Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar
geldim yazdım ama net gitti gönderemedim
bugün son günümüz var birazdan çıkacaz
allahtan gündüz oluyor

selaamm :) bugün dershanem başladı benimde :) 5.45 kalktıım spor yaptım ilk defa bu kadar erken spor yaptım camı açtım sessizlik kuş cıvıltıları süperdii :) her gün yapıcam inşallaah :) protein+sebze ikilime devam ediyorum sadece dershanede bişey bulamadığım için meyveli yoğurt yedim o kadar keşke onuda yemeseydim.

bayram mı kız daha 2 ay var ya bayrama
ay bakma sen benim böyle dediğime, hem KPSS yerleştireleri var hem de haftaya falan ÖYP kontenjanları açıklanır.. Brinden biri olur sanırsam.. Dönerim dengesiz dengesiz bi zamanda :)İ)
ay olsun kız babana baba diyebilirmiyim
yeap!! diyebilirsin ablam :))
yusuf yusufum çalışmadm çalışamdm umarm hayırlsı olur

KPSS lisans başvuru mağdurları davalık ÖSYM ile bu hafta hakim karar verecek bir süre ertelenebilir sınav.. Çalışıver yavru sen mutlaka..

canım yanında bişeyler götür dershaneye giderken böylelikle pişmanlık duymazsın

canım yanında bişeyler götür dershaneye giderken böylelikle pişmanlık duymazsın

şimdi protein ve sebze yiyiyorum tek sebze götürsem yoğurtta bile dalga geçtiler tabiki erkekler :113:sebzeyle dahada geçerler. küçük yoğurtlarda satılmıyor napıcam bilmiyorum..

Kızlar izine cıktım ya anneme geldım cok yorgu düştüm babamlarda tatile gidiyorlar memlekete :>

sabah
yemedim

öğle ( günde)
yarım dilim etimek tatlısı
3 kaşık pirinç salatası
1 tane patatesli rulo börek
2 bardak çay

akşam
2 baget
1 kase yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…