Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün canım öyle çok pasta çekti ki anlatamam biri yapıp getirse yok demiycektim,iyi ki üşengeçim yoksa şimdiye kalkıp yapmıştım ve yemiştim bile,gerçi pasta yemedim ama şu ana kadar 4 tane ceviz büyüklüğünde çikolatalı pişmaniye yedim:18:.pişman mıyım? değilim olsa yine yerim dermişim.

selam canım iyiyim balkonda oturdum biyandan etrafı seyrediyorum biyandan geçmiş yapıp mesaj yazıyorum bu akşam yine misafirim var o gelmeden bi gireyim dedim siteye,sen nasılsın?

hava sıcak o zaman canım
burası çok soğuk bir ara ayaklarım dondu
ufoyu yakıyım mı diye düşündüm

hava sıcak o zaman canım
burası çok soğuk bir ara ayaklarım dondu
ufoyu yakıyım mı diye düşündüm

yok canım ne sıcak ne soğuk kapalı bi hava var ama balkon camla kaplı oda gibi yaptık burayı oturması çok keyifli oluyo,karşıda da park var biyandan oğlumu kontrol ediyorum bi yandan işlerimi yapabiliyorum:)

aslı?annenler ankarada doğalgazla mı ısınıyor?bizim buralara da yeni bağlanacak ama henüz merkezi mi bireysel tam karara bağlanmadı sizinkiler nasıl?

kızlar gece gunduz dışiarda olmaya ve yogunluga alışmısım ki haftalardır ilk kez bir cumartesi hep evdeydim..kanıksayamadım bu durumu bir tuhaf oldum,sıkıldım,zamanı nasıl değerlendirecegimi bilemedim.

bence 1 haftada 100 gr vermek imkansız değil sıkalım biraz kendimizi

kızlar gece gunduz dışiarda olmaya ve yogunluga alışmısım ki haftalardır ilk kez bir cumartesi hep evdeydim..kanıksayamadım bu durumu bir tuhaf oldum,sıkıldım,zamanı nasıl değerlendirecegimi bilemedim.

televizyon izle film seyret canım kendine vakit ayır

hah saliha durdun durdun tam bu benim sıkışıklıgımda azme geldin yaaa
çocukların odasında giyinme dolabı var kıştan beri oyuncakları sepetler de onun üstünde durur lego sepeti araba sepeti ıvır zıvır oyuncakların sepeti 3 sepet.benim adam hiç görmemiş gibi geliyo gidiyo bu sepetleri boşaltalım kırık oyuncakları atalım ya hayatoım diyom tam şimdiyi mi buldun bekle 2 hafta daha sanki yeni gördü..hayır bilgisayarın yanında tepemde tıkır tıkır beni sinir ediyo..
çok gerginim şu sıraaa offffffffffff

Son düzenleme:
kızlar nura ayrılmak yerine izin almasını söyledim
23 hazirana kadar izin istiyor cuma günü bildirim yapacak
önce size sorayım 1 ay bir süre bu
sizin içinde uygun mu

1 ay uzun ama .onun içinde zor bi durum .bende 2 hafta kilo verebilecegimi sanmıyorum hem stresten hem pc başında oturmaktan çok yiyip kısıtlı hareketim oluyo.valla kızlar dakikalarımı degerlendirmeye çalışıyorum.

ben çıkıyorum canlar şu kitaplığımıda toplayım... umarım tekrar o kitaplara çalışmak zorunda kalmam geçerimde derslerimden

hadi inşallah canım bende bitireyim bu senede inşallah meslek dersi hariç tüm not ve çıktılarımı geri dönüşüme atıcam kısmatsee

bugün defter tutmaya her sabah kilomu ve yediklerimi yazmaya tekrar başladım. (4 ay sonra anca aklıma geldi )

akşam yemeğimi yedim menümü bi yazayım.

sabah
1dilim beyaz ekmek
3 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
1kk peynir
1 tk tereyağı

öğle
1 tabak dolusu fasulye

akşam
2 yk turşu pancarı
2yk patates
2 köfte
3 zeytinyağlı sarma
1kk peynir..

bu kadar fazla yememin sebebi bugün öğle halı yıkadım şimdi temizliğe devam etcem merak etmeyin fazlasıyla yakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…