Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar menümüzü kısım kısım yazabiliyor muyuz.. mesela günün akşam yemeğinden önceki kısmı bir, sonraki kısmı bir yazabilir miyiz..

SPORUM VE DİĞER
30 dk spor
2 lt su
1 bardak yeşil çay
1 fincan şekerli kahve

menün çok ok kötü değil bence ama daha iyi olabilir
benim doktorum diyet yapanlar için şekere çok karşııı

gec yatıyosan cok sorun değil bencee

1den sonraa gözlerimi açık tutamıyorum yaaa ..
hastalığımdan mıdır kullandığım ilaçlardan mıdır bilmiyorumm sürekli uykum var sankiii 24 saat uyuyabilecekmiş gibi hissediyorum kendimi
12den sonra fazla ayık kalamıyorum saat 6da gözlerim açılıyoo daha erken yaaa diyip yatıyorum sonra da kalkmakta zorlanıyorum...

Son düzenleme:
3 sınavım çok kritik kızlar dua edin nolur kalmak istemiyorum elimden geleni yapıcam ama yine de korkuyorummm zor çünkü çok zooor

off burda yine fırtına çıktıı hiç sevmiyorum rüzgar sesini
yapacak bir sürü işim varr ama gözlerim de uyku uyku diye bağırıyor 7 saat uyudum yetmedi heraldeee !!!
bir yandan da başım dönüyooo
off allahım yardım et ...

canım senin menülerde sorun yokta aralar fazla oluyor gibi yada bana öyle geliyor

yıl sonu hemen hemen tüm okulların etkinliklerine davet ediliyoruz ama mis gibi dolmaları götürmiyim diye bahane uydurup gitmiyorum ben de..

allahtan bizde yapılmıyor bişeyler

gel ben masaj yapıyım sana.. biraz canını yakarım ama beş dakkada tüm sinirlerin pamuşş gibi olur..

ay canım ben zaten sert severim

bu arada kızlaaarrr 3 günde 600 gr vermişim..

tebrikler canım ilk günler böyle çok gidiyor insan mutlu oluyor sonra yavaşlamaya ve duraklamaya başlıyor sinir bozucu bişey

Menü güzelde senin aralar sakıncalı.. 1 bardak ayran yada yoğurt olur.. Mercimek köftesinden ara olmaz canım..

bende aynısını didim aklın yolu bir

30 dakika spor dediğin mesela eskrim mi yaptın:) :)

ben mesela sandalyemden kalkıp sınıfımın sonuna gidip geldim bugün buda bir spor mesela

merhaba arkadaşlar,bu mesajı üzülerek yazıyorum ama ben artık takımda olamıycam,bu sıralar işlerimin yoğunluğu sebebiyle burayı çok aksatmaya başladım,hernekadar çok istesem de buraya zaman ayıramıyorum,ev,çocuklar ve iş fazla zamanımı alıyor,sizlere şimdiye kadar verdiğiniz manevi destek için çok teşekkür ediyoru,Aslıcım sana da sabrın için ayrıca teşekkür ediyorum.Buraya ara veriyorum ama diyeti bırakmıycam yine arada sizlerle muhabbet etmeye de gelmek isterim.Kendinize iyi bakın, sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum herkesesizleri seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…