Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

melekelerimm şimdilik bana müsadeee önümde bir sürüüü dosya var takibe koyulacakk onları hazırlamam lazımmm öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun

çoooooooooook yorgunum canım.hafta sonları oğluşum canımı çıkarıyor valla.sen nasılsın
hehe çıkarır tabi kıpır kıpırlar ya=)
iyiyim ben canım sen nasılsın,epeydir görüşemedik özledim senin o neşeli sohbetini:)
nesli valla hiç denk gelemiyoruz canım...bende iyiyim işte kızla uğraş kpss ye çalişmaya çaliş öyle geçiyor işteee
Ben mutfağın kapısına böyle bi sistem isterm :) :)
bencedeeeeeeeeeeee
günaydınnnnnnnnnnnnnn meleklerimmmmmmmm ben geldimm çokkk şükür kavuşturanaaaaaaa çokk özledim siziiii
kızımmmm nerdesin sen yaaaaaa bi varsın bi yoksunnnnn..sen eve internet bağlatsana ya akşamları gelirsin hem
alla alla niye ki acaba git bakalım canım dra insallah önemli bişi yoktur bize de haber ver
kızlar artık ofisimizde öğle yemeği yapan bir bayan var veee ben artıkkk yemek yiyorum unutmuyorummm

ehhh hele şükür yanii iyi olmuş bu

Senin telafi menülerin seni biraz zorlamış olabilir

haftasonu ders çalıştım genelde.benim çalışmadıgım zamanlar çocuklar ve koca geçti bilgisayar başına

şimdi çıkmak zorundayım gelirsem gece gelirim.gelemezsem beni affeediinnnn öptüm hepinizi

kızlar rahatsızlığım vertigo çıktı yaygın bir hastalık stresten olabiliyormuş önemli değilmiş ama ilaç içicem 1 ay kadar umarım geçer çünkü bu baş dönmeleri hiç çekilmiyorrr !!!
ben şimdi yemek yicem sonra da derse oturucam...
yarın akşam gelmeye çalışıcam görüşmek üzereee

yeriniz olduğunu duydum çok sevindim.. ben de artık bu gruptayım

gün içinde hep bilgisayarla haşır neşirim işimden dolayı.. ama çok fırsat bulamıyorum.. mümkün olduğunca paylaşımda bulunmaya çalışıcam aynalar arkadaşım..

önce 14. grubu bi araştırıyım.. napiyolarmış bu hatunla hee

bende yeni geldim. hoşgeldin sende :) kaç kilosun hedefin ne biraz bahsetsen

bugünkü menümü paylaşmak istedim :

sabah=bir kivi-3 yeşil erik-bir kase yoğurt
ara=2 kayısı-5ibiyerde çay
öğle=erikli yovita-bir elma
akşam=bir tabak taze fasulye-bir dilim çavdar-yarım soğan-bir domates-bir salatalık-bir kase yoğurt

gece de biraz meyve yemeyi düşünüyorum ve 2 bardak yeşil çay...

ehh ben dersime döneyim görüşürüüüz

hoşş geldin canım takıma biraz kendinden bahsedebilirmisin

hoşbuldum :) ben 18 yaşındayım 4 yıl önce 76 dan 60'a düştüm. 2 yıldr da 60'dan 50 ye düşmeye çabalıyorum.2 gün yapıp 3.gün bozuyodum ertesi gün tekrar başla aynı daireyi çizip durmaktan bıktım dedim bu defa olması lazım artık yeter sonunda 2 hafta düzgüncene yaptım 58'e düştüm ama şok diyet gibi bişiydi tekrar 60 oldum 3 günde.bir haftada 2 kilo verirsen 3 gündede alırsın tabi :) 1 haftadır spor yapıyorum bıkmam bu defa inşallah.. o kadar çok istiyorum ki 36 beden giymek..bu yaşımda 40 giymek zoruma gidiyor.bu grubu sevdim desteklerle inşallah oluruum artık ve şimdide spor yapmam lazm hiç canım istemiyor o da ayrı konu :)

selam kızlar çok kötü başım ağrıyordu okuldan gelir gelmez yattım yeni uyandım
siz naptınız bi geçmiş yapayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…