- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #83.881
yüzüm sivilce doldu ya çok kötü neden oldu ki
bugün burası boş mu kalmış birazz geçmiş yapmama gerek kalmadı pekk
menüm:
sabah=bir kase müsli
ara=yarım elma
öğle=ton balıklı sandviç-sade soda
ara=yarım elma
akşam=3kepçe ayran çorbası-4 çatal taze fasulyeli pilav-bir kepçe nohut-bir tabak salata
bir saate kadar da meyve yicem çay da içerim
menunu begenmedim fıstıkkbugünkü menüşüm
sabah+öğle
7 acıbiber kızartması
3 dilim kepekli
akşam
1 kepçe kurufasulye
1 kepçe pilav
şimdi (21,35) 1 bardak süt içtim
ben yüzme bilmiorumen fazla duşun altında su tecrübem var fazlası boğar beni
evett 8i çeyrek falan geçiyodu bitirdim yemeği ama diyetisyenim bunun çok önemli olmadığını söyledi yemesem iyiydi ama hiç yemesem de zorlanırdım yedim o yüzden...
yemekle doymuyorsanız ekmek yiyin
yok bu şakaydı.. yağı sıfır kalorisi düşük bişilerle doymaya çalış.. mesela marul kan şekerini dizenler acıkma hissini giderir.. bissürü ye kalorisi yok gibi bişi.. üstüne biraz limonota bile aşeriyorum:18:
baş dönmelerim de çileden çıkarıyor beni yaa geçse artık yaaa
bugün sonuncusunu yıkadım ısparta halısıydı baya uğraştırdı.. iki tane battaniye leğende şahsım tarafından bi güzzel çiğnendi.. aslı spordan beter efor sarfediyorumo yüzden işler sıkmıyor kilo verdirdiğini düşündükçe
kızlar ben çıkıyorum banyo yapıp yatcam inş
bi de masaj yapan olsaydı ne güzel olurdu ya
yarın okulda sergi var
ev arkadaşımın arkadaşları geldi müzisyenler
mini bir konser var
akşam 6 dada gün var oraya gitcez
yarın yoğunum yani
öptüm sizi kocaman
SPORUM VE DİĞER
30 dk spor
2 lt su
1 bardak yeşil çay
1 fincan şekerli kahve
bu arada kızlaaarrr 3 günde 600 gr vermişim..
günaydın bu arada kıslaaaaaaarrrr.. mutlu, huzurlu ve sağlıklı güzel bir gün sizin olsun..
baş dönmelerim de devam ediyor ve beni deli ediyor yaa geçsin artık biran önceee
ya kızlar reglim ya ihlal ettim ben bu diyeti..oyle sakıncalı şeyler yemiyorum ama yemeği fazla yiyyorum ekmegi bir dilim daha fazla yiyorum doymuyorum soleyecem diyetisyene arttırsın yaa..saldrıoyorum yemeklere cok acıkıyorum bennnnn
gecici bir durum mu acep 4-5 gundur boleyim
kızlar yarın okuma bayramım var.dua edin de iyi geçsin gerçekten hem çocuklar hem de ben çok emek harcadık.sabah erkenden okula gitcem yine hazırlıklar için salon süslemesi yapcam çünkü.öğleden sonra okul var.okuma bayramı saat 6 da.eve geldiğimde girerim artık foruma.aslıcığım eğer yorgunluktan bayılır da gelemezsem lütfen izinli say beni olur mu
bugün sınavm açıklaanabilirmiş.şu kredisi yüksk olan kalınca döbem uzuto ya inşşllh geçerm kızlar
kız eviniz kaç oda??
su fobin mi var???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?