- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #86.081
kızlarr ben geldimm 2 gündür geemedim dün hastanedeydim zaten cezaya kaldım biliyorum ve çekicem ama çarşamaba günü çekim olurmu Allah izin verirse çünki çarşamba işe başlıcam.
yarında hastanede olucam akşama kadar çünki
kızlar bu arada bende sınıfta kaldımmmm biliyomusunuzzz tekrarrr uzadıı bi sene
slm kızlar ben geldim sonunda evime kavuştum
çook yorgunum
siz nasılsınız inş bir yaramazlık yoktur
kızlarr ben geldimm 2 gündür geemedim dün hastanedeydim zaten cezaya kaldım biliyorum ve çekicem ama çarşamaba günü çekim olurmu Allah izin verirse çünki çarşamba işe başlıcam.
kızlar bu arada bende sınıfta kaldımmmm biliyomusunuzzz tekrarrr uzadıı bi sene
Herkese selam ben geldimmm :) ne yaptınız bakalım ben yokken uzun zaman olduu ... Ben sınavlarımı çok şükür bitirdim 4 önemli dersinin ikisini geçtim birinden kaldım biri henüz açıklanmadı geçerim diye düşünüyorüm ama tabi belli olmaz onun açıklanmasını bekliyorum açıklandıktan sonra doğru antalyaya gidicemmm :) hala sivastayım yani ... Bu arada izin süremi uzatmak istediğimi söylemek için geldim ben 1 temmuzda gelsem tabi yer olursa takıma alınsam olur mu ??
Bu arada kızlar ben bu süreçte kilo aldım diyet yapamadım hiçama vücudumda çok fazla ödem oldu o yüzden çok almışım gibi gözüküyor bir de düzenim bozuldu karnım şiş 1.7 kilo aldın diyo tartı ama yağ kütlemde o kadar artma olduğunu sanmıyorum dıyete başladım ödemlerimi atarım artık düzene girerim umarım gelldiğimde güzel bir rakam veririm size ... Hepinizi öpüyorum hoşçakalın :)
23/06/2012 MESAJ SAYIMI
pisiq +7
tedis +7
nesli +7
1,73 +7
melekaysee +7
0menekse0 +7
aynalar izinli
alfabeta 1
emidaf ?? izinlimi ???
kızlaaaaarr bende aranıza katıldım..
61.7 ile başlıyorum yarışa. hadi bakalım hayırlısıı
Bütünlemeye gidicem canım eğer geçemezsem sınıf tekrarı yapıcam ...
nur tatlım iyi hazırlan bütünlemede hallediver garii..kızlar bu arada bende sınıfta kaldımmmm biliyomusunuzzz tekrarrr uzadıı bi sene
hoşgeldin aslı.. bende pek bişey yok, bıdığımın genzi tıkalı, horlayarak yatıyor şimdislm kızlar ben geldim sonunda evime kavuştum
çook yorgunum
siz nasılsınız inş bir yaramazlık yoktur
ben de ısınamadım, hatta ne yalan söyleyeyim basmadı mı kafam nedir :))ben tiwitere ısınamadım bi türlü.giren çıkan belli degil adresine sevmem ben yabancılarla
pek tabiiki efenim, önce mükemmel tadı yakalayalım helecanım çok merak ettim. yap da bize de ver tarifini
geçmiş olsn cnm hayırdırkızlarr ben geldimm 2 gündür geemedim dün hastanedeydim zaten cezaya kaldım biliyorum ve çekicem ama çarşamaba günü çekim olurmu Allah izin verirse çünki çarşamba işe başlıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?