- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #86.061
Bütünlemeye gidicem canım eğer geçemezsem sınıf tekrarı yapıcam ...
bu arada bugün akşama kadar meyveyle geçiştireceğim çünkü akşama yemekli düğüne gidiyorum!!! neyse ızgara falan varsa ekmesiz yerim bari
normal fırında saliş
hayırlısıyla
ulem emoş sen kimbilir işte ne manzaralarla karşılaşıyorsun da buna mı ay diyorsun :)) ebet deniz atı
kızlar bıktım bu regl düzensizlklerm den yine geçti günüm of offf
ünlüler gelmiyosa festivaller bilinmiyor maalesef
kim tweetlemiş acep
23/06/2012 MESAJ SAYIMI
pisiq +7
tedis +7
nesli +7
1,73 +7
melekaysee +7
0menekse0 +7
aynalar izinli
alfabeta 1
emidaf ?? izinlimi ???
kızlar festival nedeniyle misafirim var gelemeyebilirim haberiniz olsun güzeller
bugün mü gelemeyebilirsin yoksa daha fazla mı
23/06/2012 MESAJ SAYIMI
pisiq +7
tedis +7
nesli +7
1,73 +7
melekaysee +7
0menekse0 +7
aynalar izinli
alfabeta 1
emidaf ?? izinlimi ???
Bu arada kızlar ben bu süreçte kilo aldım diyet yapamadım hiçama vücudumda çok fazla ödem oldu o yüzden çok almışım gibi gözüküyor bir de düzenim bozuldu karnım şiş 1.7 kilo aldın diyo tartı ama yağ kütlemde o kadar artma olduğunu sanmıyorum dıyete başladım ödemlerimi atarım artık düzene girerim umarım gelldiğimde güzel bir rakam veririm size ... Hepinizi öpüyorum hoşçakalın :)
bugün salep bulablirsem dondurma yapmayı deneyeceğiz efenim.. birkaç dondurmacıda diyete uygun yağı azlatılmış yoğurt dondurması tarzı şeyler var fakat hem çok lezzetsiz hem de çok pahalı.. eşim lise zamanlarında dondurma yapmış part time.. gaza getirdik birbirimizi, bizim ufaklık da iç rahatlığıyla yiyebilsin diye :)) bakalım bizi neler bekliyor
öncelikle sabah erken kalkıyorum sabah yürüyüşe gidiyorum bi saat donünce duşumu alıyor ve aç karnına bir bardak sekersiz sütsüz kremasız sade bir kahve içiyorum. bunun benim kilo vermeme etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü bağırsak problemleri yaşayan biriyim ve aç karna kahve bu sorunuma çok iyi geliyor. kahve beni bir süre tok tutuyor.o yüzden bi saat sonra falan bir dilim çavdar ekmeğiyle normal kahvaltımı yapıyorum. sıkı bir diyet uygulamaktansa yediklerimi azaltarak bu hafta kendimi alıştırma dönemindeyim midem biraz küçülsün haftaya cooooooooooookkkkk ama coooooookkk kilo vereceğimmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?