- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.321
slm kıslar.... nasılsınız.. valla ben işden geldim 3 de .. 3 den beri odanın birini döktüm onu temizliyom duvarlarını sildim camlarısı sildim.. komple boşaltmıştım içeri aldım perdeler yıkanıyo şimdi.. unutmadan yarın oglanın odası boyanacak inşallah ben işdeyken.. gelemzsem bilinki bilgisayarı takamadım...hemen bugün neler yaptıgımı anlatayım
5 de kalkış
bir ceviz bir kayısı
2 saat tempolu yürüyüş
7,30 yarım bardak süt
saat 9 klasik kahvaltı
aralarda kayısı
öglen bir köfte salata birazcık corba
aralarda kayısı
akşam kabak yemegi bir iki catal makarna bir dilim ekmek
akşam yürüyüşe cıkamadım malesef..
biraz buradayım geçmişe bakıp hemen kaçacagım.. banyoyu yakmam lazım ütü yapmam lazım oglanın odasını boşaltmam lazım:1shok: :1shok: :1shok: yav benim daha cok işim varmış senağlama senağlama senağlama
olur öyle şeyler bak biz burda niye varız birbirimizin moralina düzeltmek için demi ama:teselli:a.sa.sa.sya 1.73 cüm ben öyle zırlak biri değilim ama naparsın arada bi geliyolar işte
hadüüüü
sen öyle san ben o avatarı neden yaptım sanıyon
sonunda buldum avatarımı bu hatuna baka baka böööle olucam..
asıl sen bakma delüüüüü
sizide tebrik ederim..kaydirigubbakcemile3vayyy kızlar birinci olmuşunuz
aynalar sende bireyselde üçüncü olmuşun
tebrikler şekerler
birncide bizden çıkmış ve üçüncü olmuşuz 4. takım olaraaak
hadi tebrik edin bakeeem
alah canını almasın nasıl güldüm ya diyom noluyor :roflol: :roflol:kız akrep allah seni bildigi gibi yapsın.kafamçokkarıştızaten ateşim vardı..takım kaçıncı olmuş.neler olmuş bitmiş diye bakıyodum. ne o avartar öyle .tam okurken eşim girdi.adam da şok oldu. nerlere giriyo bu kadın diye. valla resmen ter bastı.kız degiştir şunu gözünü seven çoluk locuk görcek kafası karışcek tövbe tövbe.........klava:
hemde yandan baktın hemde aynı sen.. kızz daha o rüyaları görmeye cok var.. kesin bu lambaları söndürmüştür.. yoksa inceltici aynamı kullanıyon sırnaşık şey sırnaşık şeyMERHABA DESTİNAM. AY NEDEMEK OGİBİ OLAMAM .AY ALLAH SENİ İNANDIRSIN. HANİ ŞÖYLE AYNADA YANDAN BAKTIM MI AYNI BENNNNkaydirigubbakcemile3
kız kafalarını karıştırma.. onların kilosu cok yeni başladılar gidenin cogu su.. haftada 2 kilo bana göre ideal.. önlerine set olmam bakım...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3anammm 4 kilo vermiş bacım bu ufff napmış öleee peki merak yaptım imdi
yok şeker yok en iyisi haftada bir kilo
çabuk verince hepsi geri geliyorÇok üzgünüm çoook
sabah aç karnına iç akşamda yatacagın sıraŞİT AKREPCİK SEN BİLİRSİN KIZ. SİRKELİ SUYU AKŞAM YEMEKTEN ÖNCEMİ İÇİM GECE YATARKEN Mİ.:uhm:
aboooo ne olmuş burda beyaaaa. oku oku yeni bitirdim.
hımmm birinin fena halde ya kaşıntısı var. yada kulağı çekilcek.bilin bakalım bu kimmmmm
valla bizdede köfte vardı kaşarlı hemde sadece bir tane yedim biraz salata yarımkase corbaekmege hiç dokunmadım.. aman kıslar kilo verdik diye ssakın salmayın kendiniziAH AH SİZ EVİNİZDE YUVANIZ MERCİMEK KÖFTELERİNİ GÖTÜRÜN BAKEM BEN BURDA YANLIZ...senağlama
9 kiloda ne var hemencik verirsin.9 kilo vermem gerekiyo,ne o ayakkabıyı ne de pantolonlarımı giyemiyorum artık
estagfirullah ne ustası Şenizoooooo siyah ustam hoş geldin nasılsın ...
artık yeniigin kalmadı eskidin bitti bilebitti mitemizligin. bak yeni bi arkadaş geldi(e ebn eski sayılırım demi). ben biraz yardımcı olmaya çalıştım ama tabii sen büyüyümüzsün.
