- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #83.501
hoşbuldum cnm.iyiym hamdolsun,koşuyorum bolbol :) sen nasılsın?günaydın iyiyiz cnm hoşgeldn nabersin
hayır bebişim ozel ama neredeyse hiç fark yok listede..
sen su an kaç kilosun cnm yarışacak birini arıyorum ancak ole verecem galiba ben
evet cnm izindeyim de.işteyken,biraz amiyene olacak ama afedersin kıçım biraz yer gördüğü için gelebiliyorum buraya.çünkü çok özlüyorm sizi.ama işten çıktıktan sonra beni bulana aşkolsun.ki ben bile kaybediyorum kendimi
selam kızlar :) bende yeni katıldım aranıza. 60 kiloyum hedefim 36 beden giyebilmek. :) her gün menü paylaşıyoruz değil mi?
Canım nilipus ve realincir uzun bi süre izne ayrıldı.. Oya iş nedeniyle 2 haftadir yok.. Bi de senin yokluğun dışında olumsuz bisi yok:)
hoşgeldin tatlım naber?
günaydınnnnnnnnnnnnnn meleklerimmmmmmmm ben geldimm çokkk şükür kavuşturanaaaaaaa çokk özledim siziiii[/QUOTE
hoşgeldin tanışmamıştık mı sankiiii???
aaa aşkkk olsunnn hayatım tanıştıkk seninleeeeeee:13::13::13::13::13:
abla evinde yeğenlerin sesiyle uyanmak pahabiçilemez:))))
Bi daha böyle gitmek yok ya kayboluyorsun resmen
takım kaptano onayladı mı?
o sana kuralları yazacaktır.
herkese merhabalaarbir fırsat buldum geleyim dedim. nasılsınııız ?
kızlar benim 1 haftadır süren baş dönmesi problemim var sürekli başım dönüyor anlama veremiyorum bugün doktoro gidicem umarım ciddi birşey çıkmaz... siz neler yaptınız ??
kızlar bu arada bnm aklıma bir fikir geldi ama sizin onayınız lazım..
sizden tamamen uzak kalmak istemiyorum takımdan da çıkmak istemiyorum günde en azından yarım saat girebileceğimi düşünüyorum. ben yine izinli olsam 7 mesaj zorunluluğum olmasa ama hergün mutlaka gelip birşey yazsam ve menülerimi paylaşsam cuma günleri de bildirimlerimi yaparım ama böyle birşeyi ancak sizin ve aslının izni olursa yapabilirim ... bu şekilde tamamen de takımdan uzak kalmam...
onayladı kendi başıma buyruk gelip bu takımdayım demedim tabiki :) tamam bekliyorum o zaman.
canım benim çok geçmiş olsun inşallah bişey yoktur merak etme
benim için sorun olmaz canım şahsi fikrim bu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?