Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim 1 yıllık yoğunluğumu 1 günde yaşamışsin:)

evet yakın zamana kadar ben de öyle bilirdim.. olsun canım tahtaya vur, kısaltmasınlar sonna
ebet benim de içimi açmadı anca cebi boşaltıyo, bi pırçık bişey 4 lira. bileydim kızıma bi çorap neyin alırdım :))

geçmiş olsun, çok şey sığdırmışsın gününe emoş.. keşke tatsızları sığdıramayaydın da sakin geçeydi günün

Unlu maske kulağa başta tuhaf gelse de aslında aminoasit ile E ve B vitamini zengini Buğday, saçlar için tam bir parlaklık kaynağı. Ayrıca sertleşen, kolayca dolaşan saçları da verdiği esneklikle büyük ölçüde rahatlatıyor.

callanetics e ara vermiştim, bahsetmiştrim daha önce.. o yaptığım 6 sefer miydi 7 miydi hatırlamadım şimdi neyse son iki sefer öncesinde belimi neyin ölçmüşüm üzerine de iki set daha yapmışım.. dün tekrar ölçtüm o notları görünce.. belden 2 bacaklardan 1,5 koldan yarım cm incelmişim.. anam ya ben ara vermeyeydim ne olurdu acep?? yarın zabahınan başlıyorum yeniden.. akşamları çok eziyet oluyor, hem geç yatıyorum hem de zaten yorgun oluyorum..

hah bi de annem mağaza gezem eccük dedi de alışveriş merkezine gittik, ben bişey almadım ama 2 bluz denedim.. keyfim yerine geldi iyice, belim normal insanlarınki gibi bükeyli bükeyliydi :))
sanırım benim derdim kilo değil, kadınsı hatlardan yoksunluk

Son düzenleme:
birazdan yatmaya gidicem ama uyuyamam gibi geliyor.. Kpss tercihleri alt üst etti şimdiden beni.. memur olayım diye çatlamıyorum ama böyle freelance de çok bunalttı, mali denge kuramıyorum, haybeye gidiyo kazancım sanki.. şu nakil sebeplerini biliyor musunuz?? ben eş durumu, sağlık durumu bir de yükseklisans gibi eğitimle ilgili durumları öne sürebiliyoruz diye biliyorum.. Öyle midir acep.. Eşim de memur Yıldız Teknik'te.. uff.. yazam mı yazmayam mı, gidip de dönememek var ankaralardan :18:

O kadar farkediyormu vay bee

günaydınnnn :))) vücut kendini buldu kuzular 79 net gördüm zabah zabahh , pek bi keyfim yerinde.. bel de başlangıçtan bu yana 10 cm incelmiş zati doğum sonrası iç karın sıkıntıydı hadi bakalım hepimize hız ve randıman diliyorumm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…