- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #85.321
kızlar şu an biraz oğlumu eğleyeyim.gelirim yine
iyi inşallah daha açıklanmadı ama sorulara baktım geçiyom ve mezun oluyom inşallah.lisans tamamlamış ve 4 yıllık üniversite bitirmiş olcam .ne degişecek dersen hiç bişi ama bana biraz heyecan biraz stress baya güzel dostluklar getirdi.bu arada 1 gözlük ve birazda kilo işte
nasılsın hoş geldin.başınız sagolsun bu arada
1 haftadır yoktum çünkü cenazemiz vardı.arkadaşımın eşi 25 yaşında beyin kanaması geçirdi ve vefat etti.zor zamanlardı.
ben de görem ben de göreemmm :))ayşem fotoların harika yine valla maşşallah güzel kadınsın
Yarın ipe başlıcam sonrada soğuk duş nasıl
iyi akşamlar kızlar 1 haftalık aradan sonra ben geldim.hepinizi çok özledim
1 haftadır yoktum çünkü cenazemiz vardı.arkadaşımın eşi 25 yaşında beyin kanaması geçirdi ve vefat etti.zor zamanlardı.
aslıcığım senden tekrar tekrar özür diliyorum.bizim buralarda bir deyim vardır.inan başımız kıçımızdan ağır geldi.üstüne birde seminer tuzu biberi oldu valla
Bizim başkan yürekli ve cesurdur (yancı2)hem korkuyosun hem okuyosun ya
kızlar bu arada adana tam cehennem.bugün seminer çıkışı tam 43 dereceyi gösteriyordu termometre tabii buna nem de eklenince düşünün artık hissedilen sıcaklığı.yahu bu sıcak işe yarasa da benim yağları eritse ya ama yok
soğuk suyu seviyorum ama dibine girdimmi uçuyorum tir tira iyi bak o yasak değilmiş :) gizli gizli yapabilirsin :))
selam kuzular, annemin hasretine fazla dadanamadım size ama okuyorum her bir mesajı..
tedis başınız sağolsun
1.73 (emine diye hatırlıyorum :) tebrik ederim tatlım..
ben de görem ben de göreemmm :))
a iyi bak o yasak değilmiş :) gizli gizli yapabilirsin :))
babalar günü 17 sindeymis.. Ben 7 sinde kutladım.. IQ seviyemin içine edim kafa 1500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?