- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 43
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #85.461
Zipor yap beee eski emine geri gelsin.. Bugün facebooktaki bakırlarla olan resimlerini gördüm.. Walla çok hoş olmuşsum.. Vücut hatların ortaya çıkmış.. Hemen devam etmelisin sıkı bi şekilde
günaydın kuzular, dün geldim gittim geldim gittim ama bi türlü mesaj yazamadım... sitenin bana (ya da benim netbook'uma)bi gıcığı var anlaşılaneşimin laptopundan girdim..
şişkinlik regl alametiymiş... dün tarçınlı süt içmeyi akıl ettim.. o bile epey tatlı bişey gibi geldi..
perşembe gecesi balıkesir'e geçiyoruz annemle birlikte. aksilik çıkmazsa bayramı da orada geçiricem.. eltim doğum yapacak ramazan başı gibi.. bende kalacak olursa döneceğim, tek kriter o aslında..
cepten bağlayabiliyorum bilgisayarımı.. en kötü ihtimalle ağır aksak ordan yazarım.. ama illa ki yazarım, yani ben varmışım gibi davranın :))
Sezon finali olacak ya filmi altüst etmişler:) millet yeni sezonu heyecanla beklesin diye
Nesli tavsiye etti. Buz ve soğuk duş.. Vücut fazladan kalori yakıyo.. Metabolizma hızlanıyo.. En önemliside sıkılaşma yapıyormuş
hımmm ben yapamam onu ıyyy hiç sevemem yazın bile soguk suyu sıcacık hatta kaynar olacak benm suyum
e ama işte böyle 26-27 derece yani elini yıkadığın sıcaklık neredeyse.. o yeterliymiş.. hemi de koltukaltı baldır vs gibi yerleri 2 dk kadarcık bu şekilde soğutmak (sıcağını almak) 3 km yol yürümeye bedel diyor dukan hazretleri... bi daha düşün istersen :))
akçay da kuzum.. yazlık değil de annemler oraya taşındılar.. bi ayağımız orda artık.. babam tipik memur emeklisi işte naapsınlar :))
slm kızlar ben geldim
komşu bahçede semaver yaktı
çay içtik geldik
sabah-öğle
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
domates
salatalık
3 zeytin
2 bardak çay
ara
1 dondurma
akşam
2 bardak çay
1 dilim tatlı
ara
6 erik
nasılsınız bakalm düğündeydim valla kurtlarımı döktm iyice :)
biletimi aldım allah izin verirse 30 haziran sabahı ankaradayım
çokkkk sıkıldım inanın bir an önce gelsin o gün
Sabak hastaneye gitcem bende erken uyanmaktan nefret ediyorumiyi geceler kızlar, çalışanlara/görevi olanlara/ zamanlı zamansız işleri çıkanlara kolaylık ve serinlik diliyorum.. iyi haftabaşlarıııı..))
hahayy bünye alışık kız...siz yimeyin kilo yapar aslında yemesem daha hızlı versem demekki saliha:44::44::44:
menüüm:
sabah: 1 yumurta,1 kk peynir, biraz omlet
ara:1 küçük kase yoğurt
öğle:tavuklu salata,1 sb ayran
ara:1 çb ayran
akşam:et dönerli salata,1 sb ayran
ara: 1 sb süt içtimm bugün fazlamı olmuş ne.. hemen sporuma gidicem şimdi.. yarın çok erken kalkıp sporumu yapmam lazıım çünküü :)
su:2 litre
1 kupa yeşilçay
sporr: callanetics ve yürüyüş yavaş 1 saat flndır.
ben çok yordunum uyuyum iyi geceler yarın görüşürüz cicişler panpişler
ogün spordan dönüyodum zati bebegim sporu bırakmadım hiç haftada 3 gün 1 saat ama yeme olayını dikkat edemedim
eskiden öküz kadr yeyince vücuda az geliyo onlar :))Kaşarla kilo vermen mucize:)
hehehe niye kız kaç kiş takip ediyo sen biliyonmu bi biz sevmiyok :118:Iyy arto hayranı olurum fatih ürek dinlerim fakat asla asla hilal cebeci panpisi olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?