- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #85.781
Hele boyun biraz uzunsa bu dahada büyük hissetmene sebep oluyordün akşam gittiğimiz yerde kendmi çok kötü hissettim en iri benim ya
bıktım be saliha
tartım ölçüyo sözde ama ne kadar dogru bilmiyorumm
ben kesmesini salık vermedim pisiq, meyve sebze de kötülemedim, önerin için teşekkürler elbette ama neden benden alıntı yaptığını anlamadım:26:
dukan yapıyom diye mi acaba:44:
şekerli meyvelerin yemek sonrası hazım sürecinde (ki ortalama yemekten sonraki 2 saat boyunca sürüyor) halihazırda salgılanan salgılar sebebiyle daha yoğun ve hızlı fermente olması söz konusu.. bu da başta şişkinlik, hazımsızlık ve vücudu gereksiz bir zyorgunluğa, yavaşlamaya itmekte.. bu konu hakkında yemekten sonra meyve yemenin zararları şeklinde araştırırsanız detaylar bulabilirsiniz..
günde 200 gr kadar ortalama bir meyve yemek (bakın karpuz değil, herhangi bir meyve) bir kişinin günlük şeker ihtiyacını karşılamaktaymış zaten..
Bu bilgiler ışığında tekrar altını çiziyorum.. "Karpuz göründüğü kadar masum olmayabilir".. -ara- demiş arkadaşım, -aradan kastedilen vakit, aranın ana yemeğe uzaklığı- çok önemli bu durumda..
Sen karpuz masum değil deyince senin mesajına eklenti yapmak niyetiyle alıntı yapıp ekleme yaptım.. Evet karpuz masum değil.. Fakat damla için yazdım mesajı.. Karpuza fazla takılmasın tuzu unu kessin didim:)
kızının doğumgünü olduğu için hazırlıklar birsürüdü.yedim valla.ben zaten moralim bozukken kendni yemye werenm sinirlennce hemenn acıkırım
kimde yokluğumu farketmemiş ya
bi foto çektrdk bi baktımki abooowww yanlarına girmiş ayıcık gibiyimpardon ayıcık değil ayı :)
canım önceden cezalıydım ama 17 si için izin istemiştim şimdi kaç tane yazacağım
orrayttt beybi! iyi olmuş öyleyse, bu vesileyle bir iki detay daha paylaşılmış oldu
bugünkü menüm
sabah:yemedim
öğlen:yemedim
akşam:2 kaşık pilav+1 tabak taze fasulye
biraz evvel sanırım yarım litre kadar dondurma yedim
kızlar sıcaktan birşey yiyemiyorum yemek adına.dondurmayı ise yiyorum valla.bu arada deli gibi çay kahve ve su tüketiyorum.
kızlar ben perşembe gecesi yola çıkıcam, cuma sabahı da balıkesir de olucam ve ne yazık ki yoldan kelli kilo farklılık gösterebilir.. ben yarından bildirim yapsam olur mu??
Masaj Sabahları karın bölgesine masaj yaparak kan
dolaşımını hızlandırabilir ve dokularınızı
sıkılaştırabilirsiniz. Karnınıza, bir avuç deniz tuzu
ve 10 ml. limon yağını karıştırarak elde
edeceğiniz karışımla, saat yönünde yuvarlak
hareketlerle masaj yapın. Özellikle de duş sırasında. Buz şoku Çoğu zaman yağ tabakasından dolayı karındaki
kan dolaşımı yavaşlıyor. Bunun sonucunda da
deri sarkıyor ve kırışık bir görüntü oluşuyor.
Dolaşımınızı hızlandırmak için buzdan
yaralanabilirsiniz. Yatmadan önce beze
koyduğunuz buzları kuru cildinizin üzerinde gezdirin.
aslııı, bugün temiz 78 gösteriyor tartımm :))
1.7 gidennn
gece yola çıkacağım için bugünden bildirmiş olayım kuzum..
dün sabah aceleyle çıktım evden ordanda başka yerlere geldiğimde 1 di... gün bittiği için girmedm cezalıyım girmem imkanszdı
yarına kadar bişey yemesem ölmem heralde
kızının doğumgünü olduğu için hazırlıklar birsürüdü.yedim valla.ben zaten moralim bozukken kendni yemye werenm sinirlennce hemenn acıkırım
dun kebap pastayı goturmuş bulunmaktayım bugun acil telafi gunu ilan edilmiştir.
Sana şöyle bi önerim var.. 2 aylık izne çık.. Bu sürede kilo verme.. Sabit tutmaya çalış.. Spora devam et.. Sonra tekrar takıma girip diyete devam et..
yiyen vaaa yiyemeyen vaaa, faydalarından heç bahsetmesene yahuuKarpuz konusu çok hassas:) yediklerimizi fermente etmesi falan.. 2 gün önce okumuştumda böbrekleri ve bağırsakları çok çalıştırıyormus.. Kırmızı kısmı böbrekleri.. Yeşil beyaz kısmı bağırsakları.. Dün davar gibi kabuk yidim biraz.. Sonunda çalıştı bu sabah bağırsaklarım
78 deyü yaptım canım, gerilerde kaldı sanırsam .. tabi ki daha az çıkarsam haber ederim erkendenolur canım sen bu akşam bildirim yap yarın sabah eğer daha az çıkarsan bana msj atarsın
kızlar!! Beyaz ekmeğin iç kısmının tadına dilinizle bakmanızı istiyorum.. Ağzınızı suyla çalkalayip dilinizi ekmeğin beyaz kısmına bastırarak tadını almaya çalışın.. Öyle bi tuz yüklemişlerki inanılır gibi değil.. Ya normalde yiyince hiç farketmiyoruz. O tuzlu ekmekle reçel bile yiyoruz.. O biçim alıştırmışlar..
yiyen vaaa yiyemeyen vaaa, faydalarından heç bahsetmesene yahuudukanımı bozucan günaha giricenn
78 deyü yaptım canım, gerilerde kaldı sanırsam .. tabi ki daha az çıkarsam haber ederim erkendenayrıca cevap veremeyebilirim cepten takip sıkıntılı oluyor ama sıklıkla monolog yaparım )
selam kızlar ben geldim nasılsınız saliha neslihan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?