Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

lem benim bildiğim yaz sonu boyanır kışın evler serilir temiz temiz olur
yazın buranın sıcağında her yer açık toz olur diye

bak şimdii. kızdırcek beni yine.... kışın zaten kirleniyo diye bahar temizligi yapıyoz. sen sonbaharı bekle de kok:1shok

:1rolleyes:canım destinammmmmmmm. nerelerdeymişte... amanın aman .neyse senin okuyacakların vardır. ben seni meşgul etmeyen .bi diyecegin olursa sen yaz ben sonra okurum anam tamam mı. :1rolleyes:

aynalar hepsi iyide.sen öğlenleri hep bisküvi yiyosun.vücudun osra daha azını istediğinde napcaksın canım.yani bana göre az gibi.hem 2 dolmadan bişey olmaz.yanında yoğurt ve salatada yedinmi.

canım yanında cacık yedim. benim canım hiçbir zaman az istemez maalesef. tecrübeyle sabittir.a.s

günaydın kızlara.s. bugün boya nedeniyle yokum. akşama belki geç de olsa gelirim..... öpüldünüz... beni özleyin anacıgım......a.s.

1.75 degil canım 1.73 yada deli gönülllllllllllll[/QUOTE]
kız ne alınıyon.. oo bu kadar alınırsan senle işimiz var valla.. bak ben bu gurubun en pis huylu en sinirli bir mensubuyum alışın böle alıonganlık yok....ben 78 le başladım şimdi 64 üm eskiden daha cok ve kolay veriordum şimdi yavaşladı o yüzden kilonuz cok ilklerden hızlı hızlı gideceksiniz ...sonra yavaşlar....
kalabalık derkende yazdıklarınıza dedim ben.. bilmiyorum bilginiz varmı.. püsküüt dönem dönem guruba geliyo ve fazlalıkları siliyor... baya iş çıktı ona o yüzden dedim şakkıdı şakkıdı.... ve öle hiç güzel müzelde diyip yag cekme hatuna ...:roflol: :roflol:
nolmuş hem ha olmuş 35 ha olmuş 34............ aaaaaaaaaaa kötü kadın cizgime sokma beni deli gönül hanımmmmmmmmklava: klava:

kaydirigubbakcemile3 zaten bu zayıflamanın en zor yeri bu çizelge ya
yav okjumadınızmı siz cizelge nasıl yapılıyor neresi zor.... deli gönül hanım huuuuuuuuuu
kız kışın soba yandı haliyle ortalık tozlasndı duvarlar hislendi... bizde badana bahardan yapılırki şöle temiz temiz oturalım.. kışın ister istemez hisleniyo evler
günaydın kızlara.s. bugün boya nedeniyle yokum. akşama belki geç de olsa gelirim..... öpüldünüz... beni özleyin anacıgım......a.s.

hadi kolay gelsin bakalım.. işteyim bende evde kardeşimoglanın odasına boya yapıyor 3 de cıkacam işden o zamanda bende temizligini yaparım.. hem çalışıp hem ev hanımı zor olunuyo valla

oku oku yenı bıtırdım yazdıklarınızı kızlar
masallah senlenmıs takımımız
Nazco hosgeldın takımımıza arkadaslar bılgılendırmıs senı. BIZE DUZENLI PAYLASIM LAZIM.... 1 hafta deneme suresınde bol bol paylasımda bulunursan takıma alınırsın canım...

Son düzenleme:
sabah sıcak suya yarım lımon sıkıp ıstım
daha kahvaltı yapmadık esımın kalkmasını beklıyorum
neyse ben kalkıp kahvaltı hazırlayayım-tatlicadiarzu-
bende cumaya kadar 67 olmalıyım:jeyyar:

berbat bir gün.. hastamızın biri ex oldu bir tanede az evvel geldi baya kritik anlayacagınız yogun ve stresli bir gün yaşıyorum... evde boya yapılıyo boya bitmiş odanın 3 decıkabilirse gidip temizligini yapacagım.. sizler naptınız bakim

slm hanımlar

dun kızımla 3.5 saat gezdım ayaklarım koptu ama ıyı oldu bugun de evın işiyle ugrasıyorum kız da arkadasıyla oynuyor musaıt olunca gelıcem tek tek yazıcam kusura bakmayın..öptum

aayy anca girebildim.sabah kahvaltıdam somnra eşimle çarşıya çıktık.yeni geldimm.sabah sularımım içtim.kahvaltıda sadece haşlanmış yumurta maydonoz peynir saltlk ve domates yedim.eşime hazırladıklarımdan yemedim.zaten 12 gibi kahvaltı yaptık.öğlen kızm çarşıda mantı istedi o mantı yerkeneşimde kıymasız çiğ köfte istedi.2 tane omndan yedim.bol suu .akşamda tavuk salata pilav cacık var.tavuk yerim artık.

ama bişey diyeyimmi.kemerin çok fadası var.yanlarım bile eridi.yeme düzenim eskisi gibi olmasına rağmane 2 günde gözle görülür bi incelme var.kızım sevinip duruyo.oleeeeyyyy annecim zayıflıyosun.artık kardeşim olabilri.tak annecim sen kemerini diyo.

sabah sıcak suya yarım lımon sıkıp ıstım
daha kahvaltı yapmadık esımın kalkmasını beklıyorum
neyse ben kalkıp kahvaltı hazırlayayım-tatlicadiarzu-
bende cumaya kadar 67 olmalıyım:jeyyar:

kız dur bekle yerinde ben önce 68 oliimde sen sonra artıkımmmdelikafadulden

iyi akşamlar yine sessiz burası ben kötüleştim. öksürükte başladı. öksürük şurubuda fayda etmiyor. ne yapacam bilmiyorum senağlama ben bügün neler yaptım anlatayım
kahvaltı peynir, domates, salatalık, maydonoz, yeşil çay
öğle iki dolma biner yarım kase yoğurt
ara erik
akşam 2 kase çorba
bir saat yürüdüm ve bol su içtim.

varsa evde ıhlamur yada kekik iç şeker iyi gelir geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…