- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #83.321
kızlar nura ayrılmak yerine izin almasını söyledim
23 hazirana kadar izin istiyor cuma günü bildirim yapacak
önce size sorayım 1 ay bir süre bu
sizin içinde uygun mu
şuan ne kadar stresliyim sinirlerim ne kadar bozuk anlatamam böyle olmasın istiyorum daha çok zarar veriyorum kendime ama bana başka şans vermiyolar ... Bunun benim için en iyi karar olduğunu düşünüyorüm ama keşke sınavlardan sonra gelebilsem tekrar... Fırsat buldukça gelicem mutlaka .
Aslıcım zaten o menüyü akşam yemeğini henüz yememişken yazmıştım,bulgur pilavını yemedimmenün güzel ama akşam ya patates ya da bulgur pilavını yeseydin daha iyi olurdu
ya bu öğretmenlerden ne istiyorlar
bugünde başbakan laf söylemiş bize :105:
aynen katılıyorum size,tek uğraşacak bizler kaldık bu ülkede çünkü herkes işini çok güzel yapıyo(!).
öğretmenler kadar taş düşsün..valla hakka cok inanıyorum gün dönecek hesap donecekkkkkkkkkkk
Kızlar ben geldim.dün gelemedim çünkü çok rahatsızdım.zehirlendim sanırım
Dün arkadaslar tavuk döner söylediler okula.et yemem ama pis boğazlıgım tuttu ya bende yarım porsiyon yedim.yemez olaydım.bütün aksamı ve geceyi tuvalette geçirdim.dün hiç giremedim foruma.şu anda da hala bozuk midemhaber de veremedim.cezama razıyım bir ara çekerim
bu güzel bi fikir gibi ancak şuan bazı arkadaşların bünyesi duraklamada diyete uydun yeseler de kilo veremiyorlar saliş,onlara haksızlık olur ama en azından kişisel olarak hedeflerimizi açıklayıp ulaşamayanlara çantalama cezası yapabiliriz.asli bu saatte aklıma söyle bisi geldi.. Gülmek yok bu sadece fikir:) azami bi rakam hedefleyelim.. Örneğin -200.. mesela herkes bu hafta en düşük 200 gr versin.. Aynı kiloda kalmak yada kilo almak yok.. Onları çantalayalim.. Yani bi toparlanalim istiyorm.. Eccük kilo kaybetme duygusunu unuttuk.. Biraz bu konuya yogunlasalım istiyorum..
bence uygun çünkü sınavları daha önemli,paylaşımı da güzel bi arkadaşımız boşuna takımdan ayrılmasın çünkü hala istekli.kızlar nura ayrılmak yerine izin almasını söyledim
23 hazirana kadar izin istiyor cuma günü bildirim yapacak
önce size sorayım 1 ay bir süre bu
sizin içinde uygun mu
tatlım okuldan zaten 4 e doğru geliyoruz yemek çoluk çocuk hazırlıkları derken en müsait zaman akşam oluyo,bu sıralar aksi gibi benim işler misafirler de üstüste geldi görüşemiyorum kimseyle.yaa kızlar her gun saat 3-4 e kadar giriyorum hep kimsecikjler yok
canım Allah kolaylık versin inşaallah sınavların istediğin gibi sonuçlanır biran önce mezun olursun.ben çıkıyorum canlar şu kitaplığımıda toplayım... umarım tekrar o kitaplara çalışmak zorunda kalmam geçerimde derslerimden
selam neslihan nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?