Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ooo tebrikler kızlarrr=) derece heee bensiz miiiiiiiiiiiii

ee süperr benimde belimden 3 cm gittii:) bacaklarımdan gitmedi daha kalın gözüküyolar o yüzden.. ara vermeyeydin belden 4 5 giderdi o zaman :)

belden toplamda 10 cm gitmiş kuzum :) dediğin gibi bırakmayaydım iyiydi 15 'i görürdüm.. derdim başım bel zaten, diğerleri haybeye :))

olceyim ama diyete de dikkat ediyorum..sıkıldım nesli yaa kaç aydır bi ileri iki geri

karmaşık duygular içindeym.bugn kendmi hiç beğenmedm.aynı kilodaym ne zamandır 80 nin altına bile düşemedm bide 60 ları hedefliyorum

al bendende o kadar bazen takımdan bile çıkmayı düşünüyom kızlar valla sürpriz yapabilirim çıkabilirim ..

kızlar... hani çok çok tanımıyoruz henüz birbirimizi ama duraklamalar normal değil mi... kırılma noktaları var vücutlarımızın.. ben yeni başladım diye ve azami gayret gösteriyorum diye iyi gidiyo şimdilik ama her an yaşanabilecek bir duraklamaya taa başından hazırlıklıyım.. hiç takmıycam kafaya, şaşırtıcam, kandırıcam, yıldırıcam incelmeye devam edicem.. diyorum...
siz de öyle diyin lütfen... zira doğrusu bu be ya

şimdi 4. yü seyrediyorum

2012 ye doğru
da vince şifresi çözüldü
ölümcül kadınlar
şimdi ölümcül kadınların 2 bölümünü seyrediyorum

idolümsün aslı.. bi de sinemacı olucam son izlediğim film neydi la benim
heh cemileden gözüm şeş olmuş.. son dan kafam yassılaşmışş.. hatırlayamıyom garii.. halbusi günde 6 film izler ban mısın demezdim ahh ahhh

ben bugün zırt pırt balık yedim.. protein günümdü ve balık hızlandırıyo diye abandım resmen.. neyse sağlığım sıhhatim yerinde şükür.. haftaya da kan değerlerime neyin baktırıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…