Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu arada şundan yararlanabilirsin top listesi var
gercekten oneriler guzel oluyor
http://www.imdb.com/chart/top

sağol canım benim

biraz önce velim aradı müsaitseniz akşama size gelecez dedi biliyorsunuz halıları yıkamaya verdik ev çıplak müsait değiliz dedim halıları yıkamaya verdiğimizi söyledim
ayıp oldu ya

sabah
1 kk kadar peynir
domates
salatalık
3 seytin
1 bardak çay
1 dilim ekmek

ara
1 elma

öğle
1 dondurma

akşam
4 kaşık tavuk bezelyeli
3 kaşık pilav
salata

ara
1 bardak çay

kızlar boynumun biraz aşağısında küçük küçük kabarcıklar çıtı acaba sıcaktan mı oldu isilik mi yoksa bu aralar biraz stresliyim ondan mı oldu psikolojik mi
şimdi nasılsın aslı ??
sen ne onerdin kaçırmısım ben
monty python serileri ve 1900 (novecento- olanı)
biraz önce velim aradı müsaitseniz akşama size gelecez dedi biliyorsunuz halıları yıkamaya verdik ev çıplak müsait değiliz dedim halıları yıkamaya verdiğimizi söyledim
ayıp oldu ya

alla alllaaa pisliğin ayıbı olur, temizliğin değil.. boşver kuruntu yapma :) zaten stress yapmışın bak..
bu arada stresin neden kaynaklanıyor kuzu ?

ben 42 beden giyiyordum diyet öncesi...
hedef kiloma yaklaşmadan da kıyafet falan almıycam dedim
ama bugün sıcaktan kaçmak için tüm öğleyi avm de geçirdik..
haliyle kıyafetlere de göz attımm
veeee saçma bişey oldu.. dış etiketinde (mağazanın fiyat etiketi) 40 beden yazan bi elbiseyi çok beğendim... sırf giymiş olmak için giyeyim dedim, giydim de..
dar geldi,, üzüldüm önce çünkü o kadar kilo, spor bi beden küçülmüştür artık diye umutlanıyorsum çaktırmadan..
sonra elbiseyi tekrar askısına koyarken bi de baktım ki elbise 38 bedennnn :))))
anam dar da gelse baya bayaaa giyip fermuarını da tek başıma çekebildiğim bi 38 idi elimdeki... sonra bir iki tane 40 denedim, epey de güzel oldular,, ama almadım çünkü yakın gelecekte 38 leri alıcam
belli mi olur belki debol kesim bir 36 elbisem bilem olur

şimdi yi canım sorun yok ben en ufak bişeyi kafama takan biriyim malesef önemli bişey yok ama ailevi bişeye üzüldüm konu bu

süpermiş moralin yerine gelmiştir daha bir dört elle sarılırsın canım diyete şimdi

evet aslım kesinlikle

ben yatıyorum, sabah daha da erken çıkıcaz yüzmeye ( daha bi kalamar vs göremedim. güneş ışıyınca, kalabalık da başlayınca deniz çok ıssızlaşıyor, kaçırmamam lazım artık :))
öpüyorum hepinizi, iyi geceleeerrr

aylık münasebet cnm

bende çok seyerederim ama isimleri unuturum..bir geyşa güzel kitabınıda okumuştum..aşkın 500 günü pek sevmedm ben....tehlikeli aşk filmi güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…