Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynı yaaaa.....bende hiç bi heves kalmadı of .bogazımı tutamıyom bi türlü

of çok yoruldum yaa...gezdik dolaştık ama dışarda yedik valla bu sıra çoluk çocuk dışarda yemege takıldık nolcak bakalım böylee

canım çarşıya gittim dişçiye alışverişeee ordan anca eveeee geldimmmmmm sen napıyosun canım

ay ne diyem sana aslı ya yokmu yavrum komedi gidip gidip korku takılıyon

heyecan veriyo bendende seri katil olur ya gidip yiyip yiyip kilo almayan kızları öldüreyim

of çok yoruldum yaa...gezdik dolaştık ama dışarda yedik valla bu sıra çoluk çocuk dışarda yemege takıldık nolcak bakalım böylee

canım çarşıya gittim dişçiye alışverişeee ordan anca eveeee geldimmmmmm sen napıyosun canım

ooh ohhh gezin bakıyım
napıyım meleemm belgesellere taktım kafayı

hoşgeldin canım nasılsın
nasıl gidiyor hayat

aslıcım valla ders çalişiyorum kızla uğrasıyorum su sınav bitse de istanbuldan gitsek diye gün sayıyorum valla=) annem geldi kıza bakıyor yemek falan ben ders çalişiyim diye...sen nasılsın cxanım nasıl gidiyo seminer dönemi

inş emeklerinin karşılığını alırsın canım
çok sıkıcı geçiyor canım
kitap okuyarak belgesel seyrederek geçirmeye çalışıyorum

kızlar hazoş gelmiyo ne zamandr en son çocugu hastaydı göremdm bidaha haberinz varmı

canım selammm=)))))9iyileşti benim zilli...annem var ben ders çalişiyorum dershane falan pek girmiyorum nete...sen nasılsın nasıl gidiyor diyet bu arada notların belli oldu mu verdin mş tüm derslerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…