- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #83.481
iyi geceler çıtırlaaaaarrrr.... inşallah eriyip bitersinizde 36 beden belinizden düşer :))) hahah
kızlarrr ben yokken neler oldu inşallah olumsuz bişey olmamıştırrrr
biri bana özetleseee zahmet olmazsaaaaa
günaydınnnnnnnnnnnnnn meleklerimmmmmmmm ben geldimm çokkk şükür kavuşturanaaaaaaa çokk özledim siziiii
günaydın minnoşlar
gunaydın canım nasılsın?
beddua ediyimki gelip beni bulsun hahahayy :)Beddua gibi sanki :) okudukça anlam kazanıyo :)
merhabalar.bende takıma katılmak istiyorum ne yapmam gerkiyor için yada katılabiliyormuyum.
Sen izne çıkmadın mi kız.. Tabi iş ve bizim aramızdaki seçimi bizden yana kullandın :):)günaydın herkese.nasılsınız kızlar?
günaydın herkese.nasılsınız kızlar?
günaydınnnnnnnnnnnnnn meleklerimmmmmmmm ben geldimm çokkk şükür kavuşturanaaaaaaa çokk özledim siziiii
günaydınnnnnnnnnnnnnn meleklerimmmmmmmm ben geldimm çokkk şükür kavuşturanaaaaaaa çokk özledim siziiii[/QUOTE
hoşgeldin tanışmamıştık mı sankiiii???
beddua ediyimki gelip beni bulsun hahahayy :)
Çok iyi canım temizlik yapıyoruz bu haftasonuna biticek bende bütün kilolarimdan kurtulucam neredeyse:) sen napiyosun.. Senin diyetisyen devlet hastanesinde miydi
abla evinde yeğenlerin sesiyle uyanmak pahabiçilemez:))))
evet cnm izindeyim de.işteyken,biraz amiyene olacak ama afedersin kıçım biraz yer gördüğü için gelebiliyorum buraya.çünkü çok özlüyorm sizi.Sen izne çıkmadın mi kız.. Tabi iş ve bizim aramızdaki seçimi bizden yana kullandın :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?