Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günümü özetleyeyim
sabah okula gittim.seminerden nefret ediyorum bunu daha iyi anladım.evraklar toplantılar filan derken canım çıkıyor hadi onu da geçtim.birde kurs çıkmış bana kötü haber.haftaya akşam saat 5 ten 10 a kadar da ayrı bir seminer alacakmışım ayyyyyy çatlayacağım yoğunluktan
sonra kreşten oğlumu aldım.dün bir arkadaşımın kayınbabası vefat etti ona başın sağolsuna gittim.daha arkadaşımdayken eşim aradı rahatsızlanmış eve gelmiş koştur koştur eve geldim adam bembeyaz.tansiyon yerlerde geziyor.tuzlu ayran mayran derken biraz düzeldi bu defa oğlumun alerjisi tuttu.hapşırık öksürük göz kızarması hadi onunla ilgilendim.daha yeni uyudu.bu arada 45 derece sıcaklıkta bu arkadaşınız nezle oldu burnum şırıl şırıl.hahahahahahaha

geçmiş olsun canım hakkaten yogun bi gün olmuş

bu aralar aşırı bi ödem var bende sıcaklardan mı bilmem sabah giydigim ayakabılar akşam üstü ayagıma girmedi.belimde agrıyo bi böbreklere baktırmalı bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…