- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #83.521
hehe çıkarır tabi kıpır kıpırlar ya=)çoooooooooook yorgunum canım.hafta sonları oğluşum canımı çıkarıyor valla.sen nasılsın
nesli valla hiç denk gelemiyoruz canım...bende iyiyim işte kızla uğraş kpss ye çalişmaya çaliş öyle geçiyor işteeeiyiyim ben canım sen nasılsın,epeydir görüşemedik özledim senin o neşeli sohbetini:)
bencedeeeeeeeeeeeeBen mutfağın kapısına böyle bi sistem isterm :) :)
kızımmmm nerdesin sen yaaaaaa bi varsın bi yoksunnnnn..sen eve internet bağlatsana ya akşamları gelirsin hemgünaydınnnnnnnnnnnnnn meleklerimmmmmmmm ben geldimm çokkk şükür kavuşturanaaaaaaa çokk özledim siziiii
alla alla niye ki acaba git bakalım canım dra insallah önemli bişi yoktur bize de haber verherkese merhabalaarbir fırsat buldum geleyim dedim. nasılsınııız ?
kızlar benim 1 haftadır süren baş dönmesi problemim var sürekli başım dönüyor anlama veremiyorum bugün doktoro gidicem umarım ciddi birşey çıkmaz... siz neler yaptınız ??
kızlar artık ofisimizde öğle yemeği yapan bir bayan var veee ben artıkkk yemek yiyorum unutmuyorummm
Ben iyiyim demekle yetiniyorum :):)hımmmm sağoll canımm sen nasılsın bu aradaaa
herkese merhabalaarbir fırsat buldum geleyim dedim. nasılsınııız ?
kızlar benim 1 haftadır süren baş dönmesi problemim var sürekli başım dönüyor anlama veremiyorum bugün doktoro gidicem umarım ciddi birşey çıkmaz... siz neler yaptınız ??
yeriniz olduğunu duydum çok sevindim..ben de artık bu gruptayım
gün içinde hep bilgisayarla haşır neşirim işimden dolayı.. ama çok fırsat bulamıyorum.. mümkün olduğunca paylaşımda bulunmaya çalışıcam aynalar arkadaşım..
önce 14. grubu bi araştırıyım.. napiyolarmış bu hatunla hee
hoşş geldin canım takıma biraz kendinden bahsedebilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?