- 8 Ağustos 2008
- 36.108
- 46.370
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.341
ben kaç gün kaç saat ugraştım valla. yinede beceremedm. kulagına gitmesinde bi akrepcik vardı yardım etti sagolsun :1hug:
ya bu boya işi sonbaharda değilmydiki bizimkide salonu boyayalım diyor ben erkenmki diyordum
lem benim bildiğim yaz sonu boyanır kışın evler serilir temiz temiz olur
yazın buranın sıcağında her yer açık toz olur diye
aynalar hepsi iyide.sen öğlenleri hep bisküvi yiyosun.vücudun osra daha azını istediğinde napcaksın canım.yani bana göre az gibi.hem 2 dolmadan bişey olmaz.yanında yoğurt ve salatada yedinmi.
kız kafalarını karıştırma.. onların kilosu cok yeni başladılar gidenin cogu su.. haftada 2 kilo bana göre ideal.. önlerine set olmam bakım...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay ne demek kiloları çok falan alınıyom ama şurda kaç kilo fazlamız varki canım
oku oku biz bunları aldık guruba ama .. kesin püsküüt buraları silince takımı komple kapatacak bu kadar kalabalık yüzünden :roflol: :roflol: [/B][/QUOTE
ay şimdide kalabalık ettik.senağlamatanışırım ben püskütle. zaten fotograflarını gördüm valla çok güzel olmuş darısı başımıza..
.. bak aynalar ve 1,75 arkadaşımız bu hafta girdi takıma.. bir hayfta denedik gayet menununz.. eger kurallarımıza uyarsan senide aramızda görmekden mutluluk duyarız [/B]
yav okjumadınızmı siz cizelge nasıl yapılıyor neresi zor.... deli gönül hanım huuuuuuuuuukaydirigubbakcemile3 zaten bu zayıflamanın en zor yeri bu çizelge ya
kız kışın soba yandı haliyle ortalık tozlasndı duvarlar hislendi... bizde badana bahardan yapılırki şöle temiz temiz oturalım.. kışın ister istemez hisleniyo evlerlem benim bildiğim yaz sonu boyanır kışın evler serilir temiz temiz olur
yazın buranın sıcağında her yer açık toz olur diye
günaydın kızlara.s. bugün boya nedeniyle yokum. akşama belki geç de olsa gelirim..... öpüldünüz... beni özleyin anacıgım......a.s.
sabah sıcak suya yarım lımon sıkıp ıstım
daha kahvaltı yapmadık esımın kalkmasını beklıyorum
neyse ben kalkıp kahvaltı hazırlayayım-tatlicadiarzu-
bende cumaya kadar 67 olmalıyım:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?