- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #85.061
kuzular dukan emmi kitabında bikaç tüyo vermiş..
eğer 2 dakika sürecek 27 derece civarındaki bir duş, vücudunuza 3 km yol yürümüş kadar kalori yaktırır diyo(saçınızı başınızı ıslatmadan, kolaltı göbek vs gibi sıcak bölgeleri bilhassa..). soğukla ilgili bir kaç tespiti daha var.. aynı yemeği sıcak yemek ile soğuk yemek arasında 60 kalori kadar fark var, soğuk yiyin diyo.. hatta küçük buz küpleri emmeyi alışkanlık haline getirebilirseniz, böyle böyle derkene 400 kalori kadar kendiliğinden yakarsınız diyor...
kışın da kat kat giyinmeyin, vücut daha fazla ısınmaya çalışsın, kalori harcayın diye de ekliyor ...
bilginize
Benim temizlik bitti gibi yarın mutfakla nokta koyucam:) şu kpss ye hemen başlasam iyi olacak 3 ay kaldı
son 2 gün bildirim bu akşamla yarın akşam çok hafif yemeliyim kabızlık çekiyorum oda geçerse cuma belki kaldıgım yere ulaşmış olurum.bugün ve yarındA 1er saat yürüyüm cumada sabahtan kalkıp yürüyüp tartılsam mıki :)
Süperötesi lezzetli bi yumurta tarifi biliyorum bağımlılık yapıyo dikkat.. Yeşil soğanı yağda kavuruyorsun 1 tk salça ilave ediyorsun.. Reyhan ve pulbiber ilave edip üzerine yumurta kırıp soğanla iyice karıştırıyorsun.. Yumurta tam pisince ayy hemen bunu yapiciiim
deniycem cnm başka bi kahvaltımda :)) inşSüperötesi lezzetli bi yumurta tarifi biliyorum bağımlılık yapıyo dikkat.. Yeşil soğanı yağda kavuruyorsun 1 tk salça ilave ediyorsun.. Reyhan ve pulbiber ilave edip üzerine yumurta kırıp soğanla iyice karıştırıyorsun.. Yumurta tam pisince ayy hemen bunu yapiciiim
günaydınn... biz bugün dışarda olucaz... cepten girmeye çalışırım olmadı akşama kavuşurumsevgilerrr
kahvaltı yapcm ama değişik bişler olsun istiyorum sıkıldm yumurta haşlamaktan(
kimsede yok ana:44::44::44::44:cım tarif verin gıııı nerdesinizzzzzzzzz
son 2 gün bildirim bu akşamla yarın akşam çok hafif yemeliyim kabızlık çekiyorum oda geçerse cuma belki kaldıgım yere ulaşmış olurum.bugün ve yarındA 1er saat yürüyüm cumada sabahtan kalkıp yürüyüp tartılsam mıki :)
saol cnm denysem önerilerinizidomates salatalık peynir zeytin
canım sinameki otu kaynatıp iç ya da yeşil çay iyi gelir
aslı napıyon cnm
sabah 2 dilim ekmeğe pizza yaptım (5dilim sucuk 3 dilim kaşar 1 yumurta ) internetten aldm tarifi harika hemde pratikkk...
yanındada 2 kupa bitki çayım
ara 10 badem+2kaşık yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?