Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen karpuz masum değil deyince senin mesajına eklenti yapmak niyetiyle alıntı yapıp ekleme yaptım.. Evet karpuz masum değil.. Fakat damla için yazdım mesajı.. Karpuza fazla takılmasın tuzu unu kessin didim:)

Sen karpuz masum değil deyince senin mesajına eklenti yapmak niyetiyle alıntı yapıp ekleme yaptım.. Evet karpuz masum değil.. Fakat damla için yazdım mesajı.. Karpuza fazla takılmasın tuzu unu kessin didim:)

orrayttt beybi! iyi olmuş öyleyse, bu vesileyle bir iki detay daha paylaşılmış oldu

orrayttt beybi! iyi olmuş öyleyse, bu vesileyle bir iki detay daha paylaşılmış oldu

Karpuz konusu çok hassas:) yediklerimizi fermente etmesi falan.. 2 gün önce okumuştumda böbrekleri ve bağırsakları çok çalıştırıyormus.. Kırmızı kısmı böbrekleri.. Yeşil beyaz kısmı bağırsakları.. Dün davar gibi kabuk yidim biraz.. Sonunda çalıştı bu sabah bağırsaklarım

dondurma hem çok fazla hemde akşam yiyorsun olmamış
sabah öğle hiç yok
çok sağlıksız bir menü
canım vücut bu kadar az yemeğe alışır biraz fazla yesen kilo olarak sana geri döner hiç olmamış

kızlar ben perşembe gecesi yola çıkıcam, cuma sabahı da balıkesir de olucam ve ne yazık ki yoldan kelli kilo farklılık gösterebilir.. ben yarından bildirim yapsam olur mu??

olur canım sen bu akşam bildirim yap yarın sabah eğer daha az çıkarsan bana msj atarsın

buz masajı yapam göbeğime o zaman

aslııı, bugün temiz 78 gösteriyor tartımm :))
1.7 gidennn

gece yola çıkacağım için bugünden bildirmiş olayım kuzum..

tamam cnaım mükemmel sonuç tebrik edrim

dün sabah aceleyle çıktım evden ordanda başka yerlere geldiğimde 1 di... gün bittiği için girmedm cezalıyım girmem imkanszdı

bir cezalı daha

yarına kadar bişey yemesem ölmem heralde

neden çok mu kaçırdın yoksa

kızlar!! Beyaz ekmeğin iç kısmının tadına dilinizle bakmanızı istiyorum.. Ağzınızı suyla çalkalayip dilinizi ekmeğin beyaz kısmına bastırarak tadını almaya çalışın.. Öyle bi tuz yüklemişlerki inanılır gibi değil.. Ya normalde yiyince hiç farketmiyoruz. O tuzlu ekmekle reçel bile yiyoruz.. O biçim alıştırmışlar..

yiyen vaaa yiyemeyen vaaa, faydalarından heç bahsetmesene yahuu dukanımı bozucan günaha giricenn
olur canım sen bu akşam bildirim yap yarın sabah eğer daha az çıkarsan bana msj atarsın
78 deyü yaptım canım, gerilerde kaldı sanırsam .. tabi ki daha az çıkarsam haber ederim erkenden ayrıca cevap veremeyebilirim cepten takip sıkıntılı oluyor ama sıklıkla monolog yaparım )

caqnım yakında ekmekteki kepek oranı artacak o zaman daha iyi olur inş

gördüm cnaım mesajını tebrik ettim süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…