- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #86.181
film
benim adım khan
her çocuk özeldir
özel bir kadın
stres belgeseli
tavşan deliği(secret benzeri)
aşkın 500 günü
mevlana
ejderha dövmeli kız
devrimden sonra
bir geyşanın anıları
dövüş kulübü
ocean's seerisi
onlarcasını seyrettim ama pek aklıma gelmiyo
bu arada şundan yararlanabilirsin top listesi var
gercekten oneriler guzel oluyor
http://www.imdb.com/chart/top
isiliktir canım büyük ihtimal sodalı su ile duş al
kızlar moralim çok bozuk şu an
şuan küçük bi aile krizi yaşıyoruz...
kızlar moralim çok bozuk şu an
biraz önce velim aradı müsaitseniz akşama size gelecez dedi biliyorsunuz halıları yıkamaya verdik ev çıplak müsait değiliz dedim halıları yıkamaya verdiğimizi söyledim
ayıp oldu ya
şimdi nasılsın aslı ??kızlar boynumun biraz aşağısında küçük küçük kabarcıklar çıtı acaba sıcaktan mı oldu isilik mi yoksa bu aralar biraz stresliyim ondan mı oldu psikolojik mi
monty python serileri ve 1900 (novecento- olanı)sen ne onerdin kaçırmısım ben
biraz önce velim aradı müsaitseniz akşama size gelecez dedi biliyorsunuz halıları yıkamaya verdik ev çıplak müsait değiliz dedim halıları yıkamaya verdiğimizi söyledim
ayıp oldu ya
şimdi nasılsın aslı ??
monty python serileri ve 1900 (novecento- olanı)
alla alllaaa pisliğin ayıbı olur, temizliğin değil.. boşver kuruntu yapma :) zaten stress yapmışın bak..
bu arada stresin neden kaynaklanıyor kuzu ?
ben 42 beden giyiyordum diyet öncesi...
hedef kiloma yaklaşmadan da kıyafet falan almıycam dedim
ama bugün sıcaktan kaçmak için tüm öğleyi avm de geçirdik..
haliyle kıyafetlere de göz attımm
veeee saçma bişey oldu.. dış etiketinde (mağazanın fiyat etiketi) 40 beden yazan bi elbiseyi çok beğendim... sırf giymiş olmak için giyeyim dedim, giydim de..
dar geldi,, üzüldüm önce çünkü o kadar kilo, spor bi beden küçülmüştür artık diye umutlanıyorsum çaktırmadan..
sonra elbiseyi tekrar askısına koyarken bi de baktım ki elbise 38 bedennnn :))))
anam dar da gelse baya bayaaa giyip fermuarını da tek başıma çekebildiğim bi 38 idi elimdeki... sonra bir iki tane 40 denedim, epey de güzel oldular,, ama almadım çünkü yakın gelecekte 38 leri alıcam
belli mi olur belki debol kesim bir 36 elbisem bilem olur
şimdi yi canım sorun yok ben en ufak bişeyi kafama takan biriyim malesef önemli bişey yok ama ailevi bişeye üzüldüm konu bu
bak sen de farkındaymışsın zaten, çok yıpratır seni, vazgeçmeye bak lütfen.. elinde değil tabi ama zorlamalısın bu hassasiyet bu çağda avantaj değil ne yazık ki..
süpermiş moralin yerine gelmiştir daha bir dört elle sarılırsın canım diyete şimdi
aylık münasebet cnmah kuzum ya çıkınca yazmışsın.. üzüldüm şimdi... hımmm monty python diye bi ingiliz grubunun filmleri var.. onları elden geçirebilirsin. kendileri absürd komedinin duayenlerindendir.. ama çok vaktim var ve yemişim komedinin dibini diyorsan sana belgesel tadında bir film.. filmlerin filmi bir film daha diyeyim.. 1900 (novecento) BB filmisidir çok saattir, böle böle izleyesindir)
niye ki?? ne oldu kuzu??
amin cnmyokk tam ayarlama inşallah sonlandırrsın saglıkla
cnm benim sorunum dik duramıyorumsen kafana gore spor yapma canım o zaman
bende çok seyerederim ama isimleri unuturum..bir geyşa güzel kitabınıda okumuştum..aşkın 500 günü pek sevmedm ben....tehlikeli aşk filmi güzelfilm
benim adım khan
her çocuk özeldir
özel bir kadın
stres belgeseli
tavşan deliği(secret benzeri)
aşkın 500 günü
mevlana
ejderha dövmeli kız
devrimden sonra
bir geyşanın anıları
dövüş kulübü
ocean's seerisi
onlarcasını seyrettim ama pek aklıma gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?