Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tamam saliham sagol.sen ne yapıyon ne zaman geliyon halılar temizlik yardım et yanlız yapamam ben ya ..şen şakrak ne güsel olardı yakın olsak

Benim temizlik bitti gibi yarın mutfakla nokta koyucam:) şu kpss ye hemen başlasam iyi olacak 3 ay kaldı

günaydn kızlarr ay saliha msn vakasını okudum çok korkutucuu bu ıp numarasımı ne bende birisine vermiştm uzun zaman önce bişey olmz inş

dün 1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş+yarım saat dışarda yürüyüş.... ohhh sporada başladk yenkten bugünde dershanede kpss denemem var yürüyerekmi gitsem yoksa gelince koşu bandında mı yürüsem bilemedm yol biraz ıssız ben biraz tırsık olunca :))

son 2 gün bildirim bu akşamla yarın akşam çok hafif yemeliyim kabızlık çekiyorum oda geçerse cuma belki kaldıgım yere ulaşmış olurum.bugün ve yarındA 1er saat yürüyüm cumada sabahtan kalkıp yürüyüp tartılsam mıki :)

günaydn kızlarr ay saliha msn vakasını okudum çok korkutucuu bu ıp numarasımı ne bende birisine vermiştm uzun zaman önce bişey olmz inş
Ip numarası değilde. Bilinmedik e postaların gönderdikleri ekleri tıklayınca virüs şeklinde bi yazılım senin pcdeki internet üzerinden yapılan tüm hesap ve şifreleri karşı tarafa kopyalayıp gönderiyor.. Örneğin bilgisayardan bankacılık işlemleri yapıyorsan vb. Işlemlerin şifreleri emiliyor.. Bu konuda dikkatli olmak gerek desemde bazen işe yaramıyor.. Ben okuldayken bizim bölüm başkanı vardi.. Adam bilgisayar bölümünde yard. Doç.. Onun bilgisayarına böyle bi mail atılıp banka hesabındaki 10 milyar uçmuştu 5 yıl önce.. Yani allah düşürmesin ne kadar önlem alırsan al bazen işe yaramıyo

kimsede yok ana:44::44::44::44:cım tarif verin gıııı nerdesinizzzzzzzzz
Süperötesi lezzetli bi yumurta tarifi biliyorum bağımlılık yapıyo dikkat.. Yeşil soğanı yağda kavuruyorsun 1 tk salça ilave ediyorsun.. Reyhan ve pulbiber ilave edip üzerine yumurta kırıp soğanla iyice karıştırıyorsun.. Yumurta tam pisince ayy hemen bunu yapiciiim

1 subardağı
Sıcak suya tam limonu sıkıp iç.. En geç 2 saatte wc ye uğrarsın

Öküz Ahmet Paşa Osmanlı paşalarından, Öküz Ahmet paşa lakaplı bir
paşa vardır. Bir gün bütün paşaların bulunduğu bir
çadırda toplantıda bulunurken, çayırda otlayan
münasebetsiz bir öküz, çadırın içerisine başını
sokar;
-“Mööö, möööö,” der. Çadırda bulunan bütün paşalar bıyık altından
gülmeye başlar. Paşaların kendine malum lakaptan
güldüğünü fark edince, paşalara dönerek;
- Paşalar! Az önce içeri giren öküz ne dedi biliyor
musunuz.? O öküz bana dedi ki;
- “Yahu, hadi sen bizdensin...Peki bu Eşeklerin içinde ne işin var”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…