- 12 Nisan 2008
- 2.510
- 2
- 358
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #85.181
Herkese merhabalar ...
Benim bir açıklama yapmam gerekiyor... Sadece 2 haftalığına aranızdan ayrılmam gerekiyor neden ayrılmak istediğimi döndüğüm zaman açıklayacağımm 2 haftya sonra tekrar aranıza katılmak isterim tabi takımda yer olursa ... Kesin dönüş tarihimi de bildireyim 29 haziran cuma o gün gelip bildirimimi yaparım. BU arada mesaj sayımı sırası bendeydi bir arkadaşım benim yerime yapsa ben de döndüğüm zaman onun sırası geldiğinde yapsam sanırım çok büyük bir sıkıntı olmaz.... Hepinizden özür diliyorum çok da üzgünüm umarım geri döndüğümde takıma tekrar girebilirim. Aslıcım yarın sabah da bildirim yapamıcam zaten sanırım izinli olarak geçeceksin... BU arada merak etmeyin önemli birşey yok 2 hafta sonra görüşmek üzere sizleri çok özlicem kendinize iyi ve sağlıklı bakın:)
45 dakika dans yaptm öldm :122:
bir de şu dün yazdığım soğuğun faydaları meselesine el atıcam.. soğuk duş almaya başlamıştım dün, soğuk suya da geçtim... buz küpleri için biraz boğazımı serinliğe alıştırayım ona da sıra gelecek... Umarım etkisini farkını görürürm de siz de başlarsınız belki..
selam saliha nasılsın
ben 2 belgesel izledim biri firavunlar ve piramitlerle ilgili
diğeri aşk belgeseli. izlersem belki faydası olur dedim ama işe yarar bişey yok
ya bizim evde buzdolabına su koymak bile yasak buzu görse annem beni
Abim küçükken zatürre olmuştu 7 seneye atlattı.. benden sonra gelen minikte bebekken bronşit olmuştu. Bu kadar özgeçmiş anneme yeter artar bileneden yahu, çabuk mu hastalanıyor ev ahalisi..
Eğer wcden umudun varsa öğlene doğru yaz:)aslı canım günaydın diyeyim
79,7 dir son durum bundan azı da çıkmaz artık :))
Abim küçükken zatürre olmuştu 7 seneye atlattı.. benden sonra gelen minikte bebekken bronşit olmuştu. Bu kadar özgeçmiş anneme yeter artar bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?