- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #85.341
1 haftadır yoktum çünkü cenazemiz vardı.arkadaşımın eşi 25 yaşında beyin kanaması geçirdi ve vefat etti.zor zamanlardı.
iyi inşallah daha açıklanmadı ama sorulara baktım geçiyom ve mezun oluyom inşallah.lisans tamamlamış ve 4 yıllık üniversite bitirmiş olcam .ne degişecek dersen hiç bişi ama bana biraz heyecan biraz stress baya güzel dostluklar getirdi.bu arada 1 gözlük ve birazda kilo işte
kızlar bu arada adana tam cehennem.bugün seminer çıkışı tam 43 dereceyi gösteriyordu termometre tabii buna nem de eklenince düşünün artık hissedilen sıcaklığı.yahu bu sıcak işe yarasa da benim yağları eritse ya ama yok
merhaba kızlar nasılsınız??
selam kuzular, annemin hasretine fazla dadanamadım size ama okuyorum her bir mesajı..
tedis başınız sağolsun
1.73 (emine diye hatırlıyorum :) tebrik ederim tatlım..
ben de görem ben de göreemmm :))
a iyi bak o yasak değilmiş :) gizli gizli yapabilirsin :))
Bir damla umut serpilsin yüreğine, bin tatli umut dolsun günlerine, hayallerin gerçekleri bulsun, bütün duaların kabul, Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun
canım benim Allah taksiratını affetsin..ben de birazdan babacıgımın yanına gitcem.ah babacığım umarım ettigim dualarımı duyarsın başucunda ....
kandil duası (allahım beyaz elbiselerin kirden temizlendiği gibi kalbimi günahlardan TEMİZLE.kalbimi iki yüzlülükten eylemlerimi gösterişten dilimi yalandan.TEMİZLE hoşnutken de öfkeli ikende samimi söz söylemeyi senden diliyorum )SENDEN
merhaba ayşe ben iyiyim sen nasılsın
iyiyim canım uğrasıyoruz sen neler yapıyosun evimi özledim artıkk
iyiyim canım uğrasıyoruz sen neler yapıyosun evimi özledim artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?