- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #85.621
CUMA zayiflama YARIŞMASI 261. ETAP SONUÇ LİSTESİ
09 Haziran - 15 Haziran 2012
Takım Dereceleri
1.) 4. Takım
2.) 13. Takım
3.) 14. Takım
Bireysel Dereceler
1.) 4. Takımdan '' galanthus'' % 3.86
2.) 9. Takımdan '' Nora '' % 2.58
3.) 4. Takımdan '' estentenen '' % 2.49
geçen girmiştim foruma 3 belgesel mi ne izlemişsin 1 günde=))))))))9
ooo tebrikler kızlarrr=) derece heee bensiz miiiiiiiiiiiii
aslıcıgım sıkıntı var yine netimde yazamadım sayfa sabitlendi maaleseff
öenmli değil canım
dediğim gibi tarayacını değiştir istersen bi
iyiyiz cnm bizde özledk merak ettkcanım arkadaşlarımmmmmmm nasılsınızz özledim sizlerii
geçtm cnmm :) çok şükürcanım selammm=)))))9iyileşti benim zilli...annem var ben ders çalişiyorum dershane falan pek girmiyorum nete...sen nasılsın nasıl gidiyor diyet bu arada notların belli oldu mu verdin mş tüm derslerini
canım bilg sorun var nette yada tarayıcıda değil denedim muhtemelen virus engelliyo yada yavaslatıyo
off sinir etti bu net beni yaa neysee hadi iyi akşamlar aslıcııgm kızlar
sağol cnm iyi diyelm.en son yazdklarımı okumuşundur.moralm bozuk birazmenekşe hoşgeldin nasılsın canım
sağol cnm iyi diyelm.en son yazdklarımı okumuşundur.moralm bozuk biraz
tmm cnm saol... ben gidiyorum film izlcz şimdi eşimle.yarn görüşürüz :))iyi gecelercanım moral bozmak yok insan çoğu zaman yaptığı şeyden sıkılır bu normal
kendini topla bu senin istediğin şey güzel bir vücut bunu düşün
tmm cnm saol... ben gidiyorum film izlcz şimdi eşimle.yarn görüşürüz :))iyi geceler
ee süperr benimde belimden 3 cm gittii:) bacaklarımdan gitmedi daha kalın gözüküyolar o yüzden.. ara vermeyeydin belden 4 5 giderdi o zaman :)
olceyim ama diyete de dikkat ediyorum..sıkıldım nesli yaa kaç aydır bi ileri iki geri
asla zayıflayamıcam istediğim gibi olamıcam.bu boğazla bu iradesizlkle ben 5 alır 3 veririm güys diyetteym hiç bişeyi sınırlamıyorum.diyetisyene gitmeye bile tembllk eden bi insan nasıl zayıflasın ya.aslında diyetsyene gitmememin nedeni uyamam gibi geliyo bana.anlamıyorum bi insan hem zayıflamayı deli gibi ister hemde nasıl yer
karmaşık duygular içindeym.bugn kendmi hiç beğenmedm.aynı kilodaym ne zamandır 80 nin altına bile düşemedm bide 60 ları hedefliyorum
al bendende o kadar bazen takımdan bile çıkmayı düşünüyom kızlar valla sürpriz yapabilirim çıkabilirim ..
şimdi 4. yü seyrediyorum
2012 ye doğru
da vince şifresi çözüldü
ölümcül kadınlar
şimdi ölümcül kadınların 2 bölümünü seyrediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?