Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptan ben üzülerek ayrılmak istiyorum benim yerime daha çok paylaşım yapabilecek arkadaşlar gelsin..bu haftada 2 kilo verdimm :) içimde kalmasıın kimseye diyemedim de :) herkes istediği kiloya gelir inş kızlar.. fırsat buldukça gelir kilomu söylerim sevincimi paylaşırıım tabi kabulse.. son olarak kaptan sana teşekkür ediyorum ard arda kaçamak yapınca uyarmıştın o günden beri iyi gidiyorum :)

kızlar yarın bildirim günü
ve ben sivasa gitcem haftasonu ordayım o yüzden lütfen 12 ye kadar herkes bildirim yapsın beni zor durumda bırakmayın kızlar
üstelik aksine genel listeleride bu hafta biz yapcaz
şimdi gidip diğer takımlarada mesaj yazcam erkekn yapsınlar diye

aslıcım ben de ufaktan ufaktan elimi eteğimi çekiyorum netten.. hepiniz çok çok öpüyorum.. iyi gelişmeler, faideli anılar biriktirirkene dertten tasadan ve de fazlalıklardan ayrı gayrı düşün inşallahhh i tatillleerrrr

sabah-öğle( okulda kahvaltı yaptık)
1 dilim börek
yarım içi biberli çörek
domates salatalık
4 zeytin
2 bardak çay

ara
4 erik

akşam
1 kase çorba
salata

ara
1 bardak çay
1 avuç patlamış mısır

aslı sizin ordaki seminer nasıl?bizdeki e konferans ve yüz yüze eğitim,okul üçlüsünde dönüyor.çok yordu beni

bugünkü menüm
sabah:yemedim
öğle:1 kase yarım yağlı sütle nestle nesfit
akşam:1 tabak yağsız yoğurtlu makarna
ara:1 elma

hiç alışık değilim senin çok yemene aslıçama bence güzel olmuş.afiyet olsun

Callanetics egzersizleri özelikle kadınların kilo
vermek ve form tutmak için uyguladıkları harika
programdır. Bu aktiviteyi her gün düzenli bir
şekilde yapmak gerekiyor. Tek seansı 7 saat
jimnastik yapmaya bedel olan bu harika egzersiz
programı bir çok kişiyi hayal ettiği kiloya oldukça sağlıklı bir şekilde ulaştırmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…