- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 43
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #85.561
şöyle bi ay ertelense ayy ne güzel olur yaay bakma sen benim böyle dediğime, hem KPSS yerleştireleri var hem de haftaya falan ÖYP kontenjanları açıklanır.. Brinden biri olur sanırsam.. Dönerim dengesiz dengesiz bi zamanda :)İ)
yeap!! diyebilirsin ablam :))
KPSS lisans başvuru mağdurları davalık ÖSYM ile bu hafta hakim karar verecek bir süre ertelenebilir sınav.. Çalışıver yavru sen mutlaka..
cnm romantik istersen önerebilirimya kızlar bana güzel bir film tavsiye edin
slm kızlar ben geldim
komşu bahçede semaver yaktı
çay içtik geldik
biletimi aldım allah izin verirse 30 haziran sabahı ankaradayım
çokkkk sıkıldım inanın bir an önce gelsin o gün
ay bende valla bi sene soguk duş almıştım da 1 yıl ısınamadım
canım eklemlerin arkasında çıkıyor benim oğlumda.kaşıntılı kızarık kabarcıklar.çocuk kaşımaktan kanatıyor onları.dün denize gittik valla iyi geldi.bugün hiç kaşımadı
callanetics e ara vermiştim, bahsetmiştrim daha önce.. o yaptığım 6 sefer miydi 7 miydi hatırlamadım şimdi neyse son iki sefer öncesinde belimi neyin ölçmüşüm üzerine de iki set daha yapmışım.. dün tekrar ölçtüm o notları görünce.. belden 2 bacaklardan 1,5 koldan yarım cm incelmişim.. anam ya ben ara vermeyeydim ne olurdu acep?? yarın zabahınan başlıyorum yeniden.. akşamları çok eziyet oluyor, hem geç yatıyorum hem de zaten yorgun oluyorum..
birazdan yatmaya gidicem ama uyuyamam gibi geliyor.. Kpss tercihleri alt üst etti şimdiden beni.. memur olayım diye çatlamıyorum ama böyle freelance de çok bunalttı, mali denge kuramıyorum, haybeye gidiyo kazancım sanki.. şu nakil sebeplerini biliyor musunuz?? ben eş durumu, sağlık durumu bir de yükseklisans gibi eğitimle ilgili durumları öne sürebiliyoruz diye biliyorum.. Öyle midir acep.. Eşim de memur Yıldız Teknik'te.. uff.. yazam mı yazmayam mı, gidip de dönememek var ankaralardan :18:
günaydın ayşe, tatil hazırlığı diye giriştik ama baya baya ev döktük, ikinci yaz temizliği oldu piyangodan.. ara ara gelip bakıyorum.. sen nasılsın iyi misin?
kızlar 6 gundur 1 saat yuzuyorum+ spor salounndaki aletlerle yarım saat bolgesel calısıyorum..diyete harfiyen uyuyorum bu sabah 65.5 cıktım ya noluyo bana cozemedim ben bu durumu valla
beki odem vardır diye yuklenecem bitki çayınaa
iyi öyleyse sayfiye yerlerini de yazayım :)))eş durumundan 1,5 senede gelirsin??
ne memurluguydu kaç puan almıştın
kızlar 6 gundur 1 saat yuzuyorum+ spor salounndaki aletlerle yarım saat bolgesel calısıyorum..diyete harfiyen uyuyorum bu sabah 65.5 cıktım ya noluyo bana cozemedim ben bu durumu valla
beki odem vardır diye yuklenecem bitki çayınaa
selam kızlar nasılsınız
yine kötü bir haberle uyandık yazık ya gencecik çocuklar yine toprak oldu
allah ailelerine sabır versin
mekanlarını cennet etsin
cnm romantik istersen önerebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?