Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ivit beaaaaaaaaaa

bugün ayşonun doğum günü tekrar iyi ki doğdun bebeim:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

aha!! unutuyordum bi de Kpss tercihlerimi yaptım gitti anasını satimm... angara, aydın, muğla, tekirdağ, çanakkale ve gebze'yi de yazdım istanbulla birlikte.. allah sonumuz hayıretsin..

en iyi yerleri yazmışsın be anacıgım yazsaydın keşke her yeri 1-2 yıl sürünürsünüüz ama sonra gözel olurdu.

şaka gibi harika 18 ayda .. ama çok kilosu olanlar daHA çabuk kilo veriyor .. 60-65 kg dan sonrası takılıyor.. bendebugün başladım pazartesilere ertelemiyorum diyete başlamayı artık .. inşallah zayıflarım.. hedef 53 kg

en iyi yerleri yazmışsın be anacıgım yazsaydın keşke her yeri 1-2 yıl sürünürsünüüz ama sonra gözel olurdu.

Haklısın ayşem ama işte ne bileyim darlanmayayım sonra diye makul yerleri yazdım kendimce.. Aslında ÖYP kadrolarını bekliyorum.. sanırım haftaya da onlar başlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…