bak nazocum kurallarımız katı.. her hafta iyi kötü kilo vermeni istiyoruz.. hergün ne yaptın ne etin rapor veriyorsun.. arkadaşlar sana sen onlara destek oluyorsun.. paylaşım şart bu kesin ve net.. bir hafta deneme süresi var .. gelen arkadaşları deneme süresine alıp paylaşımlarına yaptıklarına verdigi kiloya bakıp takıma alıyoruz.. bak aynalar ve 1,75 arkadaşımız bu hafta girdi takıma.. bir hayfta denedik gayet menununz.. eger kurallarımıza uyarsan senide aramızda görmekden mutluluk duyarıza.sa.sa.sya 1.73 cüm ben öyle zırlak biri değilim ama naparsın arada bi geliyolar işte
valla calışıyorum boş vaktim bu hafta izinimde yok kardeşim gelip bir oda vuruyor ben akşama gelip toparlamaya calışıyorum.... zaten 2 oda yatıracam sadece gecen sene komple boyanmıştı.... ee birde kışdan cıkıyoruz temizlik lazım.. öle arada yapıyom işde yoksa temel temizlik ay başında anca olur ... sanada kolay gelsin.. evet dedigin gibi akşam y-ürüyüşe gidemedim ama hiçde boş durmadım.. ee sabah 2 saat yürüdüm..ah canım kolay gelsin. umarım bol bol kalori harcarsın yarın bende boya yaptıracagım tüm evi hem de ben de giremem herhalde...
naber siyahım çatal karammm.napıyon gıııııııııııııı.
ya kızlar şu kilo çizelgesini yapmaya çalışıyorum ama bi türlü yapamadım
o sayfada kes bölümünü kullanamıyorum sık kullanılanlara ekledim ben bunu nasıl nereye yapıştırıcam şimdi:uhm::uhm::uhm:
rosecum öptüm seni şekeeer alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyytalkisalkisalkis:mymeka::mymeka::mymeka:
sananen elalemin vatarından.sen önce kendine bakkk.ne diyon kızz sen .ne konuşutyyon milletin arkasından.
tereyağııı zeytin yağı seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.:mymeka::mymeka:
olamaaaaaaazzÇok üzgünüm çoookneyse dua et ben şimdi aşağı imniyom.kızm bisiklet sürcekk.sonra gelirimmm.
hehehehe sen o kadar laf et milletin ardından sen dur bakeeeem daha duuur:mymeka::a015:ıhım ıhım şişt . Bak ayıp oluyo ...misafirimiz var şurda... Sen bakma o akrebe falan . Dış mihrak 4. Takım elemanı nolcak...
onları eksi 2 olarak degiştirmek senin elinde aşkım.önce at şu karamsarlıgı valla hiç sevmiyom ben yaaa. Bana böyle gelmeyin kardeşim ne bu ya az daha aglıycaksınız...oooofffffffff
:mymeka:SUS KIZ ZIRLAMA NE O ÖYLE... AAAAAAAAAAAAA ÖNCE HERGÜN TARTILMAK MORALİNİ BOZUYOSA TARTILMA....SENDE BEN TOKUM BEN TOKUM DİYCEN TAMAM MI. BİRDE DAR GELEN BİR KIYAFETİNİZİ HER GÜN DENEYİN. VALLA ÇOK FAYDASI OLUYO. GENİŞ GİYİNMEYİN. ETRAFINIZDAKİLER NE DERSE DESİNLER EN AZINDAN YÜRÜUÜŞ YAPIN. YATTIGINIZ YERDE YUVARLANIN BACAKLARINIZI HAREKET ETTİRİN. YAPIN Bİ ŞİLER ÖZELLİKLE SU. MASAYA OTURMADAN KESİNLİKLE 2 BÜYÜK BARDAK MUTLAKA SUU..
hadüüüü ne güzel kız varsa sende benim yerimede içiver şekeeer sevaptır hee:jeyyar:olur canım olur benim bildigim çook iyi marka bi yag çöz var içtin mi inceciksin
oooooo siyah ustam hoş geldin nasılsın ...
uffff tereyağı eridi akıyor yinebitti mitemizligin. bak yeni bi arkadaş geldi(e ebn eski sayılırım demi). ben biraz yardımcı olmaya çalıştım ama tabii sen büyüyümüzsün.
ah canım kolay gelsin. umarım bol bol kalori harcarsın yarın bende boya yaptıracagım tüm evi hem de ben de giremem herhalde...
ya kızlar şu kilo çizelgesini yapmaya çalışıyorum ama bi türlü yapamadım
o sayfada kes bölümünü kullanamıyorum sık kullanılanlara ekledim ben bunu nasıl nereye yapıştırıcam şimdi:uhm::uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?