- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #85.041
tamam saliham sagol.sen ne yapıyon ne zaman geliyon halılar temizlik yardım et yanlız yapamam ben ya ..şen şakrak ne güsel olardı yakın olsak
benim temizlik bitti gibi yarın mutfakla nokta koyucam:) şu kpss ye hemen başlasam iyi olacak 3 ay kaldı
olmamamı saliham çocuklartın okulu kendi okulum köye görevlendirme hepsi üstüste bide oglanın hastalıgı .
evet 15 sene ama çok içerdim gece 3 te uyanıp içerdim
sagol balım ya sen ne yapıyon en güzel karneleri hazırladın sonra neler ettin
günaydın kızlar okula gitmeden herkese bir selam diyeyim dedim
Ip numarası değilde. Bilinmedik e postaların gönderdikleri ekleri tıklayınca virüs şeklinde bi yazılım senin pcdeki internet üzerinden yapılan tüm hesap ve şifreleri karşı tarafa kopyalayıp gönderiyor.. Örneğin bilgisayardan bankacılık işlemleri yapıyorsan vb. Işlemlerin şifreleri emiliyor.. Bu konuda dikkatli olmak gerek desemde bazen işe yaramıyor.. Ben okuldayken bizim bölüm başkanı vardi.. Adam bilgisayar bölümünde yard. Doç.. Onun bilgisayarına böyle bi mail atılıp banka hesabındaki 10 milyar uçmuştu 5 yıl önce.. Yani allah düşürmesin ne kadar önlem alırsan al bazen işe yaramıyogünaydn kızlarr ay saliha msn vakasını okudum çok korkutucuu bu ıp numarasımı ne bende birisine vermiştm uzun zaman önce bişey olmz inş
Süperötesi lezzetli bi yumurta tarifi biliyorum bağımlılık yapıyo dikkat.. Yeşil soğanı yağda kavuruyorsun 1 tk salça ilave ediyorsun.. Reyhan ve pulbiber ilave edip üzerine yumurta kırıp soğanla iyice karıştırıyorsun.. Yumurta tam pisince ayy hemen bunu yapiciiimkimsede yok ana:44::44::44::44:cım tarif verin gıııı nerdesinizzzzzzzzz
1 subardağıson 2 gün bildirim bu akşamla yarın akşam çok hafif yemeliyim kabızlık çekiyorum oda geçerse cuma belki kaldıgım yere ulaşmış olurum.bugün ve yarındA 1er saat yürüyüm cumada sabahtan kalkıp yürüyüp tartılsam mıki :)
orda da kilo almaya çalışıyorumdur kesin. ayarsız enerji :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?