- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #83.921
dur bakalım canım soracam diyetisyene artırsın biraz
kız eviniz kaç oda??
ohhh iyi eglencelerrrr
Bilmem bi kere yanlışlıkla boğulmuştum:)
kızlar menümüzü kısım kısım yazabiliyor muyuz.. mesela günün akşam yemeğinden önceki kısmı bir, sonraki kısmı bir yazabilir miyiz..
3 sınavım çok kritik kızlar dua edin nolur kalmak istemiyorum elimden geleni yapıcam ama yine de korkuyorummm zor çünkü çok zooor
off burda yine fırtına çıktıı hiç sevmiyorum rüzgar sesini
yapacak bir sürü işim varr ama gözlerim de uyku uyku diye bağırıyor 7 saat uyudum yetmedi heraldeee !!!
bir yandan da başım dönüyooo
off allahım yardım et ...
merhaba arkadaşlar,bu mesajı üzülerek yazıyorum ama ben artık takımda olamıycam,bu sıralar işlerimin yoğunluğu sebebiyle burayı çok aksatmaya başladım,hernekadar çok istesem de buraya zaman ayıramıyorum,ev,çocuklar ve iş fazla zamanımı alıyor,sizlere şimdiye kadar verdiğiniz manevi destek için çok teşekkür ediyoru,Aslıcım sana da sabrın için ayrıca teşekkür ediyorum.Buraya ara veriyorum ama diyeti bırakmıycam yine arada sizlerle muhabbet etmeye de gelmek isterim.Kendinize iyi bakın, sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum herkesesizleri seviyorum
3 sınavım çok kritik kızlar dua edin nolur kalmak istemiyorum elimden geleni yapıcam ama yine de korkuyorummm zor çünkü çok zooor
merhaba arkadaşlar,bu mesajı üzülerek yazıyorum ama ben artık takımda olamıycam,bu sıralar işlerimin yoğunluğu sebebiyle burayı çok aksatmaya başladım,hernekadar çok istesem de buraya zaman ayıramıyorum,ev,çocuklar ve iş fazla zamanımı alıyor,sizlere şimdiye kadar verdiğiniz manevi destek için çok teşekkür ediyoru,Aslıcım sana da sabrın için ayrıca teşekkür ediyorum.Buraya ara veriyorum ama diyeti bırakmıycam yine arada sizlerle muhabbet etmeye de gelmek isterim.Kendinize iyi bakın, sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum herkesesizleri seviyorum
selam kızlar
bugün çok yoruldum
üstüne bide ıslandım
fena halde uykum var
6 da da gün var oraya gitcem
acaba 1 saat uyusam mı diye düşünüyorum
tüm gün ayaktaydım ayaklarım çok kötü sızlıyor şuan
30 mayıs mesaj sayımı
aynalar:7+
pisiq:7+
melekayşe:7+
realincir:7+
0menekşe0:7
tedis:6 izin istemiştim umarım vermişsindir aslı yoksa yandım
rainandthesun:0
emidaf:0
ocu:0
papatya29:1
oyagibi:izinli
1.73:izinli
nilipus:izinli
canım yazabilirsin
biz hepsini bir görelim diye bir günü yazıyoruz
yoksa öğün öğün yazabilirsin tabi
canım allah yardımcın olsun inş güzel geçer sınavların
burasıda felaket sabah güzeldi öğleden sonra tam sergi açılacakken bir yağmur bir dolu hala yağıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?