- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #83.341
selam canım iyiyim balkonda oturdum biyandan etrafı seyrediyorum biyandan geçmiş yapıp mesaj yazıyorum bu akşam yine misafirim var o gelmeden bi gireyim dedim siteye,sen nasılsın?
bugün canım öyle çok pasta çekti ki anlatamam biri yapıp getirse yok demiycektim,iyi ki üşengeçim yoksa şimdiye kalkıp yapmıştım ve yemiştim bile,gerçi pasta yemedim ama şu ana kadar 4 tane ceviz büyüklüğünde çikolatalı pişmaniye yedim:18:.pişman mıyım? değilim olsa yine yerim dermişim.
hava sıcak o zaman canım
burası çok soğuk bir ara ayaklarım dondu
ufoyu yakıyım mı diye düşündüm
aslı?annenler ankarada doğalgazla mı ısınıyor?bizim buralara da yeni bağlanacak ama henüz merkezi mi bireysel tam karara bağlanmadı sizinkiler nasıl?
bu güzel bi fikir gibi ancak şuan bazı arkadaşların bünyesi duraklamada diyete uydun yeseler de kilo veremiyorlar saliş,onlara haksızlık olur ama en azından kişisel olarak hedeflerimizi açıklayıp ulaşamayanlara çantalama cezası yapabiliriz.
yaa kızlar her gun saat 3-4 e kadar giriyorum hep kimsecikjler yok
kızlar gece gunduz dışiarda olmaya ve yogunluga alışmısım ki haftalardır ilk kez bir cumartesi hep evdeydim..kanıksayamadım bu durumu bir tuhaf oldum,sıkıldım,zamanı nasıl değerlendirecegimi bilemedim.
kızlar nura ayrılmak yerine izin almasını söyledim
23 hazirana kadar izin istiyor cuma günü bildirim yapacak
önce size sorayım 1 ay bir süre bu
sizin içinde uygun mu
asli bu saatte aklıma söyle bisi geldi.. Gülmek yok bu sadece fikir:) azami bi rakam hedefleyelim.. Örneğin -200.. mesela herkes bu hafta en düşük 200 gr versin.. Aynı kiloda kalmak yada kilo almak yok.. Onları çantalayalim.. Yani bi toparlanalim istiyorm.. Eccük kilo kaybetme duygusunu unuttuk.. Biraz bu konuya yogunlasalım istiyorum..
kızlar nura ayrılmak yerine izin almasını söyledim
23 hazirana kadar izin istiyor cuma günü bildirim yapacak
önce size sorayım 1 ay bir süre bu
sizin içinde uygun mu
bugün sınawlar bittiği için evi temizledik ... götürüyoduda evi :))
merhabaaa güzelleer nasılsınız
umarım haftasonunuz güzel geçiyodurr
ben çıkıyorum canlar şu kitaplığımıda toplayım... umarım tekrar o kitaplara çalışmak zorunda kalmam geçerimde derslerimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?