Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşgeldin cınım.. Bizim burda hava çok serin yağmur yağacak gibi kapalı.. Annem evde yokken bi soğuk duşa girim :) sen napiyon evdesin heralde

bizde canım bugün okulda son günümüz sınıfçılar olarak bundan sonra hep ilçedeyiz beraber bi kahvaltı edelim dedik
okuldan gelincede arkadaşa saçımı boyattım birazdan banyoya gircem

canım nasılsınnn ..ösledim seniii

bendeee annemmmmmmmmm emoşummmmmm meleğimmmmmmm

fadigim ellerine saglık bebegimmm
nidemekkkkk efenimmmmmmmm recaaa ederimmmm

tamam annemmm emoşummmmmmmm

hoşgeldin fıstıgım teşekkür ederim bebeğimm

hoşşbuldukk melekimmm özledimm wallaaaaaaaaaaaa

kızlarr dünngece yine benim panikatağım tuttu soluğuu hastanede aldıkkkkkk sakinleştirici iğne vurdularr tabii hemşire ablalarımmm yaktıı resmennn
napıcam bu panikatakla bilmiyommmmm

doktorr arkadaşlarım hemşiree annelerimm haydinn bana bi yardımm yaaa lütfinnnnnn

geriden geliyor mesajlar.. görmemişim kuzum.. tamamdır madem..

tatil boyunca da çok hızlı devam etmeye kararlıyım kızlar.. ıslak elbise aldık dün.. annem de "ben kuzuya bakarım siz sporunuza bakın" dedi.. (eşim bel fıtığı ameliyatı geçirdi ocakta.. burda da yüzüyordu ama az az.. şimdi ikimiz de cozutucaz hayırlısıyla.. e zaten ekmeğimizi de denizden çıkarıyoruz genelde.. balık midye ahtapot falan.. bakalım dukana ege etkisi olursa ne oluyomuş :))

hee iyi olur gel valla

tamam canım geçmiş olsun
güzel yaz sonunda incecik olursun sen

Islak elbise ne? Ahtapotu napirsiz yemirsiz demi

Niye panik yapıyon sakin ol

Islak elbise ne? Ahtapotu napirsiz yemirsiz demi

saliha kuzum biz tüplü dalış yapıyoruz ama hep dalış grubunun elbiselerini kullanıyorduk.. kampanya oluvermiş 400 civarından 100 küsüre inince aldık.. bu ıslak elbise olmayınca su altında hele de derinleştikçe donuyorsun.. hatta üzerine de ikinci bi katman giyiyoz.. neyse bu ıslak elbise neopren /neoprene den imal.. mayo gibi için ıslanıyo ama o içeriye giren su vücut ısısıyla ılındığı için seni dışardaki soğuk sudan izole ediyo.. akçay'ın suyu çok çok soğuk, kaz dağlarından bildiğin buz akıyo denize.. bir kaç kez hipotermi geçirince bu mecburi oldu, iyi de oldu.. :)

ahtapot meselesi ise şöyle,, kalamr yiyorum ama ahtapot yemedim henüz.. ancak orda ahtapotu hemen satın alıyolar, ondan sebep ekmeğimizi çıkarmak dedim :)) ama başkası pişirirse deneyebilirim bu sefer :)

Bana biraz korkunç geldi de

20-06-2012 mesaj sayım listesi

aynalar 7+

1.73 7+
pisiq 7+
tedis 7+
melekaysee 7+

Nesli 7+
0menekse0 yok
ocu 5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…