Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar damla dün 61 kilo dedi baskülü bozuktu daha gelmedi onu bekleyim bana kesin bir cvp versin geçen hafta 60 kiloydu kilosu ama tattı bozuk bu hafta kilosu neyse başlangıç kilosu oalrakta onu yazcam

listeye alınmama çok sevindim :)) ben dün giremiyecğm için perşembeden bildirim yapmıştım zaten :) evet 61'miş kilom.

Ben kızın tuvalet meselesiyle uğraşmaya devam ediyorum, yani sizle paylaşabileceğim pek içaçıcı bişey yok
bu sıcakta mevzu da b.ktan olunca iştah iyice geriliyo.. dukan amca bol bol yiyin, sakın az yemeye kalkmayın, daha çabuk kilo verirsiniz gibilerinden bişey yazmasa, işleri kendi haline bırakıcam ama işte zorla yiyorum.. çabuk doyuyorum.. aslında bu duruma da bayılıyorum :))

bugün neler yemişim bakalım :)
sabah kalkamadım.
öğle:bir avuç et dönerle salata,1 çb şalgam suyu
akşam:5 inegöl köfte,salata
ara:canım hiç bişey istemiyor çok hırs yaptım yaşadığım bazı olaylardan dolayı canım isterse 1 meyve yerim.
su:2.5 litre
spor: 6/21 callanetics

babalar günü 17 sindeymis.. Ben 7 sinde kutladım.. IQ seviyemin içine edim kafa 1500

hahahahahaha.sabah da kayınvalidem aradı aman unutmayın kaynının doğum günü bugün arayın dedi.anne ne yaptın onun doğum günü temmuzda dedim aman ben 1 ay önden gidiyorum dedi seninki de ona benzedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…