Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar menümüzü kısım kısım yazabiliyor muyuz.. mesela günün akşam yemeğinden önceki kısmı bir, sonraki kısmı bir yazabilir miyiz..

canım yazabilirsin
biz hepsini bir görelim diye bir günü yazıyoruz
yoksa öğün öğün yazabilirsin tabi

3 sınavım çok kritik kızlar dua edin nolur kalmak istemiyorum elimden geleni yapıcam ama yine de korkuyorummm zor çünkü çok zooor

canım allah yardımcın olsun inş güzel geçer sınavların

burasıda felaket sabah güzeldi öğleden sonra tam sergi açılacakken bir yağmur bir dolu hala yağıyor

canım hayırlısı olsun senin için

selam kızlar
bugün çok yoruldum
üstüne bide ıslandım
fena halde uykum var
6 da da gün var oraya gitcem
acaba 1 saat uyusam mı diye düşünüyorum
tüm gün ayaktaydım ayaklarım çok kötü sızlıyor şuan

30 mayıs mesaj sayımı
aynalar:7+
pisiq:7+
melekayşe:7+
realincir:7+
0menekşe0:7
tedis:6 izin istemiştim umarım vermişsindir aslı yoksa yandım
rainandthesun:0
emidaf:0
ocu:0
papatya29:1
oyagibi:izinli
1.73:izinli
nilipus:izinli

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yapma nesli ya.bende çok zorlanıyorum malum okul,ev,canavar gibi bir oğlan...çok üzüldüm

aslı kız kesin bu yağmurun üzerine hasta olursun sen ha.dikkat et kendine hemen önlem al bitki çayları felan.uyuma sonra gece kuşu oluyon.günde de fazla birşey yeme ama yanına al da bana postala yiyecekleri

hazalım canım okuma bayramımı sormuşsun çok güzeldi ama veliler beni mahvetti.velilere kostüm aldırmadım ben çevremden ödünç aldım öyle giydirdim çocuklara vay efendim hanımlar kostüm beğenmediler.yok çocuklara neden makyaj yapmamışım yok çocuğu neden az rolde oynamış.ikramımız vardı çıkışta ama resmen izdiham oldu.çocuklarım ise çok güzel performans sergilediler.ama birdaha gösteri hazırlama mı TÖVBEEEEEEEE

Okuma bayramında bir aşağı bir yukarı koşuyorum bir veli beni durdurdu.sonra konuşalım bak görüyorsun halimi dedim hocam çok önemli birşey soracağım dedi.buyur dedim hocam sizde nazar boncuğu varmı dedi.çocuğum çok güzel nazar değmesin ona takcam dedi.neredeyse burnunun üstüne bir yumruk takacaktım

32 öğrencimin toplamından beni daha çok yoran oğlum arabalarını salonun ortasına dizmiş gelmezsen hepsini cama atarım diyor.el mahkum arabacılık oynayacağım şimdi.ilerleyen saatlerde görüşmek dileğiyle

yok hayatım 1 değil.. 12'den sonraki mesajlarım sayılmamış galiba..

sabah... 1 kk tulum peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek

ara... 1 bardak kadar leblebi

ara... 1 çorba kaşığı kuruüzüm

öğlen... çiğ köfte dürüm (küçüğünden)

ara... 1 elma

ara... 1 fincan şekerli kahve (çayı şekersiz içerim ama kahveyi aslaa)

akşam... 3 kepçe çorba, yarım gözleme yağsızından

ara... 1 elma

ara...

yaza doğru herkes yoğunlaşıyor galibaa... canım kendine iyi bak burayı aksatmaa va bol bol zayıflaaa

vallahi burda da yağıyor halaa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…