Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hadi inş derceye gireriz belki :)))

kızlar emine mesaj attı bu akşam gelip başından geçenleri anlatacağını söylüyor inş kötü bişey yoktur

şimdi ben listeyi hazırlayım

kızlar damla dün 61 kilo dedi baskülü bozuktu daha gelmedi onu bekleyim bana kesin bir cvp versin geçen hafta 60 kiloydu kilosu ama tattı bozuk bu hafta kilosu neyse başlangıç kilosu oalrakta onu yazcam

bi dukan kitabıda ben mi alıp başlasam nesli

tatlım ne diyeyim bilmem ki, iradeni fazlaca zorlarsa ben de üzülürüm.. çünkü bunda şöyle bir öz var, gerçekten de karbonhidrat şeker ve meyveden bağımsız beslenmen gerekecek.. bu vücudunun besinleri tekrar tanımlayabilmesi, gerektiği gibi yüksek verimle işleyebilmesi ve her önüne geleni depolama mantığından kurtulması için çok köklü bir değişim..Resmen formaltıyorsun, yeniden kuruyorsun sitemini.. Gerçi hepi topu 3 5 ay sıkıntı çekiyorsun ve kurallara uyarak tamamlarsan bu süreci, bi daha asla kilolanmıyorsun.. Göze alıyorum dersen elbette başla, ben de elimden gelen desteği veririm.. Ufak tefek masraflarla neredeyse her öğün gayet de lezzetli olabiliyo hem.. yani sanıldığı gibi sıkıcı değil.. Bu arada ben sigara içiyordum, onu istemsiz bir şekilde bırakmış oldum.. onun masrafıyla bir gidiyo dukan diyet masrafım.. :)) 2 ay kadar sonra da istediğim kiloya inmiş olucam canım.. bunları bilmek güzel.. gerçekten sadakat ve motivasyon sağlıyor.. Karar senin ama gerçekten emin olmadan başlama sakın :)

Son düzenleme:
çok zor olduğunu duymuştum ama o kadar çok kilo veren varkii. özellklede yurtdışında çok verenler variinsanın içi gidiyo duyunca.ama ramazanda geliyo.oruç tutmak yasakmı

**14. TAKIM 261. ETAP**

aynalar ( 83,4 / 83,0 / 0,4 / 0,48 %)
emidaf ( 59,2 / 58,4 / 0,8 / 1,35% )
1.73 ( 91,0 / 90,9 / 0,1 / 0,11%)
pisiq ( 63,1 / 62,2 / 0,9 / 1,43%)
tedis ( 78,5 / 78,5 / 0,0 / 0,00%)
melekaysee ( 64,5 / 64,4 / 0,1 / 0,16%)
realincir ( 70,0) geri dönmek üzere izne ayrıldı
Nesli ( 80,9 / 79,7 / 1,2 / 1,48%)
0menekse0 ( 82,8 / 82,4 / 0,2 / 0,24%) 259. etapta izne ayrılmıştı kilosu 2 ye bölündü.
ocu ( 61,0 / 61,0 / 0,0 / 0,00%) yeni üye hedefi 47

14.TAKIM ORTALAMASI: 0,53%

aslım ellerine sağlık

kızlar hepicinizi tbb ediyorum züpersiniz

bu arada ortalamamız bayaa yükseldi kilo alan olmadığı için

çok zor olduğunu duymuştum ama o kadar çok kilo veren varkii. özellklede yurtdışında çok verenler variinsanın içi gidiyo duyunca.ama ramazanda geliyo.oruç tutmak yasakmı

yok ramazan da da aynen devam ediyorsun ama işte normalde zorlanıyorsan bunu dukandan bilme ihtimalinden var.. istersen ramazandan sonra başla o zaman kadar da neyi nasıl yapacağını iyice planlarsın, sorunsuz geçer gider..

kızlarr bukadar çok izin kullanıp zamanınınızdan çaldığım için özür dilerim hakkınızı helal edin bu konuda ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…