.yanında yoğurt ve salatada yedinmi.

kız kafalarını karıştırma.. onların kilosu cok yeni başladılar gidenin cogu su.. haftada 2 kilo bana göre ideal.. önlerine set olmam bakım...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay ne demek kiloları çok falan alınıyom ama şurda kaç kilo fazlamız varki canım

oku oku biz bunları aldık guruba ama .. kesin püsküüt buraları silince takımı komple kapatacak bu kadar kalabalık yüzünden :roflol: :roflol: [/B][/QUOTE

ay şimdide kalabalık ettik.senağlamatanışırım ben püskütle. zaten fotograflarını gördüm valla çok güzel olmuş darısı başımıza..

.. bak aynalar ve 1,75 arkadaşımız bu hafta girdi takıma.. bir hayfta denedik gayet menununz.. eger kurallarımıza uyarsan senide aramızda görmekden mutluluk duyarız [/B][/QUOTE]

1.75 degil canım 1.73 yada deli gönülllllllllllll

kaydirigubbakcemile3 zaten bu zayıflamanın en zor yeri bu çizelge ya

ben kaç gün kaç saat ugraştım valla. yinede beceremedm. kulagına gitmesinde bi akrepcik vardı yardım etti sagolsun :1hug:

rosecum öptüm seni şekeeer alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyytalkisalkisalkis
neyse dua et ben şimdi aşağı imniyom.kızm bisiklet sürcekk.sonra gelirimmm.
olamaaaaaaazzÇok üzgünüm çoook
ıhım ıhım şişt . Bak ayıp oluyo ...misafirimiz var şurda... Sen bakma o akrebe falan . Dış mihrak 4. Takım elemanı nolcak...
hehehehe sen o kadar laf et milletin ardından sen dur bakeeeem daha duuur:mymeka::a015:
onları eksi 2 olarak degiştirmek senin elinde aşkım.önce at şu karamsarlıgı valla hiç sevmiyom ben yaaa. Bana böyle gelmeyin kardeşim ne bu ya az daha aglıycaksınız...oooofffffffff

sanane kız milletin durumundan belki ağlayrak deşarj oluyolarlaelaelaelaelae
herkes senin gibi tereyağımısırnaşık şey

şekeeer bu kıyafet şalvar olurmuuuuu:ecrin_bebek:

olur canım olur benim bildigim çook iyi marka bi yag çöz var içtin mi inceciksin
hadüüüü ne güzel kız varsa sende benim yerimede içiver şekeeer sevaptır hee:jeyyar:
oooooo siyah ustam hoş geldin nasılsın ...

bitti mitemizligin. bak yeni bi arkadaş geldi(e ebn eski sayılırım demi). ben biraz yardımcı olmaya çalıştım ama tabii sen büyüyümüzsün.
uffff tereyağı eridi akıyor yine

ya bu boya işi sonbaharda değilmydiki bizimkide salonu boyayalım diyor ben erkenmki diyordum

hemen hallederdik şeker de sen burda yoksun olsaydın çizelgen tamamdı:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…