Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

izine ayrılsan olmuyomu

ben çıkıyorum canlar şu kitaplığımıda toplayım... umarım tekrar o kitaplara çalışmak zorunda kalmam geçerimde derslerimden

herkese merhaba,işlerimi yapıp bi tur bağ gezintisi yaptıktan sonra işte geldim burdayım.akşama yine misafirim var onlar gelmeden ben de bi geleyim dedim belki birdaha giremem bugün.sizlerde ne var ne yok?

Kızlar ben geldim.dün gelemedim çünkü çok rahatsızdım.zehirlendim sanırım

geçmiş olsun emine.

bu güzel bi fikir gibi ancak şuan bazı arkadaşların bünyesi duraklamada diyete uydun yeseler de kilo veremiyorlar saliş,onlara haksızlık olur ama en azından kişisel olarak hedeflerimizi açıklayıp ulaşamayanlara çantalama cezası yapabiliriz.

kızlar nura ayrılmak yerine izin almasını söyledim
23 hazirana kadar izin istiyor cuma günü bildirim yapacak
önce size sorayım 1 ay bir süre bu
sizin içinde uygun mu
bence uygun çünkü sınavları daha önemli,paylaşımı da güzel bi arkadaşımız boşuna takımdan ayrılmasın çünkü hala istekli.

arkadaşlar ben bugün tekrar ölçtüm bedenimi ve basen,baldır ve göğüsten 1 er santim daha incelmişim ama belim 2 cm kalın çıktı şuan regly olduğum için şişim sanırım oyüzden fazla çıktı,bir deee geçenlerde bi elbise aldım kendime bedeni 44 inanamadım belki biraz kalıbı büyüktür ama en azından yaklaşmışım dedim kendi kendime.korsesiz bile çok güzel duruyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…