Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Olsun canım ara ara uğra diyetinden bahset ki kopmayasin diyetten

selam kızlar :) bende yeni katıldım aranıza. 60 kiloyum hedefim 36 beden giyebilmek. :) her gün menü paylaşıyoruz değil mi?

aslıııı yeni alacagımız kişi hırslı 65 kilo civarında olsun litfennnnnnnnnnnnnnnnn
ben yarışmak istiyorum biriyle..

Son düzenleme:
herkese merhabalaar bir fırsat buldum geleyim dedim. nasılsınııız ?
kızlar benim 1 haftadır süren baş dönmesi problemim var sürekli başım dönüyor anlama veremiyorum bugün doktoro gidicem umarım ciddi birşey çıkmaz... siz neler yaptınız ??

kızlar bu arada bnm aklıma bir fikir geldi ama sizin onayınız lazım..
sizden tamamen uzak kalmak istemiyorum takımdan da çıkmak istemiyorum günde en azından yarım saat girebileceğimi düşünüyorum. ben yine izinli olsam 7 mesaj zorunluluğum olmasa ama hergün mutlaka gelip birşey yazsam ve menülerimi paylaşsam cuma günleri de bildirimlerimi yaparım ama böyle birşeyi ancak sizin ve aslının izni olursa yapabilirim ... bu şekilde tamamen de takımdan uzak kalmam...

Bi daha böyle gitmek yok ya kayboluyorsun resmen

yaa hayatım belkide hayatım enn garip 1 senesini yaşıyorum olaylar aksilikler olumsuzluklar hep üt üste geliyo ama tabi bunada şükürr rabbim beterinden sakınsın ..
o yüzden de ara vermek zorunda kalıyorum ama tabi aklım hep sizde inan kiiii

canım benim çok geçmiş olsun inşallah bişey yoktur merak etme

benim için sorun olmaz canım şahsi fikrim bu benim

bana müsade arkadaşlar randevuma geç kalmıyım başım da hala dönüyor yaaa
neyse görüşürüz kendinize iyi bakın akşam girmeye çalışırımm....

kızlar artık ofisimizde öğle yemeği yapan bir bayan var veee ben artıkkk yemek yiyorum unutmuyorummm

hemen öğle yemeğimi paylaşayımmm

3. yemek kaşığı mantar sote
2. dilim ekmek
1. kase yoğurt( bu sıra hergün yiyorum)
yarım kase çorbaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…