- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #86.001
anaaa süpermiş.. teşekkür ederim tatlım yaramaz mı!!)
Ellerini domestosla suya koy ıyysabah 7 buçukta başladık yüssmeye(geç gidebildik, malum ilk gün karmaşası.. bi dene ahtapot yuvası buldum, epey balık da gördüm şaşırdım ama beklemiyordum :)) bi tane de aha bunu bulduuuummm!!! (geri attım tabi sonna)
Eki Görüntüle 450430
illa sıcak mı olmalıymış?
şimdi diyetime uygun dukan ekmeğimi ve kekimi yaptım, pişiyo.. daha da karada ölüm yok bana :))
sahilde yanıma alamıyorum diğer türlü bozulur falan diye.. şimdi ohh mis gibi ayranla suyla doyarımm, zırt pırt eve gelmem)
bizimde kombi bozuk keşke bende alabilsem ya
şişkinlik beni acayip sinir ediyokızlar tartıldım geldiğim sabah (buranın tartısı biraz farklı ama ben ince ayar çektim, evdekiyle aynı oldu hemen hemen)
işte istanbul'a göre daha da hafifim , normal beslenip daha çok hareket de ediyorum malum. ama şişkinlikten ölücemm!! özellikle bugün sanki göbeğim içerden patlayacakmış gibi hissediyorum.. durduk yere strese girdim, boşuna olduğunu da biliyorum ama işte kadın milleti, acayibiz biz :))
ama pisiq valla mis gibi oldu bak!Eki Görüntüle 450641 :))
(tuttuğum vanilya aroması şişesi -dukan grubuna ekmeğin kabarıklığı hakkında fikir olsun deyü orada
sabah 7 buçukta başladık yüssmeye(geç gidebildik, malum ilk gün karmaşası.. Bi dene ahtapot yuvası buldum, epey balık da gördüm şaşırdım ama beklemiyordum :)) bi tane de aha bunu bulduuuummm!!! (geri attım tabi sonna)
Eki Görüntüle 450430
kilim festivalini ilk kez duydumm
inşallah sen ole bişi geçirmiyosun aklından
kızlaaaaarr bende aranıza katıldım..
61.7 ile başlıyorum yarışa. Hadi bakalım hayırlısıı
normal fırında salişMikrodalgada mi pisti ekmek
hayırlısıylakızlaaaaarr bende aranıza katıldım..
61.7 ile başlıyorum yarışa. hadi bakalım hayırlısıı
ulem emoş sen kimbilir işte ne manzaralarla karşılaşıyorsun da buna mı ay diyorsun :)) ebet deniz atıayy nasıl eline aldın yaaa.denizatımı bu
6 mesajla cezaya kaldınız tedis hanım
sabah 7 buçukta başladık yüssmeye(geç gidebildik, malum ilk gün karmaşası.. bi dene ahtapot yuvası buldum, epey balık da gördüm şaşırdım ama beklemiyordum :)) bi tane de aha bunu bulduuuummm!!! (geri attım tabi sonna)
Eki Görüntüle 450430
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?