- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #85.801
Hoşgeldin cınım.. Bizim burda hava çok serin yağmur yağacak gibi kapalı.. Annem evde yokken bi soğuk duşa girim :) sen napiyon evdesin heralde
canım nasılsınnn ..ösledim seniii
nidemekkkkk efenimmmmmmmmfadigim ellerine saglık bebegimmm
kıslar iyi akşamalar herkese...
aslım ve sayım yaptıgı için fadikim özellikle sizlere söyleyeyim..yarın mesai sonrası saat 5 6 arası spora gitcem saat 6.30 gibi eve gelirim duş alıp hazırlanıp servis doktorumuzun vedası var oraya yemege gitcez.gece muhtemelen geç gelirim erken gelir veya fırsat bulrsam gelirim haberiniz olsun kuzularımm
hoşgeldin fıstıgım teşekkür ederim bebeğimm
kızlar ben geldimmmm uykusuz gibiyimmm birazzzzz siz napıyosunuzzzz
Kese atam mibizde canım bugün okulda son günümüz sınıfçılar olarak bundan sonra hep ilçedeyiz beraber bi kahvaltı edelim dedik
okuldan gelincede arkadaşa saçımı boyattım birazdan banyoya gircem
Kese atam mi
geriden geliyor mesajlar.. görmemişim kuzum.. tamamdır madem..
tatil boyunca da çok hızlı devam etmeye kararlıyım kızlar.. ıslak elbise aldık dün.. annem de "ben kuzuya bakarım siz sporunuza bakın" dedi.. (eşim bel fıtığı ameliyatı geçirdi ocakta.. burda da yüzüyordu ama az az.. şimdi ikimiz de cozutucaz hayırlısıyla.. e zaten ekmeğimizi de denizden çıkarıyoruz genelde.. balık midye ahtapot falan.. bakalım dukana ege etkisi olursa ne oluyomuş :))
Islak elbise ne? Ahtapotu napirsiz yemirsiz demigeriden geliyor mesajlar.. görmemişim kuzum.. tamamdır madem..
tatil boyunca da çok hızlı devam etmeye kararlıyım kızlar.. ıslak elbise aldık dün.. annem de "ben kuzuya bakarım siz sporunuza bakın" dedi.. (eşim bel fıtığı ameliyatı geçirdi ocakta.. burda da yüzüyordu ama az az.. şimdi ikimiz de cozutucaz hayırlısıyla.. e zaten ekmeğimizi de denizden çıkarıyoruz genelde.. balık midye ahtapot falan.. bakalım dukana ege etkisi olursa ne oluyomuş :))
kızlar ben geldimmmm uykusuz gibiyimmm birazzzzz siz napıyosunuzzzz
kızlarr dünngece yine benim panikatağım tuttu soluğuu hastanede aldıkkkkkk sakinleştirici iğne vurdularr tabii hemşire ablalarımmm yaktıı resmennn
napıcam bu panikatakla bilmiyommmmm
doktorr arkadaşlarım hemşiree annelerimm haydinn bana bi yardımm yaaa lütfinnnnnn
Niye panik yapıyon sakin ol
Islak elbise ne? Ahtapotu napirsiz yemirsiz demi
Bana biraz korkunç geldi desaliha kuzum biz tüplü dalış yapıyoruz ama hep dalış grubunun elbiselerini kullanıyorduk.. kampanya oluvermiş 400 civarından 100 küsüre inince aldık.. bu ıslak elbise olmayınca su altında hele de derinleştikçe donuyorsun.. hatta üzerine de ikinci bi katman giyiyoz.. neyse bu ıslak elbise neopren /neoprene den imal.. mayo gibi için ıslanıyo ama o içeriye giren su vücut ısısıyla ılındığı için seni dışardaki soğuk sudan izole ediyo.. akçay'ın suyu çok çok soğuk, kaz dağlarından bildiğin buz akıyo denize.. bir kaç kez hipotermi geçirince bu mecburi oldu, iyi de oldu.. :)
ahtapot meselesi ise şöyle,, kalamr yiyorum ama ahtapot yemedim henüz.. ancak orda ahtapotu hemen satın alıyolar, ondan sebep ekmeğimizi çıkarmak dedim :)) ama başkası pişirirse deneyebilirim bu sefer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?