Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese selam ben geldimmm :) ne yaptınız bakalım ben yokken uzun zaman olduu ... Ben sınavlarımı çok şükür bitirdim 4 önemli dersinin ikisini geçtim birinden kaldım biri henüz açıklanmadı geçerim diye düşünüyorüm ama tabi belli olmaz onun açıklanmasını bekliyorum açıklandıktan sonra doğru antalyaya gidicemmm :) hala sivastayım yani ... Bu arada izin süremi uzatmak istediğimi söylemek için geldim ben 1 temmuzda gelsem tabi yer olursa takıma alınsam olur mu ??

Tebrik ederim kızlar çok iyisiniz :) ve görüyorum ki takımda yer var umarım bır haftaya kadar dolmazz çok özledim sızleriii :)))

Bu arada kızlar ben bu süreçte kilo aldım diyet yapamadım hiç ama vücudumda çok fazla ödem oldu o yüzden çok almışım gibi gözüküyor bir de düzenim bozuldu karnım şiş 1.7 kilo aldın diyo tartı ama yağ kütlemde o kadar artma olduğunu sanmıyorum dıyete başladım ödemlerimi atarım artık düzene girerim umarım gelldiğimde güzel bir rakam veririm size ... Hepinizi öpüyorum hoşçakalın :)

realincir :) hoş geldin... kaldığın dersler için ne yapacaksın, bütünleme yaz okulu.. okul sistemleri değişiyo sürekli, merak ettim

bugün o kadarr sıcaktı ki daha burnumuzu dışarı çıkartamadık.. (pazar sabahı da plaj kalabalık oluyo diye öyle uzaylı gibi dolanmayalım dedik kostümlü kostümlü :)

neyse akşamüstü normal normal hayata karışırız umarım..

bugün salep bulablirsem dondurma yapmayı deneyeceğiz efenim.. birkaç dondurmacıda diyete uygun yağı azlatılmış yoğurt dondurması tarzı şeyler var fakat hem çok lezzetsiz hem de çok pahalı.. eşim lise zamanlarında dondurma yapmış part time.. gaza getirdik birbirimizi, bizim ufaklık da iç rahatlığıyla yiyebilsin diye :)) bakalım bizi neler bekliyor

simdiiiii kızlarr bundan önceki zayıflama seruvenimde tam 10 kilooooo vermiştimm ve bir yıldır kilomu koruyorum sadece bu aralar bi kilocuk geri aldım. geçen yaz yaptıklarımı bu yaz da yapıp tekrar kilo vermek istiyorum. belli bi diyet listesine uymadan kendi kendime kilo vermiştim. artık sizlerle onları burda paylaşırım belki birilerine bi faydam dokunur:)

öncelikle sabah erken kalkıyorum sabah yürüyüşe gidiyorum bi saat donünce duşumu alıyor ve aç karnına bir bardak sekersiz sütsüz kremasız sade bir kahve içiyorum. bunun benim kilo vermeme etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü bağırsak problemleri yaşayan biriyim ve aç karna kahve bu sorunuma çok iyi geliyor. kahve beni bir süre tok tutuyor.o yüzden bi saat sonra falan bir dilim çavdar ekmeğiyle normal kahvaltımı yapıyorum. sıkı bir diyet uygulamaktansa yediklerimi azaltarak bu hafta kendimi alıştırma dönemindeyim midem biraz küçülsün haftaya cooooooooooookkkkk ama coooooookkk kilo vereceğimmmmmmmmmmm

bu arada bugün akşama kadar meyveyle geçiştireceğim çünkü akşama yemekli düğüne gidiyorum!!! neyse ızgara falan varsa ekmesiz yerim bari

kızlarr ben geldimm 2 gündür geemedim dün hastanedeydim zaten cezaya kaldım biliyorum ve çekicem ama çarşamaba günü çekim olurmu Allah izin verirse çünki çarşamba işe başlıcam.
yarında hastanede olucam akşama kadar çünki

çarşambaya kadar gelemicem ama izin almak stemiyorum cezaya kalim daha iyi çünki izin hakkımı fazlasıyla tükettiğimi düşünüyorumm hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
uyucam biraz şimdi başımı tutamıyorum çünki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